Mám radšej prestať fajčiť?
S manželom sa nesnažíme o druhé dieťa, ale ani sa nebránime. Keď bude, bude. Vyťahuje včas ale ak sa nepodarí tak sa nepodarí. Budeme sa na malé tešiť.
V nedeľu som mala ovuláciu a sobota, nedeľa sme mali styk bez ochrany. Ani jeden deň nevytiahol včas.
Uvažujem, či prestať radšej aspoň na tie 2 týždne kým zistím, či je to tam alebo nie, s cigaretami a inými škodlivými látkami?
Veľa žien fajčí a pije dlho ale ak je šanca, že bude bábo ( a šanca je) tak riskovať?
Vyťahuje včas, ale v sobotu, ani v nedeľu nevytiahol? Tak kedy vyťahuje včas? Pondelok až piatok? 😂
Tie škodlivé látky ma zaujali 🤔
A ty si myslíš, že ak skončíš s fajčením teraz, nebudeš mať všetky tie škodliviny zrazu už v tele? Nad tým si mala rozmýšľať už dávno predtým ak nechceš riskovať. Trvá dlhý čas kým sa telo vyčistí. Ja toto nikdy nepochopím, nesieš zodpovednosť nielen za seba, ale aj za svoje deti preboha.
@h2 pondelok a piatok. Utorok streda kondóm a štvrtok bez sexu 😏
@vikiki29 tak poďme fajčiť i počas tehotenstva nie? Veď tie škodlivé látky máme už aj tak v tele
@sheila121 to skôr ty kde žiješ 🤔
Veľa žien fajčí a pije dlho..
Veľa ľudí pije vodu. Veľa ľudí zomrelo. Veľa ľudí kradne. Veľa ľudí chudne. Veľa ľudí chodí do školy. Veľa ľudí nadáva.
Čo znamená slovo "veľa" ?
To nevypovedá samé o sebe o ničom. Skôr sa zamysli nad tým, či je to správne, než nad tým, či to robí veľa ľudí..
Vôbec si nepochopila, nevadí. Rob ako uznáš za vhodné, ja dobrovoľne nevystavujem svoje existujúce ani príp. budúce dieťa pasívnemu fajčeniu ani ničomu inému keď nemusím a neospravedlňujem to tým, že škodlivé látky mame v tele všetci. Pekný večer
😂👍 Dobrý rozpis.
@h2 🤣🤣🤣🤣
Asi prestan nech je to tak ci onak, ak uz mate jedno dieta, tak aj ono oceni ked bude mamka zdravsia a bude dlhsie zit.
@sheila121 ja uz orestavam aj poznat ludi co fajcia, a ludia co poznam prileztitostne. Fajcenie je uz out 😀 a ako vidiim momentalne mladych ludí napr od 18 do 23, tak ani nepiju uz 😊
áno prestaň
bez ohľadu na to, či vytiahol včas
:D nuž,najprv by ste sa mali uistiť,že sa aktívne snazite,keďže borec nevytahuje úd kedy má. Tie škodliviny su v tvojom tele a keď otehotnieť,budeš ešte aj riešiť abstak. Skús si niečo o Tom nastudovat,čo sa deje s tvojim telom keď prestanes fajčiť.
Tak ked uvazujes nad tym, ze budes mat dieta a je to aj do istej miery teda mozne, tak asi je rozumnejsie vylucit vsetko skodlive, nie?
Ano, mas.
@sheila121 by si sa čudoval ale viem o 3 u nás ktoré vo vysokom štádiu tehotenstva fajčili . Mne až na zvracanie z nich bolo 🤮
No určite by som prestala byť tebou a keď už vydržíš tie 2 týždne tak vydržíš tak že už môžeš s tým zahodiť úplne akože na čo je dobré fajčiť 🙈 však jed som videla že stojí 5€ už krabička sa čudujem že s tým neprestalo viacej ľudí
Baby podľa mňa tie škodlivé látky myslela alkohol .sú ľudia ktorí si dajú každý deň za pohárik vína
Nemusis prestat fajcit. Plod este nebude spojeny s tvojim krvnym obehom.
@sheila121 no napr v jednej skupine na FB je jedna cigánka čo čaká tretie dieťa a ešte aj zabila profilovku ako drží v ruke cigaretu. Ďalšia moja kolegyňa pomaly každý hodinu chodila fajčiť a teraz porodila. A ja to tiež nechápem uz keď iné pijú, fajčia a majú zdravé deti.. ešte lepšie keď droguju alebo hulia trávu..
@mariska1989 a mňa ešte tak "fascinuje" keď si to obaja rodičia vypaľujú nad kočíkom :-/
@rusalinka aj to alebo dieťa v nosiči a mamka fajčí 🙈
@mariska1989 alebo aj to… 🤯

neviem co mas na mysli ine skodlie latky ..ak beries drogy -prestan ak fajcis-je to uz jedno -tvoje telo je tym nasiaknute ... ale prestat by si mala tak ci tak ,,uz jedno dieta mas-tak pre neho prestan fajcit .. kazdopadne aby som neodbacala-obmedz to pre zdravie ale kvoly spermii este nemusis