icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

mandy29
1. mar 2014

@mirkovci to som rada 🙂

tixx
8. mar 2014

@nikus28 ahoj, chcela by som sa opytat, ako tvoj mm macu uzival...my sme kupili prasok, len nevieme, kolko toho si toho ma davat a ako casto ? mm mal tiez horsi spg, tak to chceme vyskusat... 🙂

nikus28
8. mar 2014

@tixx ahoj, uzival len raz do dna...tusim, ze cajovu lyzicku s trochou vody rozmiesal..viac urcite nie 🙂 dufam, ze pomoze 😉

tixx
8. mar 2014

@nikus28 dakujem, dufam aj ja 🙂

mirkovci
9. mar 2014

@tixx ja aj manžel užívame macu a je to jedna kávová ližička denne. Najlepšie hned ráno s trochou džusu alebo mlieka lebo je to strašne nechutné. Mala som taký slabší koreň a to sa dalo ale teraz som si kúpila silnejší a je to humus tak treba tú chuť niečim prebiť 🙂

tixx
9. mar 2014

@mirkovci u nas to berie zatial len manzel, ja som to dnes ochutnala, tak, ze som len oblizla lyzicku, je to fakt hrozne nechutne :D keby som to mala jest ja, asi pohladam tabletky 🙂 ale tak snad to pomoze 🙂

mirkovci
10. mar 2014

@tixx čítala som vela kladních príbehov a tak nám zostáva len veriť, ked to nemomôže tak budem musieť navštíviť lekára a skúsim lieky. Ale radšej by som sa tomu vyhla. Treba veriť že to bude účinne a neni treba sa hned vzdávať. 🙂

tixx
10. mar 2014

@mirkovci tak si drzme palce ;) daj vediet, keby si mala nieco nove 🙂 ja uz som u lekara bola, HP mam ok, len mm mal trosku horsi spg, tak verim, ze ta maca pomoze 🙂

mirkovci
15. mar 2014

Včera ma manžel trochu nahneval. Ked som ho hrešila že nemal pár dní macu, tak mi zahlásil že si od toho vela slubujem. Ale topiaci sa aj slamky chytá, ale mal asi pravdu 🙂 a to ma na tom hnevá 😠

xxxer
28. mar 2014

@martinaesp Ahoj, Macu v BB predavam na internetovom obchode www.biocesta.sk Mame ju v prasku aj v capsulach. Vieme sa dohodnut aj na osobnom odbere popripade dovoz priamo domov.

mirkovci
29. mar 2014

@xxxer ahoj, tiež by som mala záujem o tie kapsule, mohla by si mi dať vedieť či si ich môžem objedanť cez teba? a stačí jedna kapsula dene?

xxxer
29. mar 2014

@mirkovci Ahoj 🙂 Jasne ze mozes. Staci na tej stranke www.biocesta.sk objednat. V ramci BB vieme aj na osobny odber.

janusa139
29. mar 2014

@xxxer ahoj, a ake je postovne ? resp.nebol by mozny aj osobny odber vo ZV ? a pomaha to 🙂?

mirkovci
30. mar 2014

@xxxer ok, tak uvidíme ako to dopadne tento mesiac a ked nič tak budem musieť dokúpiť, ďakujem 🙂

mimi2910
30. mar 2014

Ahojte, mám doma túto macu http://www.mojalekaren.sk/maca-extra-bio-kapsul... mojmu mm, ale nerobí dobre .... balenie mi prišlo 26.3. zjedol cca 6 tabletiek..... ak by mal niekto záujem posuniem ďalej.

snehulienka82
1. apr 2014

@xxxer a ako casto sa to ma brat? raz denne 1 tbl? ci?

kebulina
5. apr 2014

@mirkovci Funguje to 🙂, ale MM okrem 3 ČL maca-prášku denne užíval ešte profertil a nejakú zmes od bylinkárky.

betiii
8. máj 2014

@mimi2910 chcem sa opytat ake priznaky ma s toho ten tvoj co mu je

mimi2910
9. máj 2014

@betiii najprv ho nafukovalo, potom ho prehnalo ... prestal ich pár dni jesť, potom zas vyskúšal no a dostal bolesti brucha a zas ho prehnalo...

betiii
9. máj 2014

@mimi2910 fuuha teda neprijemne.takze skusite asi nejake ine tabletky ?moj berie macu aj kotvicnik no nejako ho to prestava bavit.tak neviem dokedy to bude este jest.

mimi2910
10. máj 2014

@betiii teraz len selezin ACE, tie vitamíny .... ešte ich má pár, keď doberie zas niečo vyskúšam. A ten kotvičnik ako bere ? čaj alebo tablety ?

betiii
10. máj 2014

@mimi2910 no moj ma kotvicnik tabletky.z lekarne som objednala a berie jednu denne.uvidime ci to bude lepsie alebo nie neviem ani sama.mali by sme ist na druhy spg no neviem kedy pojdeme.ma taku blbu pracu ze je malo doma.

lenz
10. máj 2014

ja som nasla Macu aj v tabletkach ...ktore je lepsie caj alebo tabletky ci je to rovnake ?

manka
10. máj 2014

prave som citala, ze maca je super pri problemoch so stitnou zlazou /ta suvisi tak isto s otehotnenim/ mate niekto skusenosti?

ddiankaa
12. máj 2014

Mám bio extrakt MACA 2 ks (exp. 02/2015) objednaný zo stránky otehotnenie.sk. Ak by to niekomu pomohlo, určite sa dohodneme v IP 🙂 ja ho už nepotrebujem 😉

evulka2203
13. máj 2014

ahojte. ja som s macou maximalne spokojna. beriem lyzicku denne uz 3 mesiace. k otehotneniu sice zatial nepomohla, ale zlepsila mi plet - predtym som bola vyhadzana ako pubertiacka, prestali mi vypadavat vlasy, som spokojna, kludna, nie nervozna a naladova ako predtym a pomalicky sa dava do poriadku aj cyklus. predtym raz za 2 - 3 mesiace, teraz uz len meskanie tyzden. tiez sa liecim na stitnu zlazu, kontrolu mam v juli - auguste, takze som zvedava ako dopadne. kludne si ju budem objednavat aj kazdy mesiac, mne sa ta investicia oplati. a mozno vdaka nej aj babo bude...raz

kaxnaa
13. máj 2014

@xxxer ahoj chcem sa opytat ,na tej stranke co ste udali je ta maca v prasku a v kapslach ,ktora je lepsia ? chcela by som ju pre priatela ,chceli by sme babatko len sa nam nedari ,kukala som na nete a je ich niekolko druhou a neviem ktora je najlepsia ,dakujem

kaxnaa
13. máj 2014

@ddiankaa ahoj ,a vam pomohla ta maca k otehotneniu ? my sa tiez pokusame skoro rok ☹

ddiankaa
13. máj 2014

@kaxnaa asi viac vecí súbežne. predtým sme absolvovali 2 krát IVF a nič a 3. IVF som užívala čaje na podporu IVF, manžel Macu a pila som každý večer trochu červeného vínka a zadarilo sa 🙂 takže niečo z toho určite pomohlo 😉

kaxnaa
13. máj 2014

@ddiankaa tak to je super ze vam to vyslo🙂nechvam to vsetko dobre dopadne 😉
Este sa chcem opytam,mate tu macu co vam zvysila? Mala by som zaujem ak by nam pomohla,dakujem