Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
Miskovi zelame vsetko naj naj k narodeninkam,nech robi rodicom len samu radost ako doteraz 🙂 🙂
svetlus a smejko no vy ste teda riadne masky!!! 😀 takuto habaduru,ja som cakala svadobne oznamko od svetlusky a miesto toho nam prisiel krasny Damienko gratulovat,lindula ho celeho vybozkavala,mal uspech 🙂 😀
miskovi vseeeeetko najlepsie k narodeninam 😉
svetlus, veeeeelmi ti to prajem, bolo by to supeeeer 😉
Ahojte, nejak nechápem 😅 konverzácia svetlus s tak asi mi ušla ponta
Mskovi želáme všetko naj naj naj
a ako sa máte??? My sme dnes boli cellee doobedie vonku a teraz poobede ideme stavať sehuliaka mrkva a hrniec sú už nachystané na stole 🙂
dakujeeeeme za vsetky gratulacie... 😀 😀 narodkz sme ako tak oslavili, kedze nas ocino dnes odchadzal na vikend prec...vcera sme robili tortu a dnes sme mu ju slavnostne dali, pofotili sme sa a sfukoval sviecky 😀 😀 a s chutou z nej vyjedaval lentilky 😀 😀 ....boli sme vonku sa smykat, ale prsosnetilo, ci co to padalo , ale boli sme mokri za chvilku....a malz sa unavil, teraz spinka a zabava bude pokracovat ked sa zobudi 😀
Takže dnes som dobre nakukla.....rozdávajú sa koláče 😀
Emily mišiačikovi všetko naj....už je to veľký chalanisko 😝
ahojte mám dobrú správu vyzerá to že ku koncu roku budu aj mne svietiť tt 😀 teda ak sa podarí 😀
cucus idete sa snazit o druhe? 🙂 wau tk to drzim palce,uz nas tu bude malo s jedinacikmi 😀
no ale ešte nie ale až po lete, znie to blbo ale musim to naplánovať aspoň to snaženie že odkedy aby som na štátnice nešla s 2 deťmi ale s jedným v brušku môžem 😅 uvidím ale nechcem aby bola emka sama
Nejako sa s manzelom neviem zhodnut odkedy sme rodicia,tak neviem asi by dalsie dietatko nebolo dobre riesenie. a okrem toho este stale som sa nevyspala a kojit dve deti naraz musi byt fuska.
vevy ty ešte kojíš?????
no ja neviem uvidím čo bude a ako bude 🙂 a ja sa vyspím, len teraz nie idú nám stoličky a to ked jej vypadne v noci dudel pohroma 😀 takže aj dnes v noci sme nahaňali po postielke dudulu
caute sojky, jasne, ze vam poslem kolace. mailom, aby ich cestou na poste nepopucili 😀 😀 😀 .....vevus, to mas fajn, ze kojis. Ked vam to vydrzi do Tomaskovej VS, fajne usetrite na strave 😀 😀 😀 ...ale som ftipna hned z rana, neee?

ahooj sojky, kikus, aj ja sa hlasim na termin 10.10.2010 😵 ...to by bolo uzasne 😵 .