icon

Manžel váha nad tretím dieťaťom. Čo mám urobiť?

miiimiiinko123
26. okt 2016

Ahojte kočky....v prvom rade by som Vás chcela požiadať aby sa to tejto mojej diskusie zapájali predovšetkým žienky ktoré už tento problém s mužom niekedy riešili ....a zažili na vlastnej koži ...prípadne kočky ktoré podobne ako ja zmýšľajú alebo sa riešili podobnú dilemu... 😒 😒 😒 😒
Mam 25 rokov a dve detičky (synčka a dcérku)..mm má 34 rokov.........momentálne bývame u svokrovcov nakoľko sa momentálne samostatné bývanie riešiť nedá.......ešte som nepracovala a po vysokej škole som ostala doma s dvoma deťmi............momentálne by som chcela tretie dieťa....ale manžel trošku dosť váha a povedal že ved nech to nesílim že až nabudúci rok a tak...ale ja mam tak silnú túžbu že by som najradšej chcela hned...co sa týka môjho muža je velmi dobrý a starostlivý deti ma rád pomáha mi..zatial máme dobré manželostvo..........sucasne mame spolu sex tak ze urcuje si neplodné dni a vtedy ideme naplno..kedze využívame tuto prirodzenu metodu planovania rodičovstva.......bez akejkoľvek inej antikoncepcie.......môj muž by prijal 3. dieťqa aj ho chce....ale akosi sa boji ak muž ze peniaze roobota a tak ale ja si myslím že by sme to zvládli ked aj svokrovci pomaju a davame im len za energie.........uz som z jeho strachu taká zufala ze by som ho najradsej oklamala a trošku ho podstrčila...viete myslim to tak ze keby som mu povedala ze mam neplodné dni...a v skutočnost by to bola ovulacia a kedze manzel vsetko necháva vzdy vo mne..tak by sa mi podarilo to trochu urýchliť.....preto sa pýtam riesili ste niekedy nieco takeho ze ste tak trosku oklamali mmho????? a bolo babatko???? hoci ste vedeli ze ste klamali.....nemali ste vyčitky??? manžel chce 3. dieta takze nehrozi nieco take ze by sa nahneval alebo co ....alebo ma opustil alebo ze by sa to nejako odrazila na nasom vztahu..ale ide o to ze on kym sa rozhybe bohvie dokedy budem cakat..myslite ze jeto z mojej strany dost velky podraz??????? ja nevem :( myslim ze to neni az tak zle nakolko on to babatko chce lne ako chlap sa este nechce hned do toho pustit ako ja .......dufam ze ma niekto pochopí.......:(((((( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

marietuska
26. okt 2016

ježiš, ľudia už to nechajte tak, zakladateľku nepresvedčíte, ona túúúži po deťoch :D nech si žije v tom..dúfam, že je to iba fake téma na zasmiatie

timea7
26. okt 2016

@mariamaria88 tiež si myslím, že je to už fuk. Dúfam, že mi môj syn také niečo domov nedovlečie a ak aj áno, ani náhodou tu nebudú mať mama hotel obaja aj s celou perepúťou detí. Postavte sa na vlastné nohy, postarajte sa a potom majte detí aj desať, rada vám s nimi pomôžem.

ria_onyx
26. okt 2016

@marietuska asi tak :D

miiimiiinko123
autor
26. okt 2016

Tak tak ......🙂........je.krasne zit.svoj sen

sweetlife001
26. okt 2016

@miiimiiinko123 tak tak.. sak ty sa z neho raz zobudiiis 😀

mrkvicka060
26. okt 2016

@miiimiiinko123 opytaj sa muza, ci aj on zije svoj sen 😀

salfusco
26. okt 2016

@lubkavargova1 nebou čas

maciatkolulu
26. okt 2016

@miiimiiinko123 nooo je to naozaj krasne, zit si svoj sen u svokrovcov, to je teda trapne vyjadrenie od vysokoskolacky 😀 Len neviem, ci aj svokrovci ziju svoj sen s vami a tlupou malych deti...

mariamaria88
26. okt 2016

@timea7 to je tak ked deti maju deti...x pripadov z mojej rodnej dediny kde 50 rocne babky kocikuju nonstop vnucatka..samozrejme parik si zije u nich...ja v 50 planujem ,,zit naplno,, (po splateni hypo a za predpokladu ze moje dcery vypadnu min.do nejakeho podnajmu 😎

salfusco
26. okt 2016

@miiimiiinko123 moja zlata mnohorodička,radsej stary mladenec,ako byt na mieste tvojho muža... 😀

amoremio26
26. okt 2016

ale tak muž bude rááááád, ved s tým musí počitat ked strieka prvu ligu naplno dnu 😅 či aj ten ma vyštudovanú podobnú VŠ tvojej ked si myslí že otehotniet sa da iba cez plodné dni ? 😅
kto dava tymto ludom diplomy ? Potom, že je úroven taká ako je.

