icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

cicussa21
26. feb 2012

Ahpjte.. takze spravy.. u nas sa maca osvedcila, brali sme ju asi pat tyzdnov a dnes sme objavili kolajnice na teste 🙂 teraz ale neviem, ci mam v brani pokracovat alebo prestat.. neviete mi poradit?

camelco
26. feb 2012

@cicussa21 gratulka 😉 ..... kuk strana 13 dala som tam linka na macu, môžeš ju brať ďalej

mimonka77
26. feb 2012

@cicussa21 ďakujem za pozitívnu správu a gratulujem 🙂 aj ja už vytúžene čakám na // snáď to už nepotrvá dlho.

viktoria2010
26. feb 2012

Pridavam sa k snazilkam a dufam ze onedlho k tehulkam, macu papam prvy mesiac, chceli by sme druhe babo no uvidime ako dlho nam to bude trvat. mam zlu stitnu zlazu a s tym spojene polycysticke vajecniky, nevieme sa dockat ovulacie, no dufam pride skoro 😵 , beriem macu praskovu a nic necitim len viac energie a naozaj je hnusna ale da sa to :D

cicussa21
26. feb 2012

@camelco
@mimonka77 babulky dakujeme 🙂 tak budem pokracovat v jej brani, v mensom mnozstve.. a ked pojdem lekarovi, tak sa popytam... drzim pasticky, aby vam to tiez vyslo 🙂 🙂 🙂

cristi
26. feb 2012

@cicussa21 ahoj.. pytas sa,ci uzivat macu aj pocas tehu...inak velka gratulacia 🙂 😵 🙂 mozem sa spytat, v akej forme tu macu uzivate?lebo mi mame kapsule MACA extra Bio a tam je pisane ,ze nie je vhodne pre tehotne a dojciace zeny..

camelco
26. feb 2012

@cristi ak je v prášku tak sa môže

cristi
26. feb 2012

@camelco prave to hladam na internete,ci je tam nejaky rozdiel v kontraidikaciach v tabletkovek alebo praskovej forme..len som nevedela, aku formu maci uziva cicusa a caj je tiez vhodny v tehotenstve?

camelco
26. feb 2012

@cristi myslím, že ovocné čaje v pohode, bylinkové asi nie, podľa toho aké bylinky v ňom sú, zelený a čierný čaj myslím, že len 1 šálka denne

cristi
26. feb 2012

@camelco nasla som to ,aj praskovej forme nie je vhodny 😒 http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=7885

mimonka77
26. feb 2012

@cicussa21 akú macu ste brali?tablety či prášok? a po koľko ak smiem vedieť...

camelco
26. feb 2012

@cristi vieš čo je zvláštne, že na tejto stránke je písané, že sa môže dokonca aj v období dojčenia http://www.otehotnenie.sk/post/maca-peruanska-a...

cicussa21
26. feb 2012

@cristi uzivam biomacu v tabletkach.. Krajina povodu peru a nie jevtam pisane, ze nevhodne pre tehotne.. Tak neviem 😒

cicussa21
26. feb 2012

@mimonka77 brali sme tablety kazdy po dve

cristi
26. feb 2012

@cicussa21 ja ma tiez krajinu povodu PERU--a ako sa vola ucinna latka?malo by to byt v latincine pisane

cristi
26. feb 2012

@camelco viem citala som to...dve protichodne informacie...ja by som to uz pre istotu nebrala,az po porade s lekarom
@cicussa21

cicussa21
26. feb 2012

@cristi lepidium meyenii, zlozenie: 100% maca bio, 100% natural rastlinne kapsule (celuloza)

camelco
26. feb 2012

@cristi asi bude lepšie sa poradiť s lekárom, ale keď ja už mám aj skúsenosť, keď som sa pýtala lekára na chlorellu tak na mňa pozeral o čom vlastne hovorím, a pritom viem, že to sú bio výrobky a majú všetky vitamíny ktoré telo potrebuje + mladý jačmeň, ten má dokonca kys.listovú, rozprávala som sa aj s majiteľkou bio obchodu pre istotu, ale len na chlorellu a jačmeň, na macu som sa nepýtala

cristi
26. feb 2012

@cicussa21 nemas pribalovy letacik?kupovala si to na internete? ja ma lepidium peruvianum Chacon..zalezi odkial ten koren maci pochadza

cristi
26. feb 2012

@camelco tiez pochybujem ci o tom lekari nieco vedia..pytala som sa na Macu v lekarni a pozerali na mna ako puci 😝 ze co to je?..
@cicussa21

sarafortuna
26. feb 2012

@cicussa21 , blahoželám... a ja by som tiež už nebrala...
Hlavný cieľ boli //, nie? 😉

jankavladkova
26. feb 2012

@cicussa21 jeeej supeeer, blahoželám 😉 a verím že ťa budeme pekne všetky nasledovať 🙂

cicussa21
26. feb 2012

@cristi skusim pohladat, popripade napisat odkial som to kupovala.. Ale hladala som na anglickych strankach a vraj sa to skor neodporuca kvoli tomu, ze to nikdy nebolo na tehotnych testovane.. Vzhladom k tomu, ze je to cisto prirodne by to skodit v normalnych davkach nemalo.. Ale popytam sa este.. Lebo mne maca pomohla i s hormonami a pletou..
@sarafortuna babulky dakujem.. Este stale to travim a asi tomu naozaj uverim az mi to lekar potvrdi.. A to pojdem k nemu (ak sa nebude nic zahadne diat) az okolo 8.3. 🙂
@jankavladkova

cristi
26. feb 2012

@cicussa21 vsak maca sa berie hlavne nato ,aby sa podporila plodnost u zeny alebo muza ,okrem inych ucinkov na organizmus...aj ked je to cisto prirodne, neriskovala by som to...a nie je to urcene pre deti do 3 rokov...do toho sa urcite pocita aj vyvijajuci sa plod v maternice...plet mozes mat krasne v tehotenstve aj bez maci..

manamani1
26. feb 2012

@cicussa21 tebe pomohla k otehotneniu?

baronessa
26. feb 2012

@cicussa21 srdečne blahoželám 🙂 môžem sa opýtať, ako ldho ste sa snažili?

csokasi
26. feb 2012

Ahojte Babulky akosik mám s toho chaos akú Macu objednať. Chceli by sme ju aj s polovičkou vysúšať, dajte dáky typ ... Ď. 😉

cicussa21
26. feb 2012

@manamani1
@baronessa neviem povedat, ze to bola presne maca vdaka comu sa nam zadarilo, ale nic ine sme okrem maci nebrali, neskusali, "neaplikovali" a podobne.. A celkovo sa nam to podarilo na piaty cyklus , z toho macu sme brali posledne 4-5 tyzdnov..

lenusik123
27. feb 2012

ahojte baby, tak ani nám zatiaľ maca nepomohla otehotnieť... ale čo sa týka manžela, tak myslím, že pomáha, pretože teraz už ten ejakulát nemá vôbec taký hustý ako predtým, takže spermijky sú asi pohyblivejšie 🙂 problém bude teda skôr vo mne a v mojej zväčšenej štítke... 21.3. som objednaná na vyšetrenie do ľubochne, tak verím, že už to bude len a len dobré... držte palce, nech sa to potom už podarí 🙂 budem vás informovať

made
27. feb 2012

@cicussa21 gratulujem super

cicussa21
27. feb 2012

@cristi
@camelco takze som pisala do bio-obchod.sk odkial som ju objednavala a pani mi napisala, ze vyrobca neodporuca macu uzivat pocas tehotenstva 🙂