icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

ennynka
6. jan 2014

@tanickaskorokubikova ale aku formu si mala?prasok ci tabletky?ona sa to pyta(a uz aj ja)... 😉

tatinka
6. jan 2014

@tanickaskorokubikova tak to si mala super ze hned takto sa podarilo, u nas je to trosku ine,,,snazime sa uz 5 rokov,,,ale tie mutacie mi zistili az v roku 2013, mam ich tusim 3 ci 4, plus syndrom lepiv,dosticiek druhy stupen,,,skratka odporucili mi na to ten anopyrin,,,tak zvazujem ze ho asi nasadim a uvidim ,,,mala si prasok ci tablety?
tanicka dakujem za info 🙂

lucia20
6. jan 2014

Ahojte baby. Mali sme kupenu kompletnu kuru pre muza. Maca,podkovicnik no vsetko co sa dalo. Je tam cca 2,5 mesacna kura. Rada niekomu posuniem. Mozno to pomoze aj vam. Kludne napiste

tanickaskorokubikova
6. jan 2014

@ennynka
@tatinka baby tablety 😉 držím vám prsty 😉

ennynka
6. jan 2014

@tanickaskorokubikova a predtym ste sa ako dlho snazili?

tanickaskorokubikova
6. jan 2014

@ennynka 8mesiacov 😉

tatinka
8. jan 2014

@tanickaskorokubikova dakujem, moja a anopyrin si vysadila az ked ti potvrdili tehu ?

tanickaskorokubikova
8. jan 2014

@tatinka ano, doky potvrdil tehu a predpisal uz tehu vitaminy. 😉

tatinka
8. jan 2014

@tanickaskorokubikova ok dakujem ti za info 🙂 dakde som citala ze je dobre to brat po jedle lebo vraj anopyrin zatazuje zaludok,,,,no ked sa konecne odhodlam to brat verim ze to pomoze 🙂 este raz dik,,,

tanickaskorokubikova
8. jan 2014

@tatinka tak toto vobec neviem ako som brala či pred či po 😉

srdiecko25
14. jan 2014

My sme sa snazili 2 roky nedarilo sa ,kupili sme macu a o mesiac a pol som uz bola tehotna.teraz sa znova snazie nedari sa takze znova kupim macua verim ze sa podari.My sme mali spermiogram v hroznom stave,ani umele oplodenie nam vraveli ze sa urcite nepodari.Ked som otehotnela manzela som poslala na kontrolny speriogram a nechceli nam verit aky mal pred tym!🙂 tak a ide sa nato ,drzte nam palce

ennynka
14. jan 2014

@srdiecko25 ty si brala tu macu ci manzel?

srdiecko25
23. jan 2014

manzel bral tu macu aj ten zvysok,ja som nic nebrala.

nikus28
24. jan 2014

ahojte, takze pridavam svoju skusenost s macou 🙂 snazili sme sa otehotniet cca 2,5 roka..ja mam problem s nizkou hladinou progesteronu a manzelovi vysiel zle spermiogram.. 😢 na odporucanie mojej sestry ( krorej pomohla k otehotneniu), zacal manzel uzivat macu..a vysledok po cca1mesiaci zlepseny spermiogram a cca po 2 mesiacoch som si nasla na teste vytuzene // ciarky))) 🙂 takze macu len doporucujem 😉

gloria13
29. jan 2014

Ahojte žienky... nemá niektorá z Vás, ktorá už Macu nepotrebuje možnosť prepustiť za symbolickú cenu zbytok čo Vám zostal? Ďakujem 🙂

betiii
9. feb 2014

prosim co je lepsie??maca tabbletky ci prasok ....dakujem

kalianka
17. feb 2014

@gloria13 ahoj, ja mam.