sibalka21
26. okt 2016

Ako sorry ale ty si pekna spina :D :D :D Ojebavas vlastneho manzela, on ocividne vedel preco nechce tretie dieta... Byvate u svokrovcov, mala by si sa uvedomit a riesit vlastne byvanie a nie s troma detmi zivorit u rodicov na krku.... Vsetko nechas na muza nech taha celu domacnost a ty budes doma na riti sedet cely zivot lebo si moc leniva zdvihnut rit a ist do prace, radsej si budes robit deti za chrbtom vlastneho muza.... Bleeeech, mozes byt hrda na seba jaka si psychopatka ked toto vies spravit... O par rokov tu budes vyplakavat ze vies hovno spravit lebo si 10rokov na materskej, nevies si najst pracu a ake je to strasne tazke utiahnut domacnost z jedneho platu... A pevne dufam ze sa to tvoj manzel dozvie.... Nech vidis ako bude reagovat na tvoj ojeb... Gratulujem :D :D

maciatkolulu
26. okt 2016

@sibalka21 to si este napisala tu lepsiu verziu, len aby nevyplakavala, ostala som sama na tri deti a nemam pracu, neviem sa zamestnat, poradte ako osklbat manzela o byt svokrovcov 😉

rebellefleur
26. okt 2016

Neviem, či sa smiať alebo plakať nad týmto celým ...

sibalka21
26. okt 2016

@marietuska nie ona netuzi po detoch, ale po tom, aby mohla kysnut doma cely zivot a nemusela zdvihnut svoju rit a ist makat.. chore cele toto :D

angela5
26. okt 2016

tak ale mozno je stastnejsia nez vacsina z nas, aj napriek tomu ze zije u svokrovcov a ma dve deti, tretie na ceste. A o tom to cele je. Nie iba o peniazoch. A keby jej manzel s tym nesuhlasil tak by jej tie deti nespravil, cize neni o com..

lubkavargova1
26. okt 2016

@maciatkolulu no vsak je financnicka, to uz by mala mat dopredu "strategicky" premyslene 😀 😀 😀

maciatkolulu
26. okt 2016

@lubkavargova1 ver tomu, ze ma a velmi dobre.... 😉 ale tak na kazdeho raz pride....

mrkvicka060
26. okt 2016

Ja uz mam inak pocit, ze modry kon len zvysuje navstevnost takymito blbymi temami. Lebo v poslednom case je tu jedna degesina za druhou, rozobrata na 30tich stranach. Navstevnost zvysena o 100%. Check! Ja neverim, ze existuju taki blbi ludia...

egiginka
Odpoveď bola odstránená
salfusco
26. okt 2016

@mrkvicka060 registracia oktober 2016...dalsia...dufam,že tato nema nikoho v nemocnici

mrkvicka060
26. okt 2016

@salfusco ale zas ak je od toho jeden clovek nahodou plateny, tak si celkom dobre robi svoju pracu...

lubkavargova1
26. okt 2016

@salfusco a nechce odniest teraz pre zmenu ne polievku ale kolacky 😀 😀 😀 😀

miiimiiinko123
autor
26. okt 2016

@salfusco doma places do vankusa chlapce ked.budes stary chren tak dojde ti vsetko

ixayxa
26. okt 2016

@egiginka tretie dieťa už je. diskusia strana 3

timea7
26. okt 2016

@salfusco umrem z teba, som skoro oprskala monitor....dúfam, že táto nemá nikoho v nemocnici.....ale tak niektoré sú presvedčené o tom, že deťmi si muža pripútajú....inak mne to tu už dobrého pol roka pripadá, že je tu minimálne tretina tém vymyslená, len aby kôň žil. Jedna kravina za druhou.

timea7
26. okt 2016

@ixayxa možno už aj štvrté s tým tretím 😉

sibalka21
26. okt 2016

@egiginka bohuzial ona je tak tupa ze to uz davno spravila, na niektorej strane tu davala uz pozitivny test.....

sandrasstini
26. okt 2016

Stoji ti to zato? Ani sa necudujem ze chce chvilu pockat byvate u svokrovcov, mate dve deticky a on vsetko taha ty si nikdy nepracovala. Ja osobne bysom sa citila dost pod tlakom a navyse este keby mam zivit dalsi krk, myslim to v dobrom teraz. Mate uz dve deti si mlada myslim ze ked chvilu pockas a budes respektovat muza ze on chce este pockat nic takeho sa ti nestane. Investuj svoju tuzbu po babatku do svojich dvojich dvoch deticiek a vychutnavaj si ich a urcite pride ak teetie neskor. A urcite bysom akoze nevymenila neplodne za plodne...aj keby sa mozno nenahneval alebo to nebral ako podraz to sa nerobi..za to ze ty nieco chces v tomto pripade dieta co nie je len tak nieco by som urcite nehrala takuto hru ze hups asi sa nam teda smyklo...a najma ked ako pises ze ti pomaha a stara sa..nezasluzi si takyto pristup

katka253111
26. okt 2016

@sandrasstini neskoro - uz sem dala foto pozitivneho tehu testu... takze uz muza oklamala a dieta je na ceste...