Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
ja ju uzivam kazdy den kupila som si tiez prasok tak v caji ho rozpustim ,jednu cajovu lyzicku denne,
ja mam 50 g a uzivam pol cajovej malej lizicke
on bral jednu kapsulu denne.
žienky...na prvých stránkach tejto diskusie sa píše že prášok maca je hrozne nechutný..Lenže čo mám ja doma tak mne osobne chutí...(predtým som jedla senovku grecku praškovú a to bol riadny hnus-na podporu mliečka..) ale toto je chutné..tak som zmetená či mám tú správnu...
kocky ako pijete tu macu?ako sa to robi?iba napoj alebo?a nie je to hnusne,ja som si to akurat vcera kupila a ked som to otvorila je to taky divny hnedy pracok ?prosim IP
ahojte baby ja som skusala do dzusu aj do jogurtu zamiesat ale nemozeme je my zle len otvorim sacok nemozem a obj. som si tabletky tak ividime
@ivana2301 napisem ti ip.
@kikai je to hnedy prasok naberies 1cajovu lyzicku raz denne a mozes zmiest v kave v caji v dzusi v jogurte a zjest alebo vypit.
baby, ta maca sa je denne ? a aky dlhy cas ? robia sa nejake prestavky ?
@nez ze najlepsie od 1DC. prestavka ked ti bude meskat a vyjde ti testik //.
@katarina822 a nebude vadit, ked zacnem neskor, lebo teraz mam 9DC a Maca mi dorazi az zajtra....a jasne, ked budu dve // , rada si spravim prestavku 🙂
inak ,kocky nemeskala ,vam ,mrcha ,ked ,ste ,brali ,MACU a ,nevisiel ,vam ,test ,// lebno ,mbne ,meskala ,a ,tehu nie ,som 😖
ahojte.. viete poradit.. uzivam macu fresh, ale chcem objednat dalsiu, ale otazka j ektotu..? maca obycajna, maca fresh, maca bio, maca extra bio...??? vdaka za kazdy nazor 🙂
ahojte, tak ako? Je tu už nejaká ďalšia tehulka? 😉

A ešte by som sa rada opýtala žienok,ktoré dlhodobo užívajú macu, či môžem užívať macu+babyplan?(úžívam aj vitamín E a B komplex)Asi by to bolo príliš veľa vitamínov však?Aké vitamíny užívate vy popri mace?