Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
@sarafortuna no to ci to potrebujem stale este neviem lebo cakam na mojho draheho kym pojde na spermiogram bez toho moj lekar so mnou nic nerobi moja pribeh zacal tak to:
po 9mes snazenia som ostala tehu
v 11tt MA
po MA necitim ovulaciu co som do vtedy citila
uplinul rok a stale nic brala som vseliake vitaminy a stale nic....
ovulku stale necitim hleien som nemala asi uz 4mes ☹
@sarafortuna becko beriem a aj kyselinu lsistovu
@lea1333 , ale keď si merala BT, tak si mala ovu, nie?
aj mne sa dosť pošahalo telo po MA 😔 😔 my sme už 2 roky od MA a mám pocit, že je to stále horšie a horšie...
Mne dosť v septebri pomohol Sarapis - prestalo mi špinenie pri anovulákoch a aj ovulka bola 3-4 mesiace za sebou.Potom som ju vysadila - lebo som si myslela, že som už OK...
tak ho beriem zase - sú to vitamíny a materská kašička
@sarafortuna sarapis som brala aj ja ale len chvylu ale asi ho nasadim zase nie?no napr ja som mala teraz taku mrchu ze som najprv 3dni spiniala a potom som sa rozkrvacala mam pravidelny cyklus tych 30dni ovulku som mavala tak na 18dc a tebe aj nieco zistili?mne lekar teraz povedal ze mi nasadi hormony na podporu otehotnenia a som si povedala ked to nezabere za 3mes tak pojdeme na IUI a ked ani to nie tak potom umele oplodnenie mam uz za chvylu 29r a ziadne dieta som s toho na nervy vsetky mojeje sesternice deti maju aj kamosky len ja som stale na ocot a aky sarapis beries?
@lea1333 , mám ten obyčajný Sarapis.
Teraz mi dr. robí HP - som 2dc a bola som aj na endokrinologii - budúci týžden budem mať výsledky. Mám novú dr. a verím, že sa veci pohnú správnym smerom - ak bude HP OK (čomu veľmi neverím, ale niekedy mám cyklus ako z knižky - 2krát do roka) tak v lete buď laparka alebo skúsime IUI - tiež už nemám nervy. 😉
@sarafortuna ja som mala ten sarapis zo sojou a ten bol dost drahy stal 28e 😖 tak musim pokukat v lekarni niaky lacnejsi!my cakame na ten spermiogram a snad sa pohnu lady!na endokrinologi som bola hned po potrate to mam bez nalezu!
@lea1333 , no aj ten obyčajný je dosť drahý... okolo 20€ 😒
veď to, že tá Maca má celkom dobrú cenu oproti všetkým iným "zázrakom"
tak držím prsty 😉
Dievčatá, aj mňa napína a už som dokonca zvracala a týždeň sa mi točí hlava a tak, že mám pocit na odpadnutie, že si musím ľahnúť. Myslíte, že to môže byť z Maci... 😒
@dvojbottka podla ,mna ano!:
@lea1333 mh...to si ma veľmi nepotešila ☹
@dvojbottka ja ,viem ,ale ,presne ,to ,to ,som ,mala ,jja!ako nahle ,som ,vysadila ,presli ,probnlemi!:aj ten vytok ,som ,mala!:
Ahojte, mm berie Macu uz skoro dva mesiace, na zaciatku mu byvalo obcas zle od zaludka, teraz to ustalo. Maca moze sposobovat vsetky vedlajsie neziaduce ucinky, ako tu popisujete. Bolest zaludka je najcastejsim z nich, pokial viete po anglicky, toto je najrozsiahlejsia diskusia aku som o nej nasla http://www.highonhealth.org/what-nobody-tells-y... . Pokial sa u vas prejavia tieto vedlajsie ucinky, treba ju hned vysadit. A zenam pred memopauzou je odporucaju brat len 1-14DC, nakolko obsahuje dost progesteronu.
Ozaj, som ju brala cca 3 tyzdne, no strasne ma z nej bolievala hlava. Ale na mne fungovala, mala som viac energie a moj niekolkorocny boj s padanim vlasom a lupinami zmizol ako mavnutim carovneho prutika. No kedze som ju prestala brat, tak som tam kde som bola 😠
ahojte, holky. zaujala ma tato tema. mate niektora skusenosti s typom maca andina? lebo neviem, ktory druh je najvhodnejsi a tieto som nasla v tt v jednom bioobchode.
@brona110
@lea1333
@dvojbottka
tak to potom sedí s tým krémových hlienom - len práve ten je záležitosťou progesterónu...
ešte ma napadlo kočky, neskúsili ste ZNIŽIŤ dávku? jesť ju iba OBDEŇ, napr... či by to nepomohlo.
ja fakt žiadne nežiadúce účinky nepociťujem, hoci zatiaľ ani tie "žiadúce" 😀 😀 😀
@sarafortuna ...beriem Macu asi mesiac a zle mi bolo od minulej stredy a dnes nie, iba ten výtok mám stále...idem 16. k Dr. tak uvidíme, čo povie, mohla by ma potešiť... 😉
My ju mame v praskovej forme, ja od zaciatku berem len pol lyzicky, manzel celu ako sa ma.
babule, a beriete to celý cyklus či len do ovu a potom dosť? lebo na baleni čo mam ja, sa píše že to nemajú brať tehotné a keby sa potencionálne podarilo tak či neublížim bábu..
@zabka88 my berieme Macu v tbl. forme celý cyklus, nie je tam napísané v letáku nič o vynechaní. Vôbec neviem, či by to neublížilo bábätku, nieje tam nič písané, či by Maca ublížila alebo nie.... ☹
@dvojbottka ja vychadzam len z toho že je tam napisane že nemaju brať tehotne.. ale zas čo ak žena ešte nevie či je či nie? 😕 zas, ako tu niekto pisal neni ona taka až silna tak verim že nič by nespravila.. 🙂
@zabka88 v to dúfam aj ja, však naozaj hneď nevieš, či si alebo nie si tehotná.... 🙂
@dvojbottka ako dlho berieš? berie aj mm?
@zabka88 ja ho beriem asi mesiac a mm druhý... a ty 🙂
@dvojbottka ahojky momentálne som ho brala dva mesiaca a stále nič :(
@dvojbottka
@silvuska85 baby my tiež druhý mesiac a zatiaľ neviem, uvidíme po víkende 😉 a mm berie 🙂
@silvuska85 ani my nič...ja už dve veľké dcéry mám, ale môj manžel nemá svoje...je to čudné, ale s ním mám problém otehotnieť, dva krát sa nám to podarilo a neúspešne..budeme si držať palce...všety 🙂
hej možno to raz víde všetkým 🙂 treba veriť že ano 🙂
@ddankaa2 , tak držím palce... 😉
môže byť náhoda, no možno to trochu pomohlo tam kde malo... 😉
ja Mace uverím, ak pomôže niekomu kto sa snažil viac ako rok 😉

@lea1333 , mne FEMI chutili a stále chutia - až som mala strach dýchnuť na niekoho... 😉
a potrebuješ to vôbec?
máš problém s nepravidelným cyklom a s ovu?
lebo ak nie, tak zbytočne zaťažuješ telo... stačí vitamín E a B-čka, prípadne ženský čaj.
ja mám cyklus z roka na rok horší, tak tiež rozmýšľam, že sa na to vyprdnem - len sa neviem vyprdnúť 😕 😕 😕