Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
ahojte, doobeda sme boli s emily a detmi vonku, Johanka klasika plac ked sa kocik zastavil, tak potom sme aj utekali domov. Uz spinkaju obidve. Skusali ste tu novu verziu konika?Nejako sa v tom nevyznam..a neviem ci sa mi to nepaci, alebo len nie som zvyknuta....
Evit, aj ja chcem IP
ja som tam stratenaaaa....sa mi otvara stari prispevok Lolky este z 5.2., nechapem 😖
som nam tam vytvorila sukr.skupinu na tej novej stranke...a vypisalo mi ze uzivatel retkvicka neexistuje. no to ma byt co?? 😕
kika to asi preto, ze je to este len testovacia verzia, este to asi nie je funkcne az ked to spustia
s5 z obeda, cele doobeda som pisala clanok o momentovych klucoch, šrobovakoch, kliešťoch a pilkach 😝
ale baby bude to super novy MK uz len koli tomu ze mozem okomentovat vase fotky 😀 😀
uz sa na to tesim 😅
😝 ostatne zmeny su tam o nicom
idem na kavu, trochu sa doladit, vonku ma rozcitili mamicky s kocimi, trochu im zavidim ten krasny den na prechadzke
ahoj hobloska..nebud rozcitena 😵 ...za chvilku si s malou...ja predychavam nevolnosti, boli ma podbrusko. ale statocne som sa vyhrabala s pelechu a varim paradajkovu polievku, kuraci perkelt s cestovinou. a este robim knedlo vepso zelo. uz musim len strcit maso do rury a dat dusit kapustu.
ahojte,ja som robila halusky uz len kuchynu dat dokopy. Tomo ma vonku znicil tak dovecera uz budem len dozivat a to som povodne chcela znicit ja jeho .Este ze vynasli krtka 😀
vevus 😀 😀 😀 😀 😀 ...halusky s bryndzou? letim kk tebe na navstevu 😝 😝 😝 😝 .....tomo je frajer v maskacovych cizmach, tak preto si mu nestacila 😉
doladovala som sa s kolegami - tema vojna 😀 😀 😀
😝 pošlem k vam lilly vevus, miluje halusky
no kocky, idem vam robit chutky. nabrala som si polievku paradajkovu....kocky syru v nej...fajnaa.. 😝

teda ty si spion 😀 😀 😀