Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
caute kocky. tak som sa spojila so svetluskou. a pozdravuje vas.
v robote ma strasny frmol. bola teraz na sluzobke dvodnovej a pred hodkou sa vratila. takze nemala cas riesit ba. a navyse ked nakukla na kona, tak vsetky ste pisali, ze nemozete prist. v praci nemoze chodit na net, lebo ich sleduju - kontroluju. a vsetky vas pozdravuje a nie je urazena na nas. skor, ci sa my na nu nehnevame.
ahojte trpezlivka ako sa mate?
bozinko mne je stale zle kedy to uz prejde 😔
lossik chudatko prejde,este maximum dva tyzdne a bude lepsie.
mne bolo dnes po dlhej dobe hrozne uz od 4tej rana az doteraz,ale asi to bude aj pocasim 😒
svetluuusss,ozvi sa nam aspon z domu 😉
jeeejjj emilyyy krasne babbenkooooo 😵
a ukazalo sa v plnej krase??kto ti robil v gynfive 3D??
ahojte lia si ma predbehla 😀 , este som tam robila nejake upravy, robil mi moj dr. Drabek, ale mala sa velmi nechcela ukazat, schovavala sa 😅 😉 je presne tak ako ma byt, koniec 30tt termin vychadza 2.9.09 a vazi 1500g. kopkala o 106 a zivala..bola zlata 😉
ahojte,
emily, tak supeeeer, je to baba 🙂 Monika bude mat partacku k dvom surodencom 😀
kika, je mi to v podstate jedno, ale kedze chcem 2 deti a chcem aby jedno bolo dievcatko, tak pre istotu nech je to uz prve 😀 ale budem brat vsetko co porodim 😀 😀
mna dnes tak inak boli brusko, tak kramovo a aj krize ma pobolievaju. je to ok, co myslite ? 😅 zaludok je dnes na tom lepsie, aj ked je stale "na vode"
lolka mozu ta boliet krize aj v podbrusku..no ale sa sleduj. teraz je to kriticke obdobie. drzkajte sa obaja 😉
emily, dik, uz len lezkam a pozeram telku 🙂
lolka spravne, nic nerob, pekne vylozene nohy a nechaj sa obskakovat...mas na to pravo 😉
tesim sa ze sa vam to podarilo a snad to dotiahnete aj do konca 😉
ahojte. dlho som tu nebola mala som v oprave PC ale co tu nevidim LOLKA gratulujem 😀
lucim gartulujem MALY je krásny
ahoj cucka, no vyzera to tak, ze ked mozem byt pri Pc tak tu nik nieje
emily,tak je potvrdene dievcatko 😵 😵 jeejjjj
loli,presne ako pise emily,vylozit nohy a nic nerobit!!toto je najkritickejsie obdobie
loli,ty beries duphaston??kolko denne??aj ja si este davam,ale neviem dokedy,kedy ho mam ukoncit,ale asi koncom 16tt s nim skoncim.mne ho nechcel dat moj dr.,hlavne,ze obidve pohotovosti mi povedali,ze to mam brat,tak to beriem a kupujem si ho cely.
lila hej dr. potvrdil dievcatko a podarilo sa aj 3D par foto som dala do albumu 😉
duphason som brala pri piatom tehu ale aj tak mi to nepomohlo ☹ , a pri Miskovi ani teraz mi nedal ziadne lieky a deti su v pohode..tak u mna to nebolo asi o liekoch.
emily jeeeeej 🙂
kocky, este neviem do kedy budeme v nemocke , vzdy rano zmeraju bilirubin a ked dostatocne klesne, tak nas pustia.
luci a uz malickeho pri sebe?
lucim ahoj mamina tak ako sa mate? drzim palce aby ste isli coskoro domov, aby maly nemal tu zltacku..( nas tam vzdy drzali dlhsie kvoli tomu 😒 )
jeej sa tesim na take male rozkosne 😀 😀
peti dnes 2 hodky tu, 2 tam. 😉 emily , vsak solarkujeme o106, nech to klesa.
mas na izbe niekoho,alebo si sama?
lucim to by malo zabrat. 😉
dnes som sama.
jde ? na izbe?
jo 🙂 idem tusim sprchovat kozy a odsavat ...
ja som zase sama, manzel isiel teraz doprace, mal to rozdele bol do 12 v robote, potom mal volno ateraz isiel na 22. nieco robia, natahuju kable a internet a da sa to ked je firma mimo prevadzky...tak to je v noci .
Misko zaspal prvy a tych dvoch som nahanala este pred 10. min, ale uz vyzera ze su ticho..konecne.
zato nase babo ma cely den nejaky skakaci, stale sa mrvi vrti a kopka s mini. prestavkami...nic som take nepila ani kavu tak neviem co je taka hyperaktivna 😅
lucim tak si to uzi 😉 a dobru nocku
len odsavaj,nech sa ti nezapalia 😉
lucim,mas elektricku odsavku??
emily,bola si aj s manzelom na 3D?? 🙂
ako casto treba odsavat na zaciatku??to nejak citit ked sa naplnia??
inak emily,lucka sa ma narodit na moje meniny 😵
dobre ranko,
lia manzel bol so mnou na 3D..bola som objednana poobede a kedze mal volno vynimocne, bol so mnou.
a prsia sa na zaciatku naleju kym sa upravy tvorba mliecka, to budes citit, a je dobre dat si studeny obklad ( plienka namocena vo vode) aby to tak nepalilo, no je to neprijemne, bohuzial porodom to nekonci...po porode sa zacina maternica stahovat a cistit a to su krce a tecie to ako vodopad...a najviac sa stahuje ked babatko pije 😅 , a potom ked sa naleju prsniky tak to je zase nieco ine...nic moc. ale nechcem ta strasit, da sa to prezit. 😉

petru, dik za vyvestenie...suska sa, ze ty to vzdy dobre odhadnes. musim kuknut tu tipovaciu tabulku, co som robila pri Lili...ak si vtedy tipovala babu,tak by to malo vyjst aj teraz. 🙂
lolka, preco chces dievcatkooooo??? lepsie prvy chlapec a druha baba. 😵