icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

mimonka77
6. feb 2012

@lenusik123 aj my sa snažíme od augusta. No keď sa stále nedarilo, objednala som macu na odporúčanie jednej liečiteľky, vraj je zazračná. Taktiež treba piť alchemilkový čajík. Tak potom daj vedieť. Držím palce.

lenusik123
6. feb 2012

@mimonka77 ďakujem 🙂 o alchemilkovom čajíku som tiež počula, vraj spevňuje maternicu a okolo bábätka vytvára hrubšiu a pevnejšiu membránu a že je dobrá, ak žena potratí 🙂 ja som papala aj femibion 800 dlhú dobu a nič, tak teraz skúšame tú MACU a vitamín E a ja si občas ešte, keď ma napadne dám aj ten femibion 800 kvôli kyseline listovej 🙂 nechcem to veľmi preháňať a štopať sa kadečím, verím, že toto konečne pomôže 🙂
držím palce aj ja, nech všetky čo najskôr uvidíme tie vytúžené dve čiaročky 🙂

made
6. feb 2012

jaj baby nechapem preco sa mi tak musime trapit,a take co nemaju ponatia ako sa o seba starat tak su tehotne je to nespravodlive.

sarafortuna
6. feb 2012

@made , no nič nie je v živote spravodlivé...
neboj, túto etapu prekonáš... .tiež som si kládla takéto otázky... 😉 😉 😉

kemonka
6. feb 2012

@mimonka77 ahoj držím palce, príznaky sú môžu byť aj tehulkovské, aj nie, ja som mala minulý cyklus tak, že 2 týždne strašná bolesť v krížoch, už som si začala myslieť, že som fakt tehu, ale nie....

kemonka
6. feb 2012

@sarafortuna
@made
@lenusik123
baby, chcem sa opýtať, tá maca zvyšuje aj chuť na sex, pocítili ste niečo také od kedy ju užívate, zvýšenú chuť na sex?

kemonka
6. feb 2012

@lenusik123 ahoj, držím palce, potom daj vedieť 😉

made
6. feb 2012

@kemonka nie

cicussa21
7. feb 2012

@kemonka
@made tiez by som pivedla, ze nie.. ziadna nymfomanka :D

lenusik123
7. feb 2012

@kemonka ahoj, ani mne sa nezvýšila chuť na sex 🙂

lenusik123
7. feb 2012

@kemonka a ďakujem 🙂 mrchu mám dostať budúci týždeň, tak uvidíme... ak by aj prišla, tak verím, že tá ďalšia už nepríde 😉

sarafortuna
7. feb 2012

@kemonka , ja tiež nie... 😀 😀 😀 😀

mimonka77
7. feb 2012

@kemonka no uvidíme, ale strašne by som sa tešila. Zajtra sa má dostaviť Ms a dosť ma bolí brucho, asi to bol zase len planý poplach 😖 Kiežby nebol.

mimonka77
7. feb 2012

@kemonka no maca by mala byť aj afrodiziakum, no mne sa chuť nezvýšila 🙂

mimonka77
7. feb 2012

@lenusik123 aj ja papám femibion, gynekológ mi ho predpísal, keď som mu povedala, že chceme bábo, dal mi ho už v máji, od vtedy ho papám s mesačnou prestávkou. Je drahý, ale dúfam, že v kombinácii s macou to zaberie.

mimonka77
7. feb 2012

@lenusik123 kázal mi ten femibion papať 3mesiace pred snažením...no a od augusta sa snažíme a papám ďalej a aj tak nezabral. Ale dúfam, že sa dočkáme tých // Prajem to všetkým snažilkám.

made
7. feb 2012

@mimonka77 tu macu mozes davat aj manzelikovi vraj zlepsuje kvalitu spermii 😉

mimonka77
7. feb 2012

@made papáme ju obaja. Hlavne kôli manželikovi som ju objednala. Myslím, že má pomalšie spermie. 😒 veď uvidíme, verím, že pomôže

mishhel
8. feb 2012

@manamani1 bral ju len on 3 mesiace

natalia
8. feb 2012

kupila som prašok macu ale ma prišernu chut...zaliala som do pohara jednu kavovu lyžičku vriacou vodou..može mi niekto poradit ako sa ma spravne pripravit?

camelco
8. feb 2012

@natalia zamiešaj si ho do pomarančového džúsu, mne s džúsom chutí najviac 😀 , alebo ho môžeš zamiešať do jogurtu .......... nezalievaj horúcou vodou

natalia
8. feb 2012

@camelco to som nevedela či sa to može sypat do jedla asi mi to bude chutit viac lebo vo vode to bolo hnusne... 🙂 skusim to dat do džusu

made
8. feb 2012

a mam aj kyselinu listovu 🙂 🙂 🙂 kupenu tak nech len mrcha odide

baronessa
9. feb 2012

@natalia s džúsom je to znesitelnejšie, prerazí chuť. vyskúšaj 🙂

dvojbottka
9. feb 2012

baby, mne sa zdá, že maca má opačné účinky na môjho manžela, aké by mala byť...mala by podporovať chuť na sex a on nič, skôr opačne...ako mám potom vyskúšať účinky maci.... ☹

sarafortuna
9. feb 2012

@dvojbottka . bohužiaľ, také veci su v našich rukách a v našej réžii - nie v rukách byliniek...
nemá pocit manžel, že je na neho kladený tlak?
mužov do deptá...

made
9. feb 2012

musim objednat tabletky maca,na prasok mi priatel somre jaaaaaaaaaaaaaaj,ty chlapy.

cicussa21
10. feb 2012

@made 😀 neviem, ci ti to pomoze.. ale su urcite lepsie ako prasok.. ale tiez ich je citit.. dnes ma z nich normalne rano naplo 😀 My sme predtym amli macu fresh a tie nebolo vobec citit.. a tieto druhe su fakt vonavka.. a s mm sme sa zhodli, ze ten samotny praok by sme asi vazne nedali 😀 inak my mame teraz plodne obdobie.. tak dufam, ze sa budu diat zazraky a ked nie teraz, tak buduci mesiac je nas 😉

made
10. feb 2012

@cicussa21 drzim palce

made
10. feb 2012

baby no co este nic???,mate uz niaka pozitivny test (tie co uzivame macu)