icon

Mala som už ovuláciu?

29. mar 2023

Ahojte, čo si myslíte ovu už bola alebo len bude? Viem, že ani jedna nie je rovnaká.

Mala som už ovuláciu?
anjelicek26
29. mar 2023

Este veru nie,pekne testuj dalej.

autor
29. mar 2023

@anjelicek26 dnes sme mali styk, no muž ide preč vráti sa v sobotu. Snáď si buď počkajú alebo teda stihnú 🙈

siimonella
29. mar 2023

Určite by som sa nespoliehala na testy, istejšie je mať styk každý druhý deň. Podľa testov to kľudne môžte aj premeškať

autor
29. mar 2023

Akurát som tak uvažovala, ja môžem mať najvyššie hodnoty napríklad ráno a testujem až večer tak testy budem mať stále negat. pritom je to už ono. Tak mali sme teraz v stredu a v sobotu plánujeme,.. bohužiaľ práca nepustí..
Ale mám kŕče v podbrušku neviem či už by to mohlo byť ono alebo kvôli styku

evatko
30. mar 2023

To sa také info nijaké. Používam ovulacne testy už 11 rokov. Každý jeden cyklus. A to mám napr posledné cykly nasledovné: 54, 70, 27, 27, 38. Totálne bingo, lotéria, hokej. Ale ovulaciu zachytim každý jeden cyklus. Chce to len poznať svoje telo, svoj cyklus a vedieť robiť z ovulakmi.
Aký dlhý mavas cyklus? Aké sú ďalšie príznaky: bolesti vajecnika, hlien, krvácanie? Od ktorého dňa cyklu začínaš testovať? Testujes len raz denne? Do ktorého dňa cyklu testujes? ...

snazilka_bio_mamka
30. mar 2023

podla mna kym sa vrati buded realne ovulovat.. kolko si dc? toto su vsetky negativne testy