Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😃 😃 😃 😃

•
1. mar 2010ahoj kikus, to je mi luto, ze sa take stalo. mojmu kolegovi v maji v rakusku zasypala v alpach lavina syna - tiez okolo 20 rokov, skialpinista..urcite ste io tom citali, al.poculi. je to strasne.
0
🙂 Viete čo sa u nás prihodilo včera Volala mi sestra, tak sme volali, ale prišla Natali, že ona s nou bude volať, samoška, že to prerušila.... , ja som vysávala a myslela som, že telefon nechala tak.... ale nie, ona si myslela, že zavolá jej naspäť tak ťukala čísla.... potom som to zbadala, tak som išla rýchlo zložiť telefon a za chvíľku zvoní. hovorím si, asi fakt vytočila tú našu Janku. a zdvihla to mala, že mami teta vola.... a volala nám záchranka, že či potrebujeme pomôcť... tak som zostala v šoku, rýchlo som sa im ospravedlnila a dala telefon na stred skrinky, aby nedosiahla.....
ufff Šikulka moja malá....
a už nekaki do šerblíka ale na veľkom záchode.....
ufff Šikulka moja malá....
a už nekaki do šerblíka ale na veľkom záchode.....
ja si pojdem urobit kapucinko, v tomto tehu mam total kapucinovu maniu - vanilkove alebo smotanove 😃
aj ja obcas doma pracujem.....tento tyzden budem piect dalsiu torticku pre sestru Petruci a okrem toho mam este nejake podnikatelske aktivity 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli