Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
Včera ma manžel trochu nahneval. Ked som ho hrešila že nemal pár dní macu, tak mi zahlásil že si od toho vela slubujem. Ale topiaci sa aj slamky chytá, ale mal asi pravdu 🙂 a to ma na tom hnevá 😠
@martinaesp Ahoj, Macu v BB predavam na internetovom obchode www.biocesta.sk Mame ju v prasku aj v capsulach. Vieme sa dohodnut aj na osobnom odbere popripade dovoz priamo domov.
@mirkovci Ahoj 🙂 Jasne ze mozes. Staci na tej stranke www.biocesta.sk objednat. V ramci BB vieme aj na osobny odber.
Ahojte, mám doma túto macu http://www.mojalekaren.sk/maca-extra-bio-kapsul... mojmu mm, ale nerobí dobre .... balenie mi prišlo 26.3. zjedol cca 6 tabletiek..... ak by mal niekto záujem posuniem ďalej.
@xxxer a ako casto sa to ma brat? raz denne 1 tbl? ci?
ja som nasla Macu aj v tabletkach ...ktore je lepsie caj alebo tabletky ci je to rovnake ?
prave som citala, ze maca je super pri problemoch so stitnou zlazou /ta suvisi tak isto s otehotnenim/ mate niekto skusenosti?
Mám bio extrakt MACA 2 ks (exp. 02/2015) objednaný zo stránky otehotnenie.sk. Ak by to niekomu pomohlo, určite sa dohodneme v IP 🙂 ja ho už nepotrebujem 😉
ahojte. ja som s macou maximalne spokojna. beriem lyzicku denne uz 3 mesiace. k otehotneniu sice zatial nepomohla, ale zlepsila mi plet - predtym som bola vyhadzana ako pubertiacka, prestali mi vypadavat vlasy, som spokojna, kludna, nie nervozna a naladova ako predtym a pomalicky sa dava do poriadku aj cyklus. predtym raz za 2 - 3 mesiace, teraz uz len meskanie tyzden. tiez sa liecim na stitnu zlazu, kontrolu mam v juli - auguste, takze som zvedava ako dopadne. kludne si ju budem objednavat aj kazdy mesiac, mne sa ta investicia oplati. a mozno vdaka nej aj babo bude...raz

@mirkovci to som rada 🙂