Mám 27 rokov a som bezdetná. Stihnem mať 4 deti?
Ahojte, viete aky je zivot, veci a okolnosti sa nedaju naplanovat...vzdy som tuzila mat 4 deti a az teraz mam moznost pokusit sa o prve🙂 Mam partnera, stabilitu. Viem, ze to moze zniet trosku naivne, uz teraz planovat 4 deti, mnohe si mozete mysliet, ze ma to po prvom prejde, ale ja dufam, ze nie🙂
Ked si pozeram profily maminiek, co maju viacej deti, vacsinou zacali rodit skoro v dvadsiatke..takze maju vacsiu slobodu na planovanie a vekove rozostupy...Je tu taka maminka s viacerymi detickami, co zacala rodit neskor?
dakujem velmi pekne, ste super.
ak nestihnes, mozes si nejake deticky aj adoptovat. usetris svoju maternicu a pomozes detickam bez rodicov 🙂
z cisto matematickeho hladiska sa to stihat da 🙂 . A ci ozaj budes mat 4 deticky, to je na osude, ved este nemas ani jedno, tak je dost tazke planovat 4 deti, aspon podla mna...........
Do 40-tky mas kopu casu, ja som mensiu rodila v 38 a ziadny problem. Cisto matematicky - mas na to 13 rokov, to je aj na viac ako styri deticky. Zelam, nech ti to vyjde.
Dievcata ste uzasne, dakujem za povzbudenie...urcite to neberiem ako zavod, alebo obchod...mame svoje sny, kazdy sniva o niecom inom...chcem byt realistka a vsetko sa uvidi, ale je fajn vediet po com tuzim🙂
ja mam 28 a tiez teraz cakame dieta chcela by som aj tri ale tiez neviem ako sa budem na to zdravotne a tak citit

@kauai
Otazka mi prijde jako "Zavod"....Tehotenska osobni stafeta 😉
Ja mam syna 22 let
dcerku 13 let
a dvojcata skoro 10..
Takze Tva vysnena CTYRKA 😉
a svym zpusobem od vseho kousek..🙂
Osobne Ti preju dvojcatka.. 🙂 a hned pak dalsi😉