Mám 116 kg a snažíme sa o bábo
Dievčatá možno vám niektorej budem pripadať smiešne no ja si už fakt neviem rady. A hovorí sa ze viac hláv viac rozumu. Tak teda skúsim.. Snažíme sa s partnerom o bábätko.. Zatiaľ 2x potrat.. Som s toho zúfalá.. Doktora mi odporučila lieky a zarážajúce teda ani je až tak zarážajúce že mám sa snažiť co najviac schudnúť.. Áno ukamenujte ma nikdy som chudá nebola od decka s tým mám problém hoc sa snažím ako sa snažím mam 178 cm a váhu až sa hanbím písať 116 kg. Áno samozrejme pre babo som ochotná spraviť čokoľvek len sa bojím ci mi to nerozhadze už aj tak dosť nepravidelný cyklus alebo nejaké rady návrhy pomoc.. Co ste zmenili vy a ako sa to podarilo.. Vždy som tajné dúfala že sa mi podarí zhodiť x kíl a budem taka pekná mamička s bruškom ako vy chudé baby.. Už si veľa krát namyslam že je to aj psychikou že sa na to veľmi sústredím.. Ďakujem za každú radu
Skor by som zasla k doktorke dietologicke a nech poradi... Neviem fitnes trener ake ma vzdelanie, vyzivu ludu to sli studovat ludia, co mali 4vky na strednej aspon, ked som chodila ja na vs, ale iny odbor a teda viem, ze tam vzali byvale spoluziacky so slabsim priemerom a aj co na strednej prepadli, tak im by som neverila a fitness treneri to neviem posudit, tiez poznam aj co velmi pomohli a aj teda poznam baby, co mali priemer 55kg cely zivot, stihle a zrazu bum fitness trenerky., inak vyucene kuchar/casnik.. No na koho clovek natrafi, asi skor k ozajstnemu doktorvi, pripadne kamosku, co by ste to tahali spolu, ja som bola a teda aj som 0evna v 17ke som vyrazne schudla kvoli sikane, mavala som okolo 75 kg a 170 cm, potom podstatne menej, nebolo to pekne obdobie o chudnuti a som uz uplne vylucila stravu, max.jedno jablko, jedlo som vyhadzovala a cvicila stale a vela, no na vs som naspat pribrala mala som dobry kolektiv, sportovala som, jedla do radu vsetko a vazila som okolo 70 kg, ked som rodila mala som94 teraz po porode mam okolo 87 chcem tiez schudnut a nedari sa mi, kojim, priberam, z toho dojcenia mavam hlad a smad, pijem len cistu vodu, jem zeleninu hlavne a teda prehresok 1x do tyzdna cipsy, cca 3x v tyzdni apolitanka... Kupujem tmavy chlieb a pohyb kazdy den hodina aj dve prechadzka a furt som jak lopta... Ked sa maly odstavi idem na prisnejsi rezim.

@emisko555 moja kamoška rodila pred týždňom malý mal tiež 4 kg a v pohode prirodzene to šlo, rodila na konci 38 týždňa začiatkom 39.