icon

Kto začína snažilkovať v máji 2014?

mirisel
1. máj 2014

ktoré idete snažilkovať tento mesiac šup sem.. 🙂

lucyika
27. máj 2014

@stanushka10 hihi, to mame asi rovnaky termin svadby...a zaroven je to den, ked budem robit test, ci sa zadarilo, ci nie, my skusame druhy mesiac :o)

mirisel
autor
28. máj 2014

tak mrcha zatial nikde,v pondelok som robila test ale negativny ☹ mozno to bolo skoro mam doma este tri,ale akosi sa bojim sklamania ak tam bude len jedna/ tak pockam este do piatku..ale prsia ma neskutocne bolia,mam ich obrovske 🙂 🙂 a sem tam pichne v krizoch a podbrusku,ale to ma vzdy pred mrchou,a akosi mi je celkovo divne..tak uz -bud-alebo...

julypetkova
28. máj 2014

@patricia128 drzim prsty 😉

julypetkova
28. máj 2014

@patricia128 drzim prsty 😉

@zaira301 no ja som teda nemala ziadne ruzove vytoky ani pri prvej ,ani teraz 😝

patricia128
28. máj 2014

@julypetkova Ďakujem

patricia128
28. máj 2014

@mirisel Mńe bolo tiež tak divne. sem-tam ma pichlo v podbrušku, zle mi bolo a nič:(..

mishka0508
28. máj 2014

Ahojte. Tak aj my sa pridavame k vam 😉

mirisel
autor
28. máj 2014

@patricia128 no uvidim,ale dala by som vsetko za krasne ruzovucke // 😵

sebime
28. máj 2014

baby neviete či aj priesvitný, skôr by som povedala, že vodový výtok je príznakom? Som z toho jeleň, 29 cyklu, ovulácia v 14ty deň, bolestivé prsia, pichanie v podbrušku, nafúknuté brucho.... ale test negatívny, asi je ešte skoro, však? len ma metú tie prsia, zvyčajne ma nebolia, naposledy ma boleli, keď som čakala pred tromi rokmi krpca 🙂 tak neviem, nejak sa nesnažíme, proste nechávame tomu voľný priebeh

mirisel
autor
29. máj 2014

☹ ☹ ☹ 1DC ☹ ☹ ☹

katkatonkova
29. máj 2014

Ahojte snazilky....23.5 som mala ovu...no uz aj par dni predtym sme sa riadne snazili...pred aj po uvu citim mierne bolesti v podbrusku...brucho mam napucane a vcera som sa taaak dogrcala....az ma z toho zaha palila....vcera aj dnes mam taky den ze mam divne tlaky ako keby som mala odpadnut....pomoze niektora?..dakujem

katkatonkova
29. máj 2014

@julypetkova myslela som si ze na teste treba aby boli dve silne ciarky....alebo staci len jedna silna a ta druha moze byt bledsia???

patricia128
29. máj 2014

@mirisel nič??

pivoniatko
29. máj 2014

@lucyika jeej tak ja som asi tretia🙂 14.6.2014 svadba?? Ja mam dnes OVU, tak to ideme skusit...kiezby sa zadarilo!!!🙂 snad by nam este nebolo zle 🙂

mirisel
autor
29. máj 2014

@patricia128 no zial nist ☹ a vyzeralo to tak nadejne 😒

stanushka10
29. máj 2014

@lucyika Ja mam 7.6. Tiez by som si chcela spravit test vo svadobne rano. Ale aj tak to bude asi skoro. Ved uvidim. Ale ak sa nezadarilo, tak si svadobnu cestu asi velmi neuzijem ☹budem brat aj mrchu so sebou.

damianko0222
29. máj 2014

Ahojte babulky potrebujem surne pomoc ,,,, viem že to sem nepatrí chcem vás velmi pekne poprosiť ako pošlem peniažky z IB ,,,, mám SLSP prosííím

patricia128
29. máj 2014

@mirisel no veď to aj ja som sa tešila a akosi to nie je také jednoduché ako sa zdá:(

kojka306
29. máj 2014

ahojte dnes mam 14 dc. snad to vyjde.

verbal
29. máj 2014

@katkatonkova neviem, neviem ked si mala 23.5.ovu tak dnes je to 6dni a najskor sa uhniezduje vajicko na 5 den po ovu, ale skor medzi 7 - 10dnom. takze toto je skor nejaka nevolnost... ale ked budeme mysliet pozitivne, tak mas trening na tehotenske nevolnosti!

mirisel
autor
30. máj 2014

@patricia128 hm,tiez som myslela ze sa to podari hned,ale zial ☹ , vsetci hovoria ze treba sa viac snazit,ale zeby sa dalo este viac si neviem ani predstavit 😀 😀

reva6
30. máj 2014

@julypetkova ahoj prosim ta ty si mala nejake priznaky?

lucyika
30. máj 2014

@pivoniatko ja nas velky den 7.6. a ohladom snazilkovania, uz som v cakani, ci sa zadarilo, intuicia vravi, ze nie, ale nikdy nehovor nikdy, uvidi sa, vsetko pride v pravy cas ;o)

lucyika
30. máj 2014

@stanushka10 tak sme sa zladili v datume svadby, aj v case testovania, uvidime :o, tak ci tak, treba si uzivat kazdu chvilu , vela stasticka v kazdom smere v zivote ;o)

zuza02
31. máj 2014

Ahojte..dnes mam 15 DC tak sa poctivo snazime, teda sa snazime uz od skoncenia MS, lebo dcerka sa nam podarila hned po MS....Takze plodne a neplodne dni zatial nejako neriesim 🙂

kanko
31. máj 2014

Ahojte..aj ja sa pripajam ,lebo uz 11mes. sa nam nedari otehotniet.Poradi niektora ako zacat z meranim baz.teploty?

julypetkova
31. máj 2014

@katkatonkova no ta prva meria hcg v moci to ti ukaze ze si v tom,a ta druha ze test je nezavadny bez poskodenia aspon si myslim 🙂

nikolka2014
1. jún 2014

@katkatonkova ja som mala este slabšiu ciarku nez @julypetkova ale po par dňoch som test zopakovala a uz bola silnejšía 🙂

plavka122
1. jún 2014

No mi sme začali snažilkovat podľa mudr.Jonáša tak uvidíme

katkatonkova
2. jún 2014

@nikolka2014 ja som sa rano len preventivne testla...ale nic som tam nevidela....vcera som este mala BT 37,5 a dnes rano len 37,3.... ☹ ...tak asi to nevyslo.....som 11 DPO....ale auź dnes som zacala malinkato spinit...a bolesti tentokrat ziadne...a okolo 4 - 5 .juna mam dostat mrchu....tak neviem....