icon

Mám hCG 20 a pozitívny test

bagiro
12. máj 2023

Ahojte,mal niekto na zaciatku tehotenstva hcg 20 z krvi a takyto test?
Je to nizke cislo,len ci je sanca,aby tehotenstvo napredovalo.
Podla testu som sa doma uz tesila,ale vysledok z krvi ma dost zmiatol:(
Menstruacia mi meska 4 dni.
Dakujem

Mám hCG 20 a pozitívny test
Strana
z2
majamat
12. máj 2023

a dalsie krajiny - v Norsku a Dansku prve vysetrenia a aj niektore dalsie su u porodnej asistentky, v Nemecku je to podobne ako u nas. https://zenskekruhy.sk/velke-porovnanie-tehoten...

neviem preco, neda sa mi urobit screen, tka kopirujem text:

Aj keď na Slovensku poisťovňa prepláca štandardne 3 ultrazvuky za celé tehotenstvo, veľa gynekológov, ktorí majú sonograf v ambulancii, vyšetruje ultrazvukom oveľa častejšie, niektorí dokonca na každej poradni. Ultrazvukom merajú veľkosť plodu, skontrolujú rast, ozvy plodu, placentu. Podobná prax je bežná aj v Nemecku, ak žena chodí na poradne ku gynekológovi. Naproti tomu, v Nórsku a Dánsku kontrolu plodu vykonávajú pôrodné asistentky jednoduchými postupmi ako meranie krajčírskym metrom, pohmat brucha, či počúvanie oziev dopplerom alebo dreveným stetoskopom. Aké sú výhody a nevýhody týchto rozdielnych postupov? Prečítate si v ďalších častiach.

petronela12342
12. máj 2023

Áno 🙂 ja som bola pred dvoma týždňami u lekara na krv hcg len 26 bolo a dnes som bola a vserko v poriadku zatiaľ aj bolo vidno aj gestacny vak 🙂 a testy mi ukazovali pozitívne už oveľa skôr 🙂

taktotedanie
13. máj 2023

Nizke hcg treba pockat a ist na kontrolnu krv ak nestipne alebo malo nebude to dobre

andreatytler
13. máj 2023

@matkahelka V Kanade bezne objednava gynekolog na prvu navstevu v 3 mesiaci.

monikaskorikova
Odpoveď bola odstránená
bagiro
autor
14. máj 2023

@petronela12342 mne vcera prisla menstruacia,takze 20 hcg bolo tym padom predzvest biochemickeho:(

majamat
14. máj 2023

@bagiro to je i luto. no stal lepsie ako mimomaternocove. drzim palce v dalsom cykle.

bagiro
autor
14. máj 2023

@majamat veru:( len sme sa po 9r tesili marne:(

majamat
14. máj 2023

@bagiro 😢😕
no fakt drzim palce.

petronela12342
23. máj 2023

@bagiro tak to ma mrzí . 🙂 ja som mala tento problém čo máš ty tiež stále vychádzali pozitívne testy a nič až nakoniec sa podarilo ❤️

bagiro
autor
23. máj 2023

@petronela12342 ja uz mam jeden vajcovod prec kvoli mimomaternicověj talze za rok je sanca aj tak len 6 mes😞

Strana
z2