Kúpele Lúčky a liečba neplodnosti
Ahojte chcela by som poprosiť o nejaké skúsenosti, ktorá z Vás už absolvovala liečebný pobyt v kúpeľoch Lúčky s diagnózou neplodnosť. Mňa čaká 28 dňový pobyt v skupine B. Ďakujem 🙂
@monika12323 a čo myslíš , využijem župan? Fén by mohli mať na procedúrach....niekde to tak majú.
A strava je dobrá? Či ako v lepšej nemocnici😂
Ja som sa vrátila v apríli z Luciek ,bola som v B skupine a bývalá som v Diane 😃
@24petra24 no budem v Choči ubytovaná,ale župan zaberie v kufri hodne miesta,či sa zaobidem bez neho😂
Ako si bola spokojná s procedúrami,stravou a teda jedáleň si ja nevyberam.
Inak bola si spokojná?
Ďakujem za každý poznatok,čo mi zbytočne ťahať do kúpeľov...a bez čoho sa nezaobídem.
@ira25 v Choci by si mala dostať župan ,ale neviem v ktorej skupine,no tak ja som išla s kufrom a cestovnou taškou,lebo šak 28 dní 🤣🤣🤣,ale víkendy som chodila domov ,jedáleň si nevyberas ty...procedúru bolo super,v podstate poobede som už mala voľno pre seba sem tam nejaký bazén okolo 14 h ,ale to sa dalo dohodnúť a mohla si ísť aj skôr medzi procedurami
@ira25 Ja som bola ubytovaná u Kuba cez Bčko, vybrala som si stravu sama, keďže som si platila ubytovanie aj stravu. Župan som si nebrala. Ani by som ho nevyužila. Je teplo toľko po procedúre hodíš na seba tričko kraťasy. Môžeš mať kombináciu procedúr, kde lepšie je byť oblečená.. môj názor. A strava bola výborná 😉 je to super relax..

@janka560 ďakujem ❤️ to si sama vyberám ?...no ani neviem čo je lepšie....ja idem na Áčko a myslela som, že to oni mi určia ktorá jedáleň...myslela som,že rozdelenie na platiacich a tých čo idú na Áčko....hehe už aj na Áčko sa platí.