Mala som gynekologičke oznámiť, že som prestala brať antikoncepciu?
Ahojte baby, mam takú traonu otázku 😅
V januári som prestala brať HAK jednak kvôli tomu, že plánujeme bábätko a na druhu stranu mi nerobila pár mesiacov dobre, ale itak som ju brala...
Ak by som náhodou otehotnela a prišla ku gynekologičke nebude na mňa kričať alebo niečo podobné, že som prestala brat HAK a nijako jej to neoznamila alebo sa s ňou neporadila? 😅
Také niečo, že... Len tak som si tie tabletky prestala brať a že to robí veľké zmeny v tele atď...
vysadit samovolne HAK nie je problem a ak by gyn kricala alebo ti to inak vycitala, tak zjavne nema gyn nieco v poriadku v hlave 😉
Nemá prečo kričať 😅
WTF? Preco by mal akykolvek lekar na teba kricat? Raz by na mna skusil nejaky lekar zvysit hlas...
Nechapem, ake pravo by mal lekar na svojpravneho cloveka kricat? 🤔 Keby slo o zivot dietata, tak nepoviem.... ale lekar tak ci tak nema co kricat.
Nie si ty mama toho 4roc dieťaťa, čo s ním ide teraz k zubarke a boji sa, že bude kričať na ňu, že kde boli doteraz? Len taká náhoda o pár diskusii nižšie 😇 žiadny doktor po pacientovi nemá prečo kričať.
Kričať? By som sa otočila na opätku a hľadala iného doktora
Pokial nemas 15, tak takyto scenar je vysoko nepravdepodobny 😂
Ja som vysadenie hak nekonzultovala s nikým, proste som dobrala a hotovo 🙂😀 je to úplne v poriadku a nie gynekologicka kričať nebude
Nikdy som neoznamovala, že neberiem HAK. Také študentky si ju raz dovoliť môžu a raz nie a tak si urobia aj niekoľko mesiacov pauzu.
Nikto na teba kričať nebude.Skôr by ju trápilo keby si bola v nejakom 4 mesiaci a užívala by si HAK, ale lekár je vzdelaný človek a vie ako sa má správať.
Snáď.
Ja mam gyndosa, co to ani nepredpisuje. Je to Tvoja volba
@ukulela hahaaa, ahoj nie noe som ona, ale všimla som si tu nejakú takú diskusiu... 😁 Ja mam 21
Nie, je to tvoja vec neboj sa. Horsie by bolo keby si ju zacala len tak brat, ze by si sa k nej dostala nejako bez receptu, to je lepsie prekonzultovat ale vysadenie jej vobec nemusis oznamovat 🙂
Jasné, že nebude kričať, neboj. 😁 Ale keď pôjdeš najbližšie na prehliadku, tak jej povedz, že si to prestala brať a kedy, aby Ti to zapísala do karty.
Ešte mi napadlo, problém by mohla mať, aj si hak brala aj z iných nych, ako antikoncepčných dôvodov. Ak by to bola liečba. Ale ako sme tu písali, doktor nemá prečo, resp ani nemôže kričať po pacientovi.
Uzivanie HAK je tvoja volba, nie je to povinne, nikto na teba kricat nebude 🤣

nikdy som vysadenie HAK nekonzultovala s Dr.. a hadam by som sa aj rehotat zacala, keby na mna co i len hlas zvysil 😁