Manžel má pri mne problém s erekciou. Čo robiť?
Bola by som rada ak by mi niekto mohol poradit s problemom,ktory trva uz 5 mesiacov.S manzelom sme od porodu mali len 2 krat styk a zakazdym sa to skoncilo rovnako.Tvrdi mi,ze sa mu zdam byt priliz siroka a erekcia po minute opadne.Jedina poloha pri ktorej troska nieco citi je ked som ja hore....ale tam zas zlyhava to,ze si tempo nemoze urcit sam a mojim tempom mu to zas nejde.Uz som myslela aj na operaciu vaginy,ale to berem naozaj ako poslednu moznost.
@hena6 manzel to chce vyskusat no ja mam k takymto veciam trosku neverim ale objednali sme to
@moonshine1 preco proti hento je na prírodnej báze preto som bola za to aby to vyskusal chémiu by som do neho nepchala to budem radsšej bez sexu
@moonshine1 a kde na internete to kúpim? nejaká vitruálna lekáren ci?
a co tak sa poradit so sexuologom alebo aspon gynekologom?
môjmu mužovi to poradil sám urológ keď bol na vyšetrení ku ktorému ho ho musela dokopať. a co s tým má gynekológ???
gynekolog moze poradit partnerke, sexualny problem je predsa zalezitost oboch partnerov
tak čitaj pozorne a zistiš ze ma problem muž s erekciou a nie žena a tým väčšinou pomôže urológ po vysledkoch vysetreni, gynekolog moze akurat tak odporucit vyzivovy doplnok ale dolezite je aj vysetrenie a to urobi len urolog 🙂
myslela som ze prispievanie do diskusie je slobodne a kazdy si moze vyjadrit svoj nazor. celu diskusiu som necitala, na to nemam cas. ci ty si tu nejaka supervizorka a kontrolujes ostatne prispevky?? 😅
@peneloppe nie len si cítam ked chcem napisat nieco do diskusie aby som nenapisala hovadinu 🙂
no comment 😝
@tableta2 aj ja som sa cudovala ale ty by si dala 150 eur za jednu tabletku?? ja veru nie a ked sme si to pozerali na nete tak sme zistili ze ked to nefunguje vratia ti peniaze pokial uzijes len jednu tabletku.
@hena6 vies co objednali sme zatial len to jednotabletove balenie tak uvidime ci to zaberie
@flipflopi stoji to za vyskusanie nie je to tak vela a uvidis ak to zaberie tvoj chlap sa bude citit ovela lepsie 🙂
@hena6 už to máme od piatku doma len ako si sme na to nenabrali odvahu 😒 bojim ze ze ak to zliha bude zase v depke :(
Ahoj. Tak my sme mali opačný problém, síce pozitívny, keďže ja som sa zúžila a on bol spokojnejší, ale kamoška mala podobné a jej pomohli tie cviky. Ona ich veľakrát robila aj doma, že stláčala a uvoľňovala zadok aj niekoľko minút denne, alebo zatláčala tie vnútorné svaly (napr ako keď sa nechceš pocikať)
@flipflopi no ked si otvoris google tak zistis ze zatial nikto nepisal o ziadnom zlihani ja som si tiez najprv vsetko overila dajte sa do toho alebo chcete zit do konca zivota v celibate?
@hena6 mala si pravdu 🙂 precitala som vsetko mozne aj chlapi pisali ze im to pomohlo a drahy to vyskusal a dopadlo to velmi dobre 🙂 dakujem za tip
@flipflopi no vidis 🙂 a aké belenie ste kupovali jedno ci rovno 6 tabletkove balenie?
@hena6 najprv sme objednali to jednotabletkove a vcera prišlo to 6 tabletkove objednala som hned 2 balenia
@kvetka589 moja polovicka nikdy nemala problem s vydrzou u nas bol problem ze sa mu stavalo ze nemal erekciu a v tomto nam yellov vital pomohol ale ci aj v tom ze dlhsie vydrzal tak to som akosi nevnimala 🙂
@flipflopi ahaa a myslíš že sa im to oplatí vyskúšať koľko to vlastne stojí?
@kvetka589 nám to pomohlo vo viacerých vecia ci zlepsenie erekciu aj oddielenie ejakuláciue tak ze za vyskusanie to stoji
@hena6 aha a kde to objednaju alebo kúpia? teda pochybujem ze on nieco take pojde kupit
@kvetka589 bud v lekárni alebo na internete.
@hena6 a kde na internete to najdu?
@kvetka589 mozno by bolo dobre najprv kupit to jedno tabletove balenie a podla toho uvidia ci im to pomohlo alebo nie a to stoji 5,90 ak si dobre pamätám

@moonshine1 vyskúšajte to mojej polovicke to zabralo a fungujeme spolu v posteli lepsie ako pred tym 🙂 je to lacnejsie ako nieco ine a hlavne je to na prirodnej baze 🙂