Manžel vždy zaspí predtým ako by sme sa mali snažiť o dieťa
Už nevládzem