Kyselina listová
Dobrý deň žienky, myslíte, že sa môže užívať naraz Femibion 1 a Inofolic combi? Alebo je to zbytočne veľa? Ešte som si aj objednala Gynex kvapky, zajtra by mali prísť 😂😂😂 už som z toho na nervy
Gynex píšu že sa môže začať brať hocikedy ale mal by sa brat len tri týždne potom týždeň pauza a znova tri týždne znova pauza
My sa snažíme už cez tri roky...zatiaľ sme nič neriešili... sem-tam si spravím tehu test keď mi mešká mrcha ale nakoniec vždy dorazí...keď som na preventivke spomenula dr. Že sa tak dlho snažíme tak nás odporučila rovno do gyn-fiv. Teraz sme sa rozhodli začať s vitamínmi, ja beriem inofolik, manželovi som objednala folandrol plus vitamin e, zinok selen. Ja beriem aj alchemilku a chcela by som si tiež kúpiť tie gynex kvapky. A v januári pôjdeme do gyn-fiv centra uvidíme. Snáď sa konečne dočkáme aj my //
@cassie2323 písala som spravu my sme spolu už 4 roky a tiež nič :/
dobry den, chcela by som sa spýtať ohľadne kyseliny listovej. s manželom chceme 2 babo, začala som brať KL. včera som dostala M, 2 dni už pred ma bolelo v podbrušku čo ma nikdy pre M nebolelo iba počas, a taká husté a silné som ešte nemala, môže to mať súvis s tými vitamínmi? ďakujem

ahojte, chcela by som sa spýtať, kedy by som mala začať brať gynex kvapky. alchemilku pijem 2x denne od menštruácie (pijem do ovulácie) plus femibion beriem a teraz by som chcela aj gynex. len nie som istá či to môžem začiať hociktorý deň cyklu? dakujem krásne