mirkovci
18. feb 2014

určite to už bolo ale nechce sa mi to hladať, kde si to možem zakúpiť? objednala som si čaj ale neviem či je iná forma lepšia , porade mi prosím

nikus28
19. feb 2014

@betiii ahoj, ja mam skusenosti len s praskom..aj moja sestra..takze podla mna skor prasok 😉

nikus28
19. feb 2014

@mirkovci uz ako som napisala betii, skusenost mam len s praskom..ale treba vyskusat aj ine formy 😉 my sme to kupovali v kosiciach...macu zozenies na nete aj v obchodoch zdravej vyzivy ( aspon v niektorych)

mirkovci
22. feb 2014

tak ja som našla v Trnave predajňu z čajmi a inými bylinkami a mali macu prášok, tak ho dva dni užívame ale je to nechutné, priam až sa mi žalúdok dvíha prvé sekundy...a manžel mi povedal "čo by som pre teba nespravil" tak uvidím že či to pomože, mal by mi prísť aj ten čaj ale nebudem to kombinovať, ked pijeme ten prášok 🙂

mirkovci
22. feb 2014

@nikus28 tak ja som našla v Trnave predajňu z čajmi a inými bylinkami a mali macu prášok, tak ho dva dni užívame ale je to nechutné, priam až sa mi žalúdok dvíha prvé sekundy...a manžel mi povedal "čo by som pre teba nespravil" tak uvidím že či to pomože, mal by mi prísť aj ten čaj ale nebudem to kombinovať, ked pijeme ten prášok 🙂

nikus28
24. feb 2014

@mirkovci drzim prsty 😉

mirkovci
25. feb 2014

@nikus28 ďakujem, dúfam že naozaj pomôže

tinka3636
27. feb 2014

Ahojte predam dve balenia prasku maca, jedno je nove a z druheho balenia chyba len jedna lyzicka....cena 5 euro..ak nieco napiste spravu 🙂

mandy29
27. feb 2014

Ahojte snazilky..snazili sme sa o babetko vyse roka a pol...nedarilo sa,mala som nizku hladinu progesteronu,anovulacne cykly...mali sme ist na vysetrenia,ci tam nebude aj inde problem...dohodli sme sa s lekarom ze pridem na 4 den cyklu na hormonalny profil...a ze aj manzel pojde na spermiogram(bola to hotova pohroma dostat ho na to vysetrenie).lekar mal alw v tom case ked mi trebalo brat krv dovolenku tak ze to teda odlozime na dalsi mesiac,manzel sa potesil ze nemusi ist zatial na vysetrenie...sla som okolo cajovne tak ze zajdem nejaky caj na plodnost neni a pani mi ponukla Macu.Nemala sim sajnu co to je,ale ta za skusku nic nedam...potajme som to dala muzovi do kavy,bo on je taky neveriaci Tomas,ale zistil ze nieco je na tej kave ine,ta som vysla s farbou von 🙂 a uzili sme to asi 4x a o tyzden a pol som mala taku ovulaciu jak svet...hned som vedela ze je to ono,ale ten vecer sme boli tak unaveny,ze sme na to kaslali a rano rychlovka pred robotou,ziadne podladanie zadku,vykladanie noh do vysky ci 15 min odpocinok...sup ho do prace...a vysledok? o 3 tyzdne 2 kolajnicky na testy...a teraz to uz ma skoro 3 roky a je to huncut...a coskoro bude mat braceka ktory sa podaril na pocudovanie na prvu supu...takze vrelo odporucam MACU,nam to pomohlo...drzim vam vsetkym snazilkam palce a este vam odporucam si pozriet dokument The Secret(je to aj v slovencine) velmi ma to nabilo pozitivnou energiou ked som uz neverila ze to prijde 🙂

mirkovci
1. mar 2014

@mandy29 Nervy, ty si ma tak super navnadila že normálne verím tomu že mám poslednú mrchu. Takéto príbehy sú tie najkrašie...s pekným koncom 🙂 tak držím palce pred pôrodom a nech ste zdraví 🙂

mandy29
1. mar 2014

@mirkovci dakujem 🙂 ja drzim palce aby si ty nasla dve kolajnicky 🙂 a pozei si ten The Secret,budes este viac navnadena.daj vediet ako sa dari 😉

mirkovci
1. mar 2014

@mandy29 Ja som ho čítala ešte pred dvomi rokmi a držím sa ho a vela vecí sa mi vdaka nemu podarilo v mojom živote zmeniť ale niekedy sú veci tak ako to má byť. Proste v živote sa mi potvrdilo že sa mi to dobré stalo vtedy kedy to malo byť a nie vtedy kedy som chcela. Ale verím že to tento krát dobre dopadne a čoskoro budm tu vypisovať ao mi pomali v brušku rastie náš vymodlení drobec 🙂 a veľké ĎAKUJEM za ten príspevok, vážne ma dobre navnadil a cítim veľkú nádej.