Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😃 😃 😃 😃
Dobre rano, ako sa mate? vcera sme zapijali malu Miriamku, lenze nasa operka musela ist " skor domov" tak som tam bola len 23.30...ale manzel dosiel okolo tretej a isiel peso od nich..trvalo mu to cca 40min..dnes rano si necitil nohy a bol vypluty z podoby.( neviem na co sa ozieraju, ale mala je zapita statocne, asi sa chcu citit ako zena po porode :-N ...tazko sa mu vstavalo...
nas Misulko sa vcera podkol o moje nohy a vletel rovno do dveri...pri ocku a cez licko ma sram, babatko moje...vyzera ako pirat.
MArek zase znicil okuliare, teraz mu vydrzali tyzden ]-( :-| ...to je taky spotrebny material a velmi drahy...to uz mal tretie...
Monika vcera bola na sutazi Dubravsky Slavicek ( sutacili vsetky ZS z dubravky (4) a vyhrala 3. miesto v prvej kategorie...sme na nu veeelemi hrrdddiiii 😃 😃 😃
nas Misulko sa vcera podkol o moje nohy a vletel rovno do dveri...pri ocku a cez licko ma sram, babatko moje...vyzera ako pirat.
MArek zase znicil okuliare, teraz mu vydrzali tyzden ]-( :-| ...to je taky spotrebny material a velmi drahy...to uz mal tretie...
Monika vcera bola na sutazi Dubravsky Slavicek ( sutacili vsetky ZS z dubravky (4) a vyhrala 3. miesto v prvej kategorie...sme na nu veeelemi hrrdddiiii 😃 😃 😃
caute sojkule,
emily, no obuchava sa pekne maly misko. zlaty, daj mu pusu za mna. mon je sikovna.
lius, tesim sa, ze pekne napredujete 🙂.
emily, no obuchava sa pekne maly misko. zlaty, daj mu pusu za mna. mon je sikovna.
lius, tesim sa, ze pekne napredujete 🙂.
ahojte lius len papaj vsetko prdkat aj tak budes 😃 😃 to je jednoi co zjes ,ikoki,e uz pri pc lebo moj maly tigrik je furt hladny a ked ma cicik tak sa mu dobre spinka 😃 😃
ved vidiet ze je to chlapec ako tigrik ked vidi cicusku tak za do nej tak zakusi dobre ze mam tie klobuciky lebo inac by som nemala uz bradafku 😃 😃 joj dievcata teraz az ranajkujem vkuse bol maly na ciciku a teraz na neho maritn dohliada bo sa mu nechce spinkat a sa chce len rozpravat 😃
jeeeeeeeeeej losik az teraz som si vsimla gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😉
joooooooooooooooj sa tesim stebou 😃 😃 ja by som tiez tak o rok chcela byt zase tehotna 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
byva mi tazko,aj teraz som zjedla leco a zas ma zduva,ja uz neviem co mam jest :-S
musim jest zeleninu,ale ked ma zduva,neviem :-|