icon

Kto začína snažilkovať v máji 2014?

mirisel
1. máj 2014

ktoré idete snažilkovať tento mesiac šup sem.. 🙂

satanka1
7. máj 2014

@sisi333 malinká...je mi to veľmi ľúto ☹ určite sa vám čoskoro bábätko podarí a bude navždy pri vás.Váš anjelik dá na ňho pozor.

patricia128
7. máj 2014

Aj my sa pridávame k májovým snažilcom...snáď sa nám to podarí 🙂

sisi333
7. máj 2014

@satanka1 dufam ze sa podari aj ked neviem telo si asi samo povie ci je pripravene malicka sa nam podarila az po roku takze kto vie kedy to bude teraz necham to na prirodu

satanka1
7. máj 2014

@sisi333 prečo sa to stalo? možno teraz sa vám podarí rýchlo...moc držím palce

sisi333
7. máj 2014

@satanka1 srdiecko vypovedalo nasej milovanej

loginout
7. máj 2014

Minulý mesi c nevyšlo, začala som s ovu testikmi, 14DC a na ovu ani duch :/

patricia128
7. máj 2014

@sisi333 fúha tak toto by som nechcela zažiť :(..držím prsty aby ti to teraz vyšlo a babo bolo zdravučké

satanka1
7. máj 2014

@sisi333 😢 och veľmi ma to mrzí

sisi333
7. máj 2014

@patricia128
@satanka1 velmi vam dakujem verim ze sa nam podari coskoro zdrave babatko nosit pod srdieckom

satanka1
7. máj 2014

@sisi333 určite áno 🙂

mia997
8. máj 2014

Ahojte aj ja sa pridávam,skúšali sme to prvý krát,tak uvidíme. Ovu si konrolujem tak to bolo na 100 percent 🙂

majuska77
8. máj 2014

Tak aj my ideme na to,mam 16DC, teplota sa uz 5 dni drzi na 36,4-36,5...Myslite ze to moze nieco znamenat?

kojka306
10. máj 2014

ahojte snad sa vsetkym zadari my sa snazime uz stvrty mesiac. moje dve zlaticka sme zarobili hned.

lucinka133
10. máj 2014

Ahojte,,, Aj my sa snažíme 🙂 Doma máme takmer 4 a pol ročné dievčatko a tá chce asi najviac súrodenca🙂

selina.liana
11. máj 2014

@sisi333 ahoj moja aj mne zomrela dcérka, viem presne čo prežívaš 😢

sisi333
11. máj 2014

Veru je to strasne kedy sa to stalo vam

zaira1407
11. máj 2014

ahojte 🙂 .... rada by som sa pridala k vam a dufam ze uz do poslednej temy .... 😀 snazime sa od augusta 2013 a zatial akosi nic .... tento mesiac zacinam brat inofolic dnes som 2DC .... mame s MM 33 mesacnu dcerku ktora vysla na prvypokus 😵

kattulienka
11. máj 2014

Ahojte tak mi sa tiez snazime uz dlksie. Ale uz som ma ovulaciu teraz v maji tak dufam, ze sa to tento mesiac podarilo

mirisel
autor
12. máj 2014

bola som u gynekologa, a viete co mi povedal?ze po zdravotnej stranke je vsetko v poriadku, a ze len nemam na to mysliet ze chceme babo, a ze uvidim ze sa podari.,.len keby sa to dalo nemysliet,ked uz 2moje susedky su tehotne.. taak som sa rozhodla,ze kym neotehotniem,modreho kona nezapnem,lebo citam diskusie,a potom sa asi az prilis sledujem a vselico si nahovaram...a som tehotna kazdy mesiac a potom sklamana a uz ma to nebavi,,,tak sa zatial majte pekne 🙂 🙂 🙂

katka1274
12. máj 2014

Ahojte.my sa snazime od januara a nic ,( tento mesiac beriem duphaston kvoly dlhemu cyklu a posledne tri tabletky ma boli brusko ako pred ms a bolia prsia.som sa tesila no kocky tu na koniku to mali po duphiku vraj tiez ako vedlajsie ucinky takze asi zase nic ,(

zaira1407
13. máj 2014

ahoj 🙂 ... tak prvy den s inofolicom za mnou ...som 4 DC .... tento mesiac by nam to uz mohlo vist .... ak by som zostala tehu hned ked sme zacali snazit tak koncom tohto mesiaca som uz mala rodit .... a este stale nie sme tehotní ☹

gabko26
Odpoveď bola odstránená
petuskaa1
13. máj 2014

Ahoj mi chceme zacat od jula tak som sama zvedava co a ako kupila som si mikroskop na sliny pre urcenie plodnych a neplodnych dni.

rjanuska01
13. máj 2014

@zaira1407 ja už mám za sebou 14 dní s infolicom tak dúfam že sa už čosi podarí 🙂 , a hlavu hore ja už to ani nerátam kedy sme sa začali snažiť len čo ma to deprimuje 😒 tak držím palčeky aby to už vyšlo 🙂 🙂 🙂

verbal
13. máj 2014

@loginout ja mavam ovu na 18 -19 DC.

viwy
14. máj 2014

Čau baby, tak som 29DC cyklu a príznaky vôbec žiadne. Skôr sa mi zdá, že dorazí ms 😖 testovať sa chystám až v nedeľu, tak som fakt zvedavá čo bude skôr či mrcha alebo 2 // 😅 Tento mesiac sme sa poctivo snažili a ak to nevyšlo, tak na všetko kašlem a nechám to na náhodu 😝

nyky23
15. máj 2014

Tak čo baby, ako ide snažilkovanie? : ) Ja som dnes 28 DC tak čakám či to dostanem ... Zatial necítim nič. Okrem zvláštného pocitu akokeby stahovania v podbrušku ale to bolo cca na 18 DC - odtedy nic ... Teda pred včerom som mala ešte pocit, že to dostanem ale zatial nič .. Tak uvidíme .. test zatial nerobím ...

rjanuska01
15. máj 2014

@nyky23 držím palčeky až to vyjde 😉 😉 😉 ja som akurát 14 DC tak sa snažíme 😀 😀 😀

nyky23
15. máj 2014

@rjanuska01 dakujem a aj vám držím palce aby ste sa nesnažili zbytočne : )

siska765
15. máj 2014

ahojte 🙂 ked to mam brat poctivo 🙂 tak od maja aj my s odsledovanou folikulometriou 🙂 marec a april sme sa sice pokusali ale mam pocit ze presne na ovulku sme vzdy boli chori :( tak snad to teraz o tretice vide.Vsetky snazilkam drzim moc moc palce 🙂