icon

Kyselina listová

hankys
23. sep 2018

Dobrý deň žienky, myslíte, že sa môže užívať naraz Femibion 1 a Inofolic combi? Alebo je to zbytočne veľa? Ešte som si aj objednala Gynex kvapky, zajtra by mali prísť 😂😂😂 už som z toho na nervy

Strana
z2
silviavisz
1. okt 2018

ahojte, chcela by som sa spýtať, kedy by som mala začať brať gynex kvapky. alchemilku pijem 2x denne od menštruácie (pijem do ovulácie) plus femibion beriem a teraz by som chcela aj gynex. len nie som istá či to môžem začiať hociktorý deň cyklu? dakujem krásne

cassie2323
10. okt 2018

Gynex píšu že sa môže začať brať hocikedy ale mal by sa brat len tri týždne potom týždeň pauza a znova tri týždne znova pauza

cassie2323
10. okt 2018

My sa snažíme už cez tri roky...zatiaľ sme nič neriešili... sem-tam si spravím tehu test keď mi mešká mrcha ale nakoniec vždy dorazí...keď som na preventivke spomenula dr. Že sa tak dlho snažíme tak nás odporučila rovno do gyn-fiv. Teraz sme sa rozhodli začať s vitamínmi, ja beriem inofolik, manželovi som objednala folandrol plus vitamin e, zinok selen. Ja beriem aj alchemilku a chcela by som si tiež kúpiť tie gynex kvapky. A v januári pôjdeme do gyn-fiv centra uvidíme. Snáď sa konečne dočkáme aj my //

zuzuburkotova
11. nov 2018

@cassie2323 písala som spravu my sme spolu už 4 roky a tiež nič :/

leteckafakulta
24. jan 2019

dobry den, chcela by som sa spýtať ohľadne kyseliny listovej. s manželom chceme 2 babo, začala som brať KL. včera som dostala M, 2 dni už pred ma bolelo v podbrušku čo ma nikdy pre M nebolelo iba počas, a taká husté a silné som ešte nemala, môže to mať súvis s tými vitamínmi? ďakujem

Strana
z2