Mali ste dieťa ako 45-ročná?
Ak by ste teraz mali 44 rokov, muža čo má 48 rokov, ste obaja zabezpečení, máte zázemie, skúsili by ste dieťa? Prvé dieťa? Ja hovorím, že nie, že je to nezodpovedné. Okolie ma prehovára, že nech do toho idem. Ako by ste na to boli vy?
Nie určite nie
@anonym_autor dieťa má byť z lásky.... všetky diskusie o Tom sú zbytočné. Nikdy človek nevie ako sa bude cítiť dopredu,kedy zomrie,kedy ochorie,kedy stratí partnera,práci...dieťa nemôže byť o plánovaní -teda,iba o plánovaní.
Ja osobne si nemyslím,že 30r a 50r žena sa cíti rovnako-ak berieme do úvahy bežne ženy,bez vážnych zdravotných problémov.
Ale na druhej strane,ak ten pár sa celý život hľadal a túži po dieťatku,prečo nie?
Ked si aj odmyslim, ze budes vyzerat ako babka a nie matka, a aj ked si odmyslim, ze 45 rocna zena a 49 rocny chlap ma zvladat vstavat k babatku (to keby sa vam hned podarilo, comu velmi neverim) tak je to nezodpovedne voci dietatu. Lebo aj ked aj mladi ludia zomieraju, tak urcite je v prirode beznejsie zomieranie starsich. Chuda dieta, v mladom veku mu zomru rodicia a surodenca by zrejme ani nemalo. Tak velmi skoro by zostal tento cloviecik sam.
@bielasovicka úplne nevhodný komentár 🤦♀️
@jarka0 nie, nie je nevhodný. Po preložení to znamená, kde si doteraz bola, keď ta až teraz v tomto veku napadlo mat dieťa. Už chápeš?
Nechcela. Mám 39 a ani teraz si už neviem predstaviť že by som mala novorodenca. Ešte novorodenca ako tak ale pubertiaka v cca 50tke no ďakujem pekne.
Ale ja dieťa mám, možno keby ho nemám rozmýšľam úplne inak
Ked si aj odmyslim, ze budes vyzerat ako babka a nie matka, a aj ked si odmyslim, ze 45 rocna zena a 49 rocny chlap ma zvladat vstavat k babatku (to keby sa vam hned podarilo, comu velmi neverim) tak je to nezodpovedne voci dietatu. Lebo aj ked aj mladi ludia zomieraju, tak urcite je v prirode beznejsie zomieranie starsich. Chuda dieta, v mladom veku mu zomru rodicia a surodenca by zrejme ani nemalo. Tak velmi skoro by zostal tento cloviecik sam.
@anonym_9a4433 zomrieť môžeš aj ako 20rocna 🤦🏻♀️. A nie, dnes 40rocne ženy nevyzerajú ako ich babky pred 50timi rokmi 🤦🏻♀️
Ona to MOZNO myslela tak ze 45rocna s novorodencom ako babka sice vyzerat nemusi, ale taka 50tnicka s 5 rocnym dietatom ano. Zas si klamat nemusime, kopec ludi hoci by to nepovedali nahlas, by mohlo napadnut ze to nieje mama ale babka. Napriek tomu ze dnesne 40tnicky su väcsie rakety ako 20tky
@anonym_9a4433 zomrieť môžeš aj ako 20rocna 🤦🏻♀️. A nie, dnes 40rocne ženy nevyzerajú ako ich babky pred 50timi rokmi 🤦🏻♀️
@anonym_6369fb Precitaj si este raz co som napisala. Jasne som napisala, ze je ovela beznejsie zomieranie starsich. A urcite 50 rocna nevyzera ako 20 rocna. Hlava ta bude boliet, ked si budes po nej trieskat 😀.
@anonym_autor
Ja keď som mal 45 a malého syna,mňa sa bežne pýtali či to je už vnúčik 😂
@anonym_6369fb Precitaj si este raz co som napisala. Jasne som napisala, ze je ovela beznejsie zomieranie starsich. A urcite 50 rocna nevyzera ako 20 rocna. Hlava ta bude boliet, ked si budes po nej trieskat 😀.
@anonym_9a4433 ja som si to prečítala, trieskat hlavu si môžeš ty. Kazdy raz umrie a je to jedno kedy. Inak ja som nepísala,že 50r vyzerá ako 20r, skús čítať a nezabudni si trieskať hlavu
@anonym_autor mala som tretie v 36 rokoch a veru menej vládnemu ako v 20 aj som mala viac zdravotných komplikácií ale každá zena je iná.Keby nemam žiadne dieťa tak ta túžba by bola zrejme silnejšia ako hranica veku ale aj by som sa bála aby bábätko bolo v poriadku,určite by som si zaplatila všetky možné testy .
@anonym_9a4433 ja som si to prečítala, trieskat hlavu si môžeš ty. Kazdy raz umrie a je to jedno kedy. Inak ja som nepísala,že 50r vyzerá ako 20r, skús čítať a nezabudni si trieskať hlavu
@anonym_6369fb Trieskala si si hlavu ty a dva krat 😀. Tak ty maj dieta v 50tke mne to je naozaj jedno. Luto mi je len toho dietata, lebo ako som pisala aj ked si odmyslim vzhlad ze matka ako babka vyzera. Tak starsi clovek zomiera skor ako mladsi (ano obcas sa stane, ze zomrie mladsi skor, ale beznejsie zomieraju starsi skor).
