Kyretáž a kŕče po zákroku
Rok a pol sme sa snazili o babatko, prislo a aj odislo ... anembryomola v 9 tyzdni... o tyzden na to zistenie som isla na to kyretaz.... je normalna neznesitelna bolest - krce na 3-4 den po kyretazi ? Taku bolest som snad zazila pred 17 rokmi pri porode mojej uz 17 r dcery.... je ta bolest normalna a je v mojom veku 42 r mozne snazit sa a uz tymto neprejst?
ja som mala anembryomolu zistili mi to v 13tt. podstupila som kyretaz,ale vsetko ok ziadne krce nic, bolelo ma to len ten prvy den potom uz v pohode, podla mna moze ist aj o zapal
ja som mala po kyretazi tiez bolesti ako pri menstruacii, a krvacala som cca rovnako ako by som mala menstruaciu a aj tak dlho, 6-7 dni, potom som bola na kontrolu a bolo to ok... ale radsej chod nech ta pozru tvrdia zeby bolesti nemali byt
Bolesti ako pri menzese su normalne. Ale bolesti ako pri porode nie. Preslo ta to uz? Ak by si mala teplotu, utekaj, mohli ta zle vycistit a mas zapal
@korpiklaanka bolesti pri ms som mala rovnake ako pri porode, jednoducho krce stahy maternice
Neviem tu moc odpisovat, snazim sa len na mobile... snad v dnesnej dobe nie je mozne zle vycisrenie, skor ci som to ja nezdrziavala a neverila na zazrak a tiez som prizvukovala, ze napriek mojmu veku chceli by sme dieta
Nemam teplotu a krce boli pocas 48 hod nepravidelne ale ak tak priserne neustupujuce krce..
@thalia24 ver ze sa to stava... mnoho zien tu s tym malo skusenost. A uz ti to preslo? Mas este nejake problemy? Ja som nemala bolesti, ani som nekrvalacala ale doktor mi povedal ze do prvej mrchy je mozne vsetko, aj bolesti aj krvacanie. No ak si mala take silne bolesti po par dni od cistenia, tp mne normalne nepride...
Ja som po kyretazi. Bola zle vyčistená ale žiadna bolesť keď som bola na kontrole po týždni tak to zistili dostala som infekciu a na ďalšej kontrole to bolo vporiadku.
Ospravedlňujem sa nie infekciu ale injekciu preskakuje klávesnica.
@thalia24 chod na pohotovost, silne krce normalne nie su.
K otazke, ci je mozne este otehotniet - je. V dnesnej dobe mas uplne normalny vek na dalsie dieta. Akurat cakaj horsie vysledky skriningov a trochu vyssie rizika genetickych poruch. Avsak kopec zien v tvojom veku ma normalne zdrave deti, dnes je medicina niekde uplne inde ako v minulosti. A nie, nikto ti nezaruci, ze potrat uz nezazijes, to sa neda.
Drzim palce!
snad to prejde @korpiklaanka
@korpiklaanka
@korpiklaanka
@korpiklaanka
@korpiklaanka
@thalia24 chod na kontrolu mohli ta zle.vycistit co sa tyka dalsieho snazenia tak min 6 tyzdnov je nez pohl styku rrsp mozu ti povedat aj viac podla mna to je uz dost hranicny vek na dieta je vyssie riziko na geneticke ochorenia proste vajicka nemladnu co si budeme hovorit ved uvidis ale isto treba si dat teraz cas na zotavenie a skusit vo februari
ja dufam len 😲
ja som mala na kontrole po 14 dnoch este zvysky -zle tiez,ale mna nic nebolelo, tie zvysky vysli pri prvej ms
Ani nestras.... ja som tisickrat prizvukovala, ze ja som toto svojvolne nechcela a nech davaju pozor... chcem dieta

Teplota nebola?