Manžel mi má pichnúť Fraxiparin a ja začínam mať stres
Ahojte dievčatá, som už doma z nemocnice, dostala som fraxik. Manžel mi má pichnúť o 9 a ja začínam mať stres či to zvládne . Nemôže tam sa spraviť nejaká vzduchová bublina alebo čo? Bojím sa
moj chlap by mi toto ani nepichol, tak klobuk dolu :DD ja som mu musela, pichala som mu to do brucha, nastastie pneumatika dobra, cize riasu som robila.. teraz sa tu rehocem, lebo ten mal taky stres, takze ja som to robila velmi rychlo... ako vo filmoch "ano moj jasne, dobre, klud... bla bla bla" a medzitym rychlostou blesku som mu to tam supla a on potom nadaval 5 minut.. :DDD
@vanda323 ja som pichala tiež mame 2 mesiace je to v pohode 🙂
@vanda323 Áno....sú to mini ihly, ja som si tiež sama pichala.
@simca06022011 Haha, ale zvládla si to tiež 👍👍👍
@vanda323 nevadí, ona zmizne, nabudúce budeš vedieť. Držím palce nech všetko dobre dopadne
Tak manzelke som sice injekcie pichal, ale ked sme isli dat malej prepichnut uska, tak mi nebolo vsetko jedno ... Nastastie doktor so sestrickou to vyriesili na 1*, poslali nas cakat von. Ani som nepipol.
Hlavne spravit spominanu riasu a pichnut to tak "razne". Ak pojdes uplne pomaly, tak ihla neprejde kozou hned ale uz ju je "citit". Proste iba pichnes, ale neprepichnes.

@vanda323 obdivujem vas,zeny...jedno stastie,ze ani pri jedinom zo styroch tehotenstiev som si to nemusela pichat...to by som nedala...aj kvoli tomu som sa nedala ockovat proti covidu...som ja normalna? V nemocnici po porode mi sestricka isla pichnut proti bolestiam..normalne som odmietla a sestricka odisla s natiahnutou striekackou...akoze zo zily si necham vziat krv v pohode...ale toto normalne sa hanbim,ze som poserka...