icon

Kto začína snažilkovať v máji 2014?

mirisel
1. máj 2014

ktoré idete snažilkovať tento mesiac šup sem.. 🙂

zaira1407
15. máj 2014

@rjanuska01 a aj si nieco citila ked si zacala brat ten inofolic ? ja tak zvlastne citim vajecnik a maternicu nie stale ale take ako keby pichanie niekde som citala ze ucinok nastava od 8 dna uzivania ...kolko mesiacov to planujes brat ? ako dlho sa snazite ? odporucil ti ho doki ? napis IP ak neches na plochu ...- nie sme sukromna skupina

k_veronika
15. máj 2014

ahojte baby, chcela by som sa spýtať, či tu má niektorá z vás skúsenosť s užívaním Lutenylu..doktorka mi ho dala na úpravu nepravidelného cyklu, ale chceme s priateľom aj bábo a čítala som aj také príspevky, ževraj to nieje dobré brať keď chcem otehotnieť a niektoré zas písali že to nevadí..neviete o tom niečo? díky za odpovede 🙂

kojka306
17. máj 2014

ahojte pridavam sa k vam snad to teraz uz vyjde

selina.liana
17. máj 2014

@sisi333 október 2007:(

googwife
19. máj 2014

Ahojte.Tak aj ja sa pridám.teraz by mala dôjsť mrcha aj ked sme sa snažili ale nemám pocit žeby to vyšlo.chcela som sa spýtať či by ste mi nevedela niektorá poradiť nejaké vitamíny.dakujem

nyky23
19. máj 2014

Tak som 32Dc... mrcha nikde a test negatívny. Dúfala som,že sa Inofolicom úpravy cyklus ale zatiaľ to tak nevyzerá.. Ani sa necítim, že by som mala dostať..:(

nyky23
19. máj 2014

@siska765 tak co ako to vyzera?

siska765
19. máj 2014

@nyky23 no ja som dnes 29DC ,bolesti ako pred MS ,chvilu hej chvilu nie,ale vytok biely,pichanie v pobrusku vacsinou na pravej strane,ale som dnes len 6DPO,takze na test moc skoro, skusim v stredu urobit 😉

siska765
19. máj 2014

@nyky23 na niekoho Inofolic zabera na niekoho nie,u mna tazko povedat ,ja som ho jedla pred rokom teraz uz nie, neriesim ho momentalne ,dost drahy na mesiac min.30 eur ak chces aby to malo nejaky efekt

nyky23
19. máj 2014

@siska765 Tak mne to praveze zabralo lebo som dlho nemala ani ovuláciu ani mrchu. Po nejakých 20 sackoch som mala ovuláciu A 14 dní potom som to dostala. Tak to vyzeralo že mi to cyklus upravilo ale tento mesiac mi to zas mešká.. A beriem len 1 sáčok...robila si si ovu testy keď vieš že si mala ovu tak neskôr?

hnedula
19. máj 2014

pridávam sa dnes 23DC

siska765
19. máj 2014

@nyky23 nie nikdy som si ziadne ovulacne testy nerobila ani nemienim.Bola som u gynekologa na folikulometrii co je podla mna presnejsia metoda zistenie ovulacie.Pondelok som mala dominantny folikul na pravej strane a v stredu tam uz nebol, takze je jasne ze ovulacia prebehla utorok,co mi doktor potvril sonom.ja sa musim spoliehat uz len na taketo zistenie,lebo kedze mam nepravidelnu MS tak u mna neexistuje ovulacia v strede cyklu,poistili sme to sice kazdy druhy den sexikom 🙂 takze sa proste trafit musim.Len som chcela vediet ci vobec ovulacia prebehla,teda ci aj praskol folikul,co sa potvrdilo, takze teraz uz len potichucky dufat ze z toho aj nieco bude 🙂 drzim palce , zaklad je ovulacia-dobre zrele vajicko a sikovne zdrave spermie 🙂

eliza333
19. máj 2014

Ahojte tak aj ja prichádzam medzi vás, snazilkujeme od februara... Momentálne som kupila ovu testiky takže tento mesiac sa to už musí podariť!!! držím všetkym palčeky..

julypetkova
19. máj 2014

ja cakam ze za pet dni ma prist menzes ☹ ,ale dnes som si robila test a nic na nom ☹ .Tak skusim asi az ked mi bude meskat lebo to asi skor ani test neukaze ,az po vynechani menzesu ,den az dva po tom.Aj pri prvej mi to tak ukazalo,az ked zacali meskat... 😝

witch393
22. máj 2014

Ahojte baby kedy po OVU si môžem spraviť test či to naše snaženie bolo úspešné Ovu bola 20.05 ??? lebo mam taký zvláštny vnútorný pocit , že to už konečne vyšlo :D Dnes v noci na nočnej som sedela vonku na lavičke a pozorovala som oblohu a pýtala som sa niekoho tam hore kedy sa to už konečne a keď som prišla ráno domov na streche nám sedel BOCIAN 😀 na znamenia neverím ale čo je moc to je veľa ......teším sa :D

verbal
22. máj 2014

Konecne ovulka... 😉

verbal
22. máj 2014

@witch393 tak dva dni pred planovanou mrchou, by som ti odporucala.

witch393
22. máj 2014

@verbal dakujem 😀

mirisel
autor
25. máj 2014

ahojte,dneska cakam mrchu mrchavu,ale---zatial ziadne bolesti podbruska,co som zvykla mat neskutocne,akurat ma picha v prsnikoch,ale to ma vzdy,som 32dc,ale testovat budem az v stredu ak nepride..prosiiiimm nech nepriide 🙂 🙂 🙂

julypetkova
25. máj 2014

tak a je to tu 🙂 ,podarilo sa 😝

patricia128
25. máj 2014

@julypetkova snáď nájdem aj mne tak ukáže budúci týždeň.. 🙂

stanushka10
26. máj 2014

Ahojte baby... som tu novacik. Tento mesiac sme prvy raz zacali miesit babatko, ale pochybujem, ze sa podari:( ale ved uvidime. O dva tyzdne sa vydavam, tak stresy asi spravia svoje. Drzim palceky vsetkym snazilkam..a sebe tiez 😅

mirisel
autor
26. máj 2014

@julypetkova gratulujem 🙂 🙂 🙂

verbal
26. máj 2014

@julypetkova Gratulacia!!!

patricia128
26. máj 2014

Namiesto mrchy mám slaboružový výtok?..čo to môže znamenať?

zuza02
26. máj 2014

ahojte...pridam sa aj ja, vsetkym ktorym sa uz postastilo gratulujem a a cakatelkam prajem dve ciarocky 🙂...snazime sa asi len 4 dni, tak na vysledok si este pockam 🙂

zaira301
26. máj 2014

@patricia128 ...znamena to, ze si tehotna🙂 ja som to mala tiez, namopiesto menstruacie bol ruzovy vytok....

patricia128
27. máj 2014

@zaira301 bohužiaľ nie som:(, dostala som mrchu večer 😔

zaira301
27. máj 2014

@patricia128 Hm...to mi je lúto...ale aj tak, väčšinou ten ružový výtok signalizuje tehotenstvo...no však keď nie teraz, tak neskôr sa Vám podarí...ja som tiež sa snažila dlho a oplatilo sa...🙂

patricia128
27. máj 2014

@zaira301 no dúfam, že by sa nám podarilo a budúci mesiac by som našla //....