Lubrikačný gél na podporu počatia
Ahojte pomohol niekomu takyto gel? Ak ano tak aky? Boli sme na vysetreniach v klinike a nemame ziadny problem a niekedy mam problem so suchostou cize rozmyslam ci to neskusit….
Ja si myslim ze ked mas suchost tak urcite lepsie takyto lubrikant ako klasicky. Ja som pouzivala conceive cca 4 mesiace a podarilo sa, ale teda neviem povedat ci to je zrovna vdaka tomu😄
@lula3108 hej akoze pouzivame lubrigacny gel ale iny…. Tak ci ma zmysel cez plodne dni prejst na toto? Hah
Tak hlavne tie klasické lubrikanty sú spermicidne a môžu potom spomaľovať spermie. Teba kúpiť čo je friendly so spermiami
ja som zatiaľ použila čípky Myoovunelle a lubrikačný gél Yarillo, ale zatiaľ sa nezadarilo :-/
@nika_val ja som si to guglila.. ale potom sme aj tak všetky vyhodili a nahradili kokosovým olejom a cez plodne dni máme nejaký speci na spermie ale keď ho dopouzivsme už ďalší nekupujem
ja som mala kombinaciu gynex,inofolic myovunele - prve dva mesiace bez nic na hned som toto nasadila a podarilo sa🙂 ak by mal niekto zaujem mozem posunut zostalo mi.
@ninka99865
Mne nejde nejak extra podporu spermii ale iba ma to zaujima.. kokosovy olej sme použivali ale nam vadilo že z toho bola noc mastna plachta vždy.. tak kupujeme klasiku Durex a mame to tak že ak sa zadari tak budeme radi ak nie tak všetko je aj tak okej ale mame to takto už dlho a nedari sa
Tak ma to zaujalo ci aj gel na tom môže niečo mať
@nika_val a aky durex máte? Inac s kokosakom aj nám sa to dialo a potom sme zistili že stačí kvapka 😅
@ninka99865 tento ..
Nevravim ze kokosak je zly..dobry bol ale teda asi sme to s mnozstvom prehanali 😁
Mne ide iba o to ci teda takyto klasicky gel bezne dostupny vsade je spermicidny alebo nie 🤷♀️ lebo to by bol pekny podraz keby to tak je ale nikde sa to neuvadza

Skús, nám zatiaľ nepomohol