Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
tak veru vevus. a ty sa ako citis? sople este tesu? dnes dlhsie bez ako vcerajsie dve hodiny?
vevus davaj pozor lebo tu unas sa to siri strasne rychlo, normalne vidim siet ako sa tie virusy/bakterie siria
lilly jej spoluziaci, bracek jej spoluziaka ktory je spoluziak kolegovho syna vsetci su nakazeny, lillciny kamosi
a to sme boli spolu este ked lilly bola na oko nechytena virusom 😖
ale skor chyti nieco od teba ked si prskala 😒
svetlusiii tzv tehotenska demencia 😀 😀 😀 😀
ale ja pridem raaaaaaaaaaaaaaaaaaaz v kosicoch sa mi strasne lubilo, su tam streleny mili ludia
kocky, viete co by som velmi chcela? maskacovy overalik pre drobca. milujem maskacovy vzor. keby ste niekde take nieco videli... 😵
dik hobli za kompliment i za tu tehu demenciu, hihihihi
ale potom ho nenájdes,
tu tehu demi si pamatam 😀 😀 bolo to fajn
a lakania sa neboj, jaaa som bola na centrifuge disko kolotoci v 1den meskania, potom som taku padla hned 8tyžden ... vo 4 mesiaci som bola na tanku, hegalo ma hore dolu, som sa tam modlila ze uz nech je koniec
a sme tu
ale teraz mi to dochadza ze preco je taka aktivna 😀
hobli, co neajdem??
mala musi byt ine sidlo 😀
aj tigrikove mozu byt..ces predat svoje?bo sa hlasim.
zozen mi prosim ta. vazne by somcela a viem ti aj hned poslat peniaze. to bude nas prvy aradny kusok. teda vlastne druhy, lebp úrve je bodycko, co som dala Jozkovi, ked som zistila, ze som tehu - ma napis "lubim ocka" 😵 .
super, akurat sopm úpzerala lili, ci nema na sebe...ale myslim, ze som videla a mne sa pacia take selijake mackovske a nemovske atd..cize aj tigrik je suúer. hod hod foto, som zvedavaaa 🙂
http://www.annegeddes.com/shop/Tiger-Suit-Hat-B...
su tam aj overaly aj kabatiky, ale stoji to trochu peniazkov
teraz maju novych mackov, velmi pekne je aj to
lilly ma takeho ruzoveho macka to sme kupili v ba v mother care a tigrikove taketo ale tieto anne geddes su veelmi pekne
toho ruzoveho maca mam odfoteneho v prvom 🙂
letim domkov dcerka cakááá
caute zajtra
cavte dieta konecne zaspalo,tahal od vcera riadnu snuru tak som rada. A ako zavrel oci dosiel aj manzel aj brat,takze pauzicka skoncila a idem ich obsluzit
ahojte
aj my ideme na take fotenie v tych oblekoch uz sa tesim hlavne na Musku aka bude zlata 😵
veva hej, ordinacia to isti,..dokoca aj moj mm pozera so mnou a teraz niekam isiel tak chce vediet ako to skoncilo...a tvarim sa ze sa ucim, v sobotu mam skusku a este som to nevidela..blbosti 😝 ..a mm zajtra odchadza do Tatier s kamaratom..niekto sa ma... 😒
MIsko chudatko tak si roztieral sople, ze si ho naniesol do oci a vyslovene mu soplia ocka...tecu mu...dufam ze rano ich rozlepi a LUcka konecne prestala soplikovat..stale si to odovzdavaju a Monika s mArekom zas kaslu jak stare hrnce...a hlavne ze mame teraz od pondelka jarne prazdniny...zs budeme trcat doma..
Emily tak to mate iny kolotoc s tymi bacilmi. tak manza ide do tatier,to by som nerozchodila. no babky mna manzel pozval v nedelu aj s tomom do resty
vevus to vazne ja som jedina co to nepozeram 😀
inak vsetkym dobre ranko Nelly uz pobehuje od 6,30h tak den nam uz fici na plne obratky 😵
ideme ku rodicom tak pa pa a krasny dnicek
Ahojte, loss, to je sen spat do 6:30. My uz od 5:30 fungujeme 😖 . Dnes budem ako zabita, na stastie Johanka zase spi. Idem obed uvarit, kym Lili kuka telku./chudatko, tolko rozpravok pozera, budem to musiet trosku zredukovat, lebo nam ohlupne 🙄 .
Emily na cely vikend ti ide muzik lyzovat? Moj len na jeden den, na stastie...Ja sa nikdy neviem dockat vikendu, ze budeme spolu a pomoze, tak som mu dala len jeden den "volna". 😝
bre ranko,tak moja dnes vstavala o 6.30 nezvyk 😝
svetlus aky overal myslis?na zimu do kocika?
to teraz uz nekupis,teraz bude v obchodoch uz len jarne letne oblecko,musis pockat az pred koncom tehu na zimne oblecko,aj ja som to tak mala
ahojte,
my sme chori s manzelom a aj mala sa mi akosi nezda.co je dobre na nadchu pre malu??stale chrci 😖
ale ona to moze mat aj z toho refluxu,za kazdym ju pocuva doktorka a zevraj dycha dobre 🙄
a minule jej robila stery a bolo to ok

smejik - nepridavala som si nic. len som si dala termin ms neskor o 2 tyzdne a takto pekne mi to nahodilo aktualny tt 😵 . uz by som cela mat 17 😵