icon

Mám ulceróznu kolitídu a snažíme sa

katkalili
5. máj 2022

Aj keď ulceroznu kolitidu mám je tu niekto kto sa stým už stretol napíšte

kiki68
•
11. máj 2022

@katkalili Kamoska ma crohna a v poho, dve potratila a jedno donosila, rodila prirodzene, musela v tehu kortikoidy skrz zhorsenie stavu crohna. Tiez ma operovane crevo, oblast konecnika prave

katkalili
autor
•
12. máj 2022

@kiki68 a od kedy má vlastné tu chorobou? Bo ja ju mám od roku 2013 a ona brala dájake tabletky na kolitidu

kiki68
•
12. máj 2022

@katkalili ona ma myslim od 2010, vtedy dostala tazke krce a bola prevezena do nemocky. Islo to rychlo, spustil to velky stres. Musela skolu prerusit.

kiki68
•
12. máj 2022

@katkalili este mam vlastne jednu holku v rodine a ta ma dve deti a tiez crohna. Ale ona ma od detstva myslim. Mala tiez dva potraty, jeden skrz nasadenie liecby nie uplne vhodnej a to bolo nejak medzi tymi tehu. Inak chlapci su zdravi ako buk. Rodila cisarom v Bratislave. Nema operovane crevo

katkalili
autor
•
16. máj 2022

Vie ešte niekto kto má ulceroznu kolitidu ako myslím je tu niekto taky

katkalili
autor
•
16. máj 2022

Ale súkromnú správu naj napíšte ak je tu niekto taky s tou chorobou

lota456
•
23. aug 2022

@katkalili skúsenosti mám už 2 roky, strata na váhe 30 kg. Lekár navrhuje biologickú liečbu, lebo mám análny absces s výtokom a zapálené črevo s vredmi. Mali ste niekto takýto stav a pomohla vám biologická liečba? Alebo ako ste na to reagovali?

katkalili
autor
•
9. sep 2022

Tá ja nemám až také problémy tá neviem posúdiť

jamie1607
•
26. mar 2023

@katkalili poznam skupinu ludi, ktora vsetky IBD riesila zmenou stravy, ale bolo to dost komplexne a narocne. Zato uspesne, ak by si chcela podstupit doslova osvatu 🙂