Kto začína snažilkovať v máji 2014?
ktoré idete snažilkovať tento mesiac šup sem.. 🙂
Aj my sa pridávame k májovým snažilcom...snáď sa nám to podarí 🙂
Minulý mesi c nevyšlo, začala som s ovu testikmi, 14DC a na ovu ani duch :/
@sisi333 fúha tak toto by som nechcela zažiť :(..držím prsty aby ti to teraz vyšlo a babo bolo zdravučké
@patricia128
@satanka1 velmi vam dakujem verim ze sa nam podari coskoro zdrave babatko nosit pod srdieckom
Ahojte aj ja sa pridávam,skúšali sme to prvý krát,tak uvidíme. Ovu si konrolujem tak to bolo na 100 percent 🙂
Tak aj my ideme na to,mam 16DC, teplota sa uz 5 dni drzi na 36,4-36,5...Myslite ze to moze nieco znamenat?
ahojte snad sa vsetkym zadari my sa snazime uz stvrty mesiac. moje dve zlaticka sme zarobili hned.
Ahojte,,, Aj my sa snažíme 🙂 Doma máme takmer 4 a pol ročné dievčatko a tá chce asi najviac súrodenca🙂
@sisi333 ahoj moja aj mne zomrela dcérka, viem presne čo prežívaš 😢
Veru je to strasne kedy sa to stalo vam
ahojte 🙂 .... rada by som sa pridala k vam a dufam ze uz do poslednej temy .... 😀 snazime sa od augusta 2013 a zatial akosi nic .... tento mesiac zacinam brat inofolic dnes som 2DC .... mame s MM 33 mesacnu dcerku ktora vysla na prvypokus 😵
Ahojte tak mi sa tiez snazime uz dlksie. Ale uz som ma ovulaciu teraz v maji tak dufam, ze sa to tento mesiac podarilo
bola som u gynekologa, a viete co mi povedal?ze po zdravotnej stranke je vsetko v poriadku, a ze len nemam na to mysliet ze chceme babo, a ze uvidim ze sa podari.,.len keby sa to dalo nemysliet,ked uz 2moje susedky su tehotne.. taak som sa rozhodla,ze kym neotehotniem,modreho kona nezapnem,lebo citam diskusie,a potom sa asi az prilis sledujem a vselico si nahovaram...a som tehotna kazdy mesiac a potom sklamana a uz ma to nebavi,,,tak sa zatial majte pekne 🙂 🙂 🙂
Ahojte.my sa snazime od januara a nic ,( tento mesiac beriem duphaston kvoly dlhemu cyklu a posledne tri tabletky ma boli brusko ako pred ms a bolia prsia.som sa tesila no kocky tu na koniku to mali po duphiku vraj tiez ako vedlajsie ucinky takze asi zase nic ,(
ahoj 🙂 ... tak prvy den s inofolicom za mnou ...som 4 DC .... tento mesiac by nam to uz mohlo vist .... ak by som zostala tehu hned ked sme zacali snazit tak koncom tohto mesiaca som uz mala rodit .... a este stale nie sme tehotní ☹
Ahoj mi chceme zacat od jula tak som sama zvedava co a ako kupila som si mikroskop na sliny pre urcenie plodnych a neplodnych dni.
@zaira1407 ja už mám za sebou 14 dní s infolicom tak dúfam že sa už čosi podarí 🙂 , a hlavu hore ja už to ani nerátam kedy sme sa začali snažiť len čo ma to deprimuje 😒 tak držím palčeky aby to už vyšlo 🙂 🙂 🙂
Čau baby, tak som 29DC cyklu a príznaky vôbec žiadne. Skôr sa mi zdá, že dorazí ms 😖 testovať sa chystám až v nedeľu, tak som fakt zvedavá čo bude skôr či mrcha alebo 2 // 😅 Tento mesiac sme sa poctivo snažili a ak to nevyšlo, tak na všetko kašlem a nechám to na náhodu 😝
Tak čo baby, ako ide snažilkovanie? : ) Ja som dnes 28 DC tak čakám či to dostanem ... Zatial necítim nič. Okrem zvláštného pocitu akokeby stahovania v podbrušku ale to bolo cca na 18 DC - odtedy nic ... Teda pred včerom som mala ešte pocit, že to dostanem ale zatial nič .. Tak uvidíme .. test zatial nerobím ...
@nyky23 držím palčeky až to vyjde 😉 😉 😉 ja som akurát 14 DC tak sa snažíme 😀 😀 😀
@rjanuska01 dakujem a aj vám držím palce aby ste sa nesnažili zbytočne : )
ahojte 🙂 ked to mam brat poctivo 🙂 tak od maja aj my s odsledovanou folikulometriou 🙂 marec a april sme sa sice pokusali ale mam pocit ze presne na ovulku sme vzdy boli chori :( tak snad to teraz o tretice vide.Vsetky snazilkam drzim moc moc palce 🙂

@sisi333 malinká...je mi to veľmi ľúto ☹ určite sa vám čoskoro bábätko podarí a bude navždy pri vás.Váš anjelik dá na ňho pozor.