icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

iwik273
8. feb 2013

@angelic Dakujem Angelic 🙂 . Alchemiku som pila 2 salky denne, viac sa neodporuca. Kyselina listova je fajn, to urcite ber. Ja som este k tomu aj na odporucanie doktorky brala vitamin E. Nepamatam si uplne presne ale vraj je dobry na vystelku maternice, okrem ineho. Vitamin E bral aj priatel, pre nich je zase dobry na spermie. 🙂

iwik273
8. feb 2013

@viva13 Ahoj, My sme boli len na jeden spermiogram a vtedy sme uz tu Macu brali, ale len 3 tyzdne. Ono vraj spermie dozrievaju az cca 70 dni, tak vysledok by sa mal prejavit najskor az po tej dobe. Ale ako sa vravi, clovek nikdy nevie, mozno to ucinkuje ovela skor. Takze neviem ci to mnozstvo 132 mil./ml je vdaka Maci alebo ich ma proste tak vela. Maca urcite nic nepokazi, prave naopak. My sme mali hlavne problem s morfologiou, ktora sa vraj ziadnymi vitaminmi upravit neda.

kalianka
8. feb 2013

@angelic ahojcek, vsetko sa ma pit len do ovulky, aj maca, aj alchemilka, potom to nie je bezpecne (ak by sa uchytilo babo, uz sa alchemilka neodporuca pit!!!)

angelic
8. feb 2013

@kalianka Ahoj , dakujem krasne za info, to som netusila. 🙂 😕

aleks_30
8. feb 2013

Ahojte, akurat som objavila Macu na zlavach ... kto by mal zaujem objednat si ju - tu je link nato:
http://www.setriza3.sk/zlava/4335/maca-organick...

happyfrog80
9. feb 2013

ahojte baby ,maca prasok sa nemoze jest a zapit?musi sa vo vode nechat rozpustit?Mozte poradit sko sa to uziva?ja mam na skatuli napisane 2xdenne pol lyzičky ,dakujem pekne

sarafortuna
9. feb 2013

@happyfrog80 , ak si to dáš čisté do úst , tak sa ti prášok nalepí na ďasná a zuby... skúš, uvidíš...
Tiež som si myslela, že je to ľahšie týmto spôsobom ale bohužiaľ to sa takto nedá... 😉
Ten prášok sa ti vo vode nerozpustí, len sa ti tam "stratí" a zlezie to dole krkom...
najlepšie je to dať do džusa s výraznou chuťou

elje
9. feb 2013

@aleks_30 To je dost drahe, v kamennom obchode kupis take iste balenie za 8-9 Eur.

lucia80
9. feb 2013

@kalianka ahoj. môžem sa spýtať kde si kúpila Macu? A koľko stála? Či z netu si objednávala? Ďakujem.

happyfrog80
9. feb 2013

@lucia80 mne mama doniesla do Uk ,ona si to rozkazala v lekarni a mna to stalo 10.59 € 100g
@sarafortuna no dakujem moja,nez si napisala uz som to vyskusala a vyplachovala som usta 10x minimalne ,fujtajbl ,to je smrad jak zhorane vlasy 😀 ...v mlieku to budem miesat abo v grepovom dzuse a dik za radu 😉

lucia80
9. feb 2013

@happyfrog80 ďakujem, lebo na mňa pozerali jak na zjavenie všade, že čo to vlastne chcem. Tak skúsim ešte nejaké lekárne obehať a ak nie, niekde objednám.

sudabe
9. feb 2013

kočky maců užívají aj mužy? a mate skusenosty že fakt sa zlepšil spermonogram? díky

happyfrog80
9. feb 2013

@lucia80 Maca Extra Bio pytaj,vacsinou tie lepsie lekarne ti to objednaju jak statne ci take uz neexistuju?proste sukromnici su ochotny. A ked nevedia co to je tak ziju asi v stredoveku im povedz 😀 a tebe svieti ze si 38 tt a na co tebe to je?😀 budes stastna mamina o chvilu 😉 blahozelam

happyfrog80
9. feb 2013

@sudabe aj muzi ale neporadim ti viac bo my obaja to pijeme teprv prvi deň 😉

lucia80
10. feb 2013

@happyfrog80 díky za radu, skúsim. Ďakujem, no ja ju našťastie nepotrebujem, to pre sestru zháňam, tá je v Taliansku, tak ma poverila.

sarafortuna
10. feb 2013

@happyfrog80 , najlepšie je to zažiť na "vlastných ďasnách" 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kalianka
10. feb 2013

@lucia80 ahojky, ja som kupila v Piestanoch v prirodnej lekarni 🙂

lucia80
10. feb 2013

@kalianka mm v Piešťanoch pracuje, tak by mohol kúpiť. Ktorá je to prírodná lekáreň? Pod Kolonádou, či kde?

kalianka
10. feb 2013

@lucia80 Ahojky, je to na ulici ako je pošta, na Kukučínovej - vedľa takej pekarničky, isto to najde, a ta pani tam čo predava je veľmi ochotná, ja som tam kupila menšie balenie bio macy, stálo okolo osem eur, ale mali aj tabletky.

adulkam
10. feb 2013

Ahojte,môžem Macu užívať s Inofolicom?Ďakujem

lucia80
10. feb 2013

@kalianka ďakujem moc, určite ho vyšlem, to by mal nájsť 🙂

lucia80
12. feb 2013

@kalianka ahoj. no aj som to hneď dnes vybavila. Bola som na poradni, tak som hneď zbehla aj do tej lekárne (je to neprehliadnuteľné, takže sme to hneď našli), kúpila som prášok 220g za 13,60 EUR. Neviem či dobrá cena, ale tak hlavne už nemusím nikade behať a zháňať. Inak super obchodík, krásne to tam voňalo, úplná paráda, tam by sa mi páčilo aj robiť 🙂. Tak ešte raz vďaka za radu 🙂

lucinka58883
12. feb 2013

Ahojte, ja som užívala Macu, ale v tabôetkovej forme brala som to aj ja aj manžel a keď sme sa rozhodli mať bábätko tak sa nám to podarilo asi na prvýkrát 🙂

kalianka
12. feb 2013

@lucia80 ja tam chodim tiez velmi rada a navyse sa tam da platit aj stravnáčmi, čo je super - aj tieto doplnky vitaminove.

lucia80
12. feb 2013

@kalianka hej, všimla som si na dverách tie stravné lístky. Ja som tam bola 1x a bola som z tej vône unesená, proste taká pohoda voňavá išla odtiaľ, veľmi príjemný obchodík 🙂

weronika03
12. feb 2013

Ahojte... my sme ju tiež brali... a hned sa nám podarilo.. predtým sme sa snažili asi 4 mesiace.. 🙂

kalianka
12. feb 2013

@weronika03
@lucinka58883 baby, tak som zvedava, ja teraz cakam ci (ne)dorazi mrcha

weronika03
12. feb 2013

@kalianka dúfam a pevne verím, že nedorazí a nech sa pekne vytešujete // na testíku 🙂

lucinka58883
12. feb 2013

@kalianka Tak teda silnooooooooooooooo držím palce 🙂

angelic
13. feb 2013

@kalianka Bodaj by nedorazila 😉 Držím palce 🙂