@anonym_6369fb Trieskala si si hlavu ty a dva krat 😀. Tak ty maj dieta v 50tke mne to je naozaj jedno. Luto mi je len toho dietata, lebo ako som pisala aj ked si odmyslim vzhlad ze matka ako babka vyzera. Tak starsi clovek zomiera skor ako mladsi (ano obcas sa stane, ze zomrie mladsi skor, ale beznejsie zomieraju starsi skor).
@anonym_9a4433 ja dieťa mám a asi aj ty. Ale mat hlúpe reči o veku je dosť úbohé. Nikdy nevieš čo za tým všetkým je a prečo dieťa nemala skôr.
@anonym_9a4433 ja dieťa mám a asi aj ty. Ale mat hlúpe reči o veku je dosť úbohé. Nikdy nevieš čo za tým všetkým je a prečo dieťa nemala skôr.
@anonym_6369fb Neviem, co je za tym. Ale bohuzial vlak jej na dieta uz usiel. A myslim, ze je uz aj tak mala sanca na dieta u zeny v 44. Ani umele oplodnenie v tomto veku sa jej uz nemusi podarit.
@anonym_6369fb Neviem, co je za tym. Ale bohuzial vlak jej na dieta uz usiel. A myslim, ze je uz aj tak mala sanca na dieta u zeny v 44. Ani umele oplodnenie v tomto veku sa jej uz nemusi podarit.
@anonym_9a4433 pozri na benovu, na Skrucaneho Eriku, Sklenarikovu. 🤷🏻♀️
To ako kde si bola doteraz, v kóme?
@bielasovicka mozno nemala spravneho partnera, mozno jej bola kariera prednejsia, mozno mala zdravotne problemy ktore jej v tom branili. Tupejsi komentar si zo seba nevydolovala buranka?
Ak by som bola zabezpečená a obaja by sme boli v dobrom zdravotnom stave, tak by som to pravdepodobne skúsila
@anonym_6369fb Mam ich obdivovat ci ako? Moj nazor je, ze 44 je uz vela na tehotenstvo. A pisala som mala sanca na otehotnenie a nie ziadna sanca ak na to narazas.
@anonym_6369fb Mam ich obdivovat ci ako? Moj nazor je, ze 44 je uz vela na tehotenstvo. A pisala som mala sanca na otehotnenie a nie ziadna sanca ak na to narazas.
@anonym_9a4433 môžeš
@anonym_9a4433 môžeš
@tetapetra Dakujem za poradenie, ale nie nebudem obdivovat, ze niekto ma vo vysokom veku dieta. Je to voci dietatu nezodpovedne.
@anonym_9a4433 ako chceš. Na nič nenaražam, nemusíš hneď robiť unáhlené závery. Ak sa na dieťa žena cíti, nevidím problém. Pokiaľ sa nemýlim naša autorka skôr podlieha tlaku okolia ako svojim pocitom mať dieťa.
@anonym_6369fb tak práve tieto príklady ktoré si uviedla sú naozaj príklady kde je vidieť vek a rodičia naozaj vyzerajú ako starý rodiča . V konečnom dôsledku je mi to jedno ja tie deti nevychovávam an keby ich mali v 60 je to ich vec
@anonym_9a4433 je to zodpovednejšie ak majú dieťa deti alebo alkoholicky, narkomanky.
@tetapetra To vazne ides toto porovnavat? Tymto moja diskusia s tebou skoncila.
@anonym_6369fb tak práve tieto príklady ktoré si uviedla sú naozaj príklady kde je vidieť vek a rodičia naozaj vyzerajú ako starý rodiča . V konečnom dôsledku je mi to jedno ja tie deti nevychovávam an keby ich mali v 60 je to ich vec
@lenkasarka taká Erika nevyzerá,že má po 50 a Sklenarikova, ta tiež nie. Áno beňova je stará
V živote by som to tomu dieťaťu neurobila.
Bude mať 15r a 60r rodičov, starých. Pubertak bude nasraty na cely svet. A na rodičovskom 40r maminky a 60r maminka, či babka???
@lenkasarka taká Erika nevyzerá,že má po 50 a Sklenarikova, ta tiež nie. Áno beňova je stará
@anonym_6369fb videla si Eriku aj v skutočnosti či len fotky na nete? Neviem ako v skutočnosti vyzerá Adriana,ale aj keby mal človek neviem akú plastiku vek je vidieť na krku dekolte atd. Ale ako píšem mne je to fuk.

Zas umela tema na rozbeh diskusie, opakuje sa tu so zeleznou pravidelnostou lebo je zname ze sa tu zacnu zeny odusu vyjadrovat preco nie/ano. Verte ze 45 rocna zena nepotrwbuje tuto temu riesit s cudzimi zenami na nete, 45 rocna sama dobre vie ako je na tom zdravotne - keby chcela snazi sa itehotniet v tichosti a keby nechcela(ako autorka)tak sa nepyta zbytocne capiny a zije si svoj zivot. Uz vidim, ako okolie presviedca par 45 a 48 aby mali dieta :D