Mala som gynekologičke oznámiť, že som prestala brať antikoncepciu?
Ahojte baby, mam takú traonu otázku 😅
V januári som prestala brať HAK jednak kvôli tomu, že plánujeme bábätko a na druhu stranu mi nerobila pár mesiacov dobre, ale itak som ju brala...
Ak by som náhodou otehotnela a prišla ku gynekologičke nebude na mňa kričať alebo niečo podobné, že som prestala brat HAK a nijako jej to neoznamila alebo sa s ňou neporadila? 😅
Také niečo, že... Len tak som si tie tabletky prestala brať a že to robí veľké zmeny v tele atď...
vysadit samovolne HAK nie je problem a ak by gyn kricala alebo ti to inak vycitala, tak zjavne nema gyn nieco v poriadku v hlave 😉
WTF? Preco by mal akykolvek lekar na teba kricat? Raz by na mna skusil nejaky lekar zvysit hlas...
Nechapem, ake pravo by mal lekar na svojpravneho cloveka kricat? 🤔 Keby slo o zivot dietata, tak nepoviem.... ale lekar tak ci tak nema co kricat.
Nie si ty mama toho 4roc dieťaťa, čo s ním ide teraz k zubarke a boji sa, že bude kričať na ňu, že kde boli doteraz? Len taká náhoda o pár diskusii nižšie 😇 žiadny doktor po pacientovi nemá prečo kričať.
Ja som vysadenie hak nekonzultovala s nikým, proste som dobrala a hotovo 🙂😀 je to úplne v poriadku a nie gynekologicka kričať nebude
Nikdy som neoznamovala, že neberiem HAK. Také študentky si ju raz dovoliť môžu a raz nie a tak si urobia aj niekoľko mesiacov pauzu.
Nikto na teba kričať nebude.Skôr by ju trápilo keby si bola v nejakom 4 mesiaci a užívala by si HAK, ale lekár je vzdelaný človek a vie ako sa má správať.
Snáď.
@ukulela hahaaa, ahoj nie noe som ona, ale všimla som si tu nejakú takú diskusiu... 😁 Ja mam 21
Nie, je to tvoja vec neboj sa. Horsie by bolo keby si ju zacala len tak brat, ze by si sa k nej dostala nejako bez receptu, to je lepsie prekonzultovat ale vysadenie jej vobec nemusis oznamovat 🙂
Jasné, že nebude kričať, neboj. 😁 Ale keď pôjdeš najbližšie na prehliadku, tak jej povedz, že si to prestala brať a kedy, aby Ti to zapísala do karty.
Ešte mi napadlo, problém by mohla mať, aj si hak brala aj z iných nych, ako antikoncepčných dôvodov. Ak by to bola liečba. Ale ako sme tu písali, doktor nemá prečo, resp ani nemôže kričať po pacientovi.

nikdy som vysadenie HAK nekonzultovala s Dr.. a hadam by som sa aj rehotat zacala, keby na mna co i len hlas zvysil 😁