Manžel má menší penis. Bude problém otehotnieť?

sumienka5
12. jan 2012

Ahojte snazilky, som tu nova a chcela by som vas poprosit o radu. Je to hrozne delikatny problem, ale myslim, ze radsej napisem vam, ako sa opytat inych 🙂 . Chcela by som poradit nejake polohy vhodne na otehotnenie. Problem je v tom, ze moj manzel ma "mensie vybavenie" ☹ . Ked sa milujeme, je to fajn, ale mam pocit ze do mna nikdy nevstrekne co ma, ze to vsetko hned vytecie von. Uz som aj vyskusala "prstikovu metodu" ze tomu trocha pomozem, ale tak neviem 😒 . Myslite ze je moznost otehotniet aj ked mame takyto problem? Proste mam pocit, ze to do mna ani nejde. Ani neviem ako mam nazvat tuto temu ☹ , ale nikde som tu o tom necitala.

ixopix
23. máj 2012

ahoj, co znamena ze ma mensi penis ? aky je velky ? totizto pri ctani webu si mnozstvo mladych bab ani neuvedomuje ako je vlastne velkost penisu v norme. ak chces viac zadrzat semeno v sebe tak zostan v klude na chrbte, podloz si zadocek aby bol vyssie. niekedy je lepsia poloha od zadu, vtedy je prienik hlbsi a semeno vstrekne v inom uhle - ak mas vaginu inak otocenu.... ak problem pretrva obrat sa na specialistu ;) ten tvoje obavy potvrdi alebo vyvrati, problem totizto moze byt uplne inde.

kikusa8
23. máj 2012

@sumienka5 no ja neviem ci je problem v tom, ale pochybujem...my sme si davali pozor(tzn. nestrekol to dnu 😉 ) a aj tak som otehotnela 😝

elam123
7. feb 2017

ale kdeže, otehotnenie nemá nič spoločné s veľkosťou penisu ale len a len s kvalitou semena. Pokiaľ sa nejedná o nejaký typ erektilnej dysfunkcie (týka sa to všetkých porúch nielen nemožnosti stoporenia) alebo už spomínanú neplodnosť zo strany partnera, tak toho by som sa naozaj neobával, možno skúsiť niečo na zvýšenie plodnosti a tvorby spermií

pillipilli
7. feb 2017

To akoze fakt ??? On zasa moze povedat , ze "ty mas velku " ... ako ja som mala jedneho co jeho vybavenie sa naozaj dalo nazvat mini , myslim ze aj cinska populacia by ho dala dole 😝 ,ALE chcem ti tym povedat ze mal pat deti ( kazdemu drial svoju matku) ... no vidis clovek by si povedal ze ma anakondu ale realita na zaplakanie.

wonderwall
7. feb 2017

@kikusa8 ako to?

kikusa8
7. feb 2017

@wonderwall nechcem to tu detailne opisovať. ..proste sa mi to z vonkajších častí dostalo dnu. ..🙂

ivanka12311
7. feb 2017

Ved aj malý šašo dokáže narobiť poriadny cirkus 😆 absolútne to nerieš..

pillipilli
7. feb 2017

@ivanka12311 vsak si maleho este nemala 😂

ivanka12311
7. feb 2017

@pillipilli ale mala no v apríly pomaly z nej 2r kocka 😁

pillipilli
7. feb 2017

@ivanka12311 no toť priklad , ze to ide

matazirafa
7. feb 2017

Inak vsimli ste si ze sa to autorka pytala pred 5 rokmi?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre