icon

Mám 27 rokov a som bezdetná. Stihnem mať 4 deti?

kauai
9. dec 2012

Ahojte, viete aky je zivot, veci a okolnosti sa nedaju naplanovat...vzdy som tuzila mat 4 deti a az teraz mam moznost pokusit sa o prve🙂 Mam partnera, stabilitu. Viem, ze to moze zniet trosku naivne, uz teraz planovat 4 deti, mnohe si mozete mysliet, ze ma to po prvom prejde, ale ja dufam, ze nie🙂

Ked si pozeram profily maminiek, co maju viacej deti, vacsinou zacali rodit skoro v dvadsiatke..takze maju vacsiu slobodu na planovanie a vekove rozostupy...Je tu taka maminka s viacerymi detickami, co zacala rodit neskor?
dakujem velmi pekne, ste super.

Strana
z2
irriss
19. jan 2013

@kauai
Otazka mi prijde jako "Zavod"....Tehotenska osobni stafeta 😉

Ja mam syna 22 let
dcerku 13 let
a dvojcata skoro 10..
Takze Tva vysnena CTYRKA 😉
a svym zpusobem od vseho kousek..🙂

Osobne Ti preju dvojcatka.. 🙂 a hned pak dalsi😉

lubiduch
19. jan 2013

ak nestihnes, mozes si nejake deticky aj adoptovat. usetris svoju maternicu a pomozes detickam bez rodicov 🙂

lubina
19. jan 2013

z cisto matematickeho hladiska sa to stihat da 🙂 . A ci ozaj budes mat 4 deticky, to je na osude, ved este nemas ani jedno, tak je dost tazke planovat 4 deti, aspon podla mna...........

zuzimia
19. jan 2013

Do 40-tky mas kopu casu, ja som mensiu rodila v 38 a ziadny problem. Cisto matematicky - mas na to 13 rokov, to je aj na viac ako styri deticky. Zelam, nech ti to vyjde.

ewellina
19. jan 2013

@kauai Ahoj, ja som tiež vždy chcela 4 detičky a prvé som rodila v roku, kedy som dosiahla vek 27. Teraz mám 34 a čakáme štvrté. 😉 Podľa mňa je super, ak je detičiek viac a nie sú medzi nimi veľké vekové rozdiely. Je to banda a doma je veselo.

kauai
autor
25. jan 2013

Dievcata ste uzasne, dakujem za povzbudenie...urcite to neberiem ako zavod, alebo obchod...mame svoje sny, kazdy sniva o niecom inom...chcem byt realistka a vsetko sa uvidi, ale je fajn vediet po com tuzim🙂

neznamadama
5. nov 2025

ja mam 28 a tiez teraz cakame dieta chcela by som aj tri ale tiez neviem ako sa budem na to zdravotne a tak citit

Strana
z2