Mám 38 rokov. Som už stará na dieťa?
Ahojte mám 38 rokov a muž by chcel ešte jedno dieťa chcem sa spýtať či už nie je neskoro.
Sa tu hadate ako male deti,sak nech ma deti kazdy kedy chce a nie zastavat len ten svoj nazor,ked chcem v mladpm veku mam moznosti,partnera zazemie,tak ich jednoducho mam,ked nemozem a podari sa az v starsom veku,tak ich zas jednoducho mam a neriesim,deti su dar ci u 20 tky,ci 40 tky,ked chcem benjaminka a mam na to v 40 tke tak ho mam a nepytam sa kadekoho mat,ci nemat,to je rozhodnutie partnerov.
Za seba,mala som deti v mladom veku,lutujem? nie,mohla som studovat,uzivat si,ale proste vyslo to tak ako to je,ale chcela by som aj benjaminka,ale ci bude? to ukaze az cas a okolnosti,ale urcite to nebudem riesit na fore mat,ci nemat.
Ked sa VY na to citite tak preco nie?
@evittam neboj pride 30tka pochopi aj nepochopitelne 😀 To chce len cas a dozretie 😀 😀
Existujú aj deti, ktoré sú odkázané na výchovu napr. starými rodičmi (rôzne tragédie, predčasná smrť rodiča, alebo nestarajúci sa rodič) a ak sú milované, tak by tých starých rodičov nevymenili za nič na svete. Tie deti sú šťastné, že majú blízkeho človeka pri sebe, niekoho, kto ich ľúbi a vek neriešia. Podstatná je sila vzťahu, láska a bezpečné rodinné zázemie, proste prostredie, kde sa dieťa cíti šťastné. A myslím, že ak je takto vychovávané....nebude riešiť vek a nebodaj sa zaň hanbiť. Na hanbu sú iné veci.....(napr. násilnícky rodič, alkohol....a pod.).
@lubkavargova1 Škoda, že ti nemôžem dať viac "laikov" - no čo už, už sme "staré korčule" - nenarobíš nič či už sa na to cítiš alebo nie - pre 20-ročné "šťandy" budeme vždy len staré...... 😉 (aj ja keď som mala 20, tak pri predstave 40-siatky - "čosíííí to je ďaleko" - a nejak rýchlo to prišlo) 😝 😀 😀 😀
@tslobik Presne tak, aj mňa vychovali starý rodičia - boli to vlastne moji rodičia a už zomreli - bohužiaľ.....ale nikdy by som nebola šťastnejšie dieťa ako pri nich a som vďačná, že sa o mňa postarali. 😉 A že mala moja "mamička" na mojej stužkovej 75 - no a čo?! Som šťastná, že tam mohla byť a zdieľať tu radosť a pýchu so mnou.
@evittam jeeeezkove ocka....nahodou ja si ten status vychutnavam ze "stara korcula"... uprimne, sex je lepsi, viem co sa mi paci a co nie...nebojim sa strapnit a ked sa mi to podari tak si to vychutnavam maximalne 😀 Uz sa nemusim nahanat za blbostami a riesit blbosti...nejako casom clovek zisti kde ma priority a co je podstatne...no a teraz som napisala fakt staro 😅 😅
@lubkavargova1 Hovoríš mi "z duše" 😉 🙂
@evittam tak ty sa zduvas ked ma niekto narazky na to ze uz si starsia pani ale ty do stand nadavat mozes 🙂 🙂 🙂
@veronikavojvodova Ja sa zdúvam?! A kde prosím ťa? Asi si si ma s niekým pomýlila - ja nie som staršia pani - staršia pani má u mňa okolo 50-60. Tak sa zobuď! A ja nikomu nenadávam - použila som to ako metaforu 😉
Ale mám pocit - že "trafená hus zagágala" :-P
Mňa niekto koho nepoznám a ešte na nejakom MK fóre nemôže ani uraziť ani nahnevať a nerobím to ani ja. Takže tak.
Dievcata nehadajme sa...to co ma prist to pride...ci uz skor alebo neskor...vsetko ma svoj spravny cas!
Su babenky co su tehotne v 16 a su co v 36...no boooooze, hlavne je aby bolo babo zdrave a aj maminka.
Su dievcata co zas nechcu deti, alebo nemozu mat uplne, tak potom oni su co??? Odpad spolocnosti? Lebo sorry, ale aj taky nazor som uz tu citala 🙄
Ach jaj, tazko s nami zenami...sa vobec nedivim chlapom 😖
@lubkavargova1 Ale veď ja sa nehádam - či? Máš ten pocit? 😉 Diskutujem. 🙂 a bavím sa veľmi dobre - počas prípravy nedelného obeda. 😀
@eliskaevicka ty si nikdy nespravila preklep??? 62 ma.
@evittam a co dobreho varis??? Lebo mne dochadzaju napady 😠
@lubkavargova1 No, ani mi nehovor......Od včera máme strapačky s kapustou, slaninkou a klobáskou a dnes len dováram kuraciu polievku s krupicovými haluškami. 😅
@evittam no vyzeras tak ked tak dychtivo komentujes hahaha.... netoci sa svet okolo teba a to ze u teba je starsia pani 50 rocna neznamena ze u niekoho to nemoze byt 40 rocna ... nevnucuj svoje nazory.. a nejdem tu ja vypisovat idem sa hrat s dcerkou 🙂 vypisovat na MK budem ked budem starsia a nic viac nebudem vladat len cucat na fora hahahha cawes a uz sa nepajed lebo vies... niesi uz najmladsia ...
@veronikavojvodova Moja zlatá, ja stíham variť, "čučať" do fóra a hrať sa s dcérkou.....Ty staršia pani..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Si ma fakt pobavila.
A si predstav ani okolo teba sa svet netočí a nie si "vyvolená" len preto lebo máš 20! Takže u teba som stará korčula - nevadí ja som na to hrdá, nakoľko som krásna, mladá, úspešná a super. :-P
@eliskaevicka ja do teba nepicham,iba ten tvoj pravopis sa mi nepaci 😉 ukludni sa,ak nedokazes prijat kritiku alebo iny nazor,tak opusti temu.
Ako preto som mladá A hlúpa že neverím moje dosť aktívne dieťa prababke ktoré je už dôchodkyňa??? Nie, nie niesom tak sebecka aby som to odnej žiadala.nemam potrebu odkladať svoje dieťa. Všetko sa dá urobiť pri nej. A čo nie,tak keď spí. Páči sa mi ako sa tu chytate na všetko :D asi máte potrebu si obhájiť svoj vek. Nie nie ste mladé ste V strednom veku,nie keď máte 40 nie ste 20 tnicky, ani sa na ne nepodobate. Pochopíte to. To valcovne ten najbližší aby mal od vás pokoj. Standy? Haha. Je to krásne mať taký vek A úročenie by si ho aj ty rada mala ;) ale musíš sa S tým stotožniť. Prijať to a Nemyslieť si že sa môžeš porovnávať S 20 tkou. 🙂
Staršia pani je 50/60.? Potom že zvyšujú vek do dôchodku.
@eliskaevicka
tiez raz budes mat 40...
uvazujes este typicky detsky, ako ja ked som citala bravo v 13tych a pri veku 18 som dotycne brala ako stare paky 😉
nieje podstatne, ako ty tu hodnotis zeny, to moze mat kazda na haku, podstatne je to, ako sa tie zeny citia, ako su spokojne, ako ziju a funguju...
@eliskaevicka a dat dieta babke nie je odkladanie. Nic nie je krajsie a dobrodruznejsie ako prazdniny u babky, idealne na vidieku.. vidiet, ze si v tomto smere mala chudobne detstvo
@veronikavojvodova dámy V rokoch si tu potrebujú medzi sebou utvrdiť že je to normálne A uzastne mať po 35 deti. Keby im to bolo tak fuk ani by tu nepisali, lebo by to nemali za potreby. A keď už. Karieristky. Keď si urobíte V mladom / normálnom veku dieťa máte celý život na školu,svoju prácu A všetko iné. Lebo 10 ročné dieťa vás inak potrebuje ako babatko.. Veronika A ty máš koľko rokov ak sa smiem opýtať?
@eliskaevicka no jasne, pri 10 rocnom mozes byt karieristka 😀 😀 😀 😀
moja ty si uplne vedla jak ta jedla!!
vidim, ako budes pri 10 rocnom rozcestovana, v praci trcat od nevidim do nevidim...
@mima4 Ale nieeee, ona nikdy nebude mať 40 - to nevieš? 😉
@eliskaevicka Vidno, že dieťa má dieťa - áno som mladá a krásna - ako som už napísala - v strednom veku budem tak za 10 rokov. Ale nejdem sa s tebou hádať, nakoľko len ty si mladá lebo máš 20 a všetky sme tu sprosté len ty si lietadlo - kašli na to a užívaj si život ako to robím ja - a preto som stále mladá - vôbec sa necítim na vek, ktorý mám - je to len sprosté číslo. A napíš sem tak za 10-15 rokov a potom sa môžeme rozprávať o tom kto je "starý"..... 😉
@mima4 No, možno ho odloží k tej babke....
@eliskaevicka Hej a dievčatká v "nerokoch" sa tu stretli a musia sa utvrdiť v tom aké je super mať dieťa v 20-siatke a ako to plánovali - ako plánovali rodinu a všetko okolo...... 😀 😀 😀 😀 😀 A ešte raz - lebo asi nechceš pochopiť - ja a ani ostatné sa tu v ničom neutvrdzujeme - my ti píšeme z vlastnej skúsenosti - áno je to super mať dieťa - a hocikedy - a to by si mala vedieť aj ty - ja ti tiež nevyvraciam, že nie je dobré mať dieťa v 20-siatke tak buď taká dobrá a netvrď a nepíš to čo nemôžeš posúdiť!

@evittam ja celkovo nerozumiem reciam typu - chcem vnucata, chcem byt krasna a mlada na stuzkovej.. bla bla bla... toto su dovody mat za kazdu cenu dieta tesne po 20tke? pre mna je to strasne primitivne uvazovanie..