Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
evit maly je uzasny 😀 cely tata
bianca mne tie palacinky nema kto spravit a sama ich uz neurobim,ale dala by som si,keby ich niekto spravil 😀
veru cely tata...ja by som palacinky nerobila ani za svet, nemam na to nervy, u nas ich robi manzel
ja hej.Peter palacinky neznasa tak si robim iba pre seba vzdy a potom ich jem 3 dni
bia to moj muz by ich mohol jest aj kazdy den, on ma rad vsetko co je sladke
😀 aspon budes mat stastie,podaj loto 😀
mne sa snivalo o malej,ze sa pokakala,tak mi kazdy radi,nech si dam sportku 😀
baby ako ste rozoznali prave kontrakcie od falosnych??ja mam pocit,ze ked pridu tie prave,tak ich prespim ako vzdy
evi moj zas vobec.Jedine co zje tak to su dukatove buchticky a inac nic.Sama zelenina a maso
petka keby to bola pravda tak to stastie mozem rozdavat 😀
😀 tak dobre
dnes mam take mrchovske bolesti,tak hadam za par dni sa uz dockame aj my
ako sa mate?
darceky uz pokupene?
ahojteeeeee
Peti, dakujem za vcerajsiu gratulaciu 🙂
my sme sa vcera motali po piestanoch a pokupili sme vsetkym darceky .... a neodolala som, kupila som babetkovsku osusku, taku co ma v rozku kapucku - zelenu, no, nemohla som ju tam nechat, taku makkucku 😉
ahoj luci, tak si ju odfot do albumu a budes mat prvu vecicku pre maleho chrustika 😅
ked sa k tomu zmobilizujem, prilozim k nej aj dudlik od teba, farebne sa hodi 🙂
a ty co, kinderko?
ja mam dnes cely den mrchovske bolesti,tak som sa bola prejst v Tescu
vsade milion ludi 😒 dala som si horucu cokoladku a isla domov a teraz tu sedim, brusko tvrde,ale uz neboli,tak neviem aka bude noc 😒
kedy mas dalsiu kontrolu?
cica peta, tvoj tatino ma sluzbu a je prichystany, keby?
mnam, cokoladka varena ...
rano mam odbery v blave a ko je 22.
eviiiit ahoj. adamko spinka?
akurat dnes ma nocnu,tak som mu hovorila,aby mal mobil pri sebe,ze mu mozno Lindus zavola 😀 😀
odbery mas naco?ides potom aj do roboty?
nie este doma ju chcem vidiet,skor nepojdem nikam,aby si zo mna nerobili srandu,ze stresujem a nic sa nedeje 😀
odber krvi - prvy - v 10tt ... nechce sa mi hladat co vysetruju, tusim vsetko, co sa da ...
hadam nemas stresy z toho ze by si tam isla skor ako bude cas ... ty si prvorodicka, oni su odbornici ... tak nech kontroluju a nech si nerobia srandu . Aj 3x, ked treba.
ja viem,ale ked uz tam pojdem,tak tam chcem ostat
nechcela by som ist domov naspat
teraz je tam v kuse plno a tento dalsi tam bude urcite tiez,lebo vsetky si chcu vyvolat porod,aby uz boli na vianoce doma,aj vcera v noci sa uz na celom oddeleni svietilo,tak nechcela by som byt na chodbe 😖
budu ma pich .. auuuu ... bojiiim .... a potom idem do prace ... uz vedia, ze mozno budem meskat ... drahy je uz davno zdravy ... skoro som to mala od neho aj ja, ale iba 1 den 37 a unava, potom nic, nastastie. a Vasko sa o mna stara, vari, chysta, nakupuje.
myslis, ze nase zdravotnictvo uz pochopilo, ze porodnost uz stupa, nie klesa? ze sa na to treba pripravit?

idem sa pozriet 😵
vladzem,lebo nic nerobim 😀 ale uz to chcem mat za sebou, prave som pisala do temy porodnica v GA,ci baby nevedia kt den ma kto sluzbu
nebudem zazmluvnovat,tak chcem byt pripravena na toho kt tam bude
ty si tusim rodila v stredu u Scasneho vsak?
ale asi to maju vzdy inak 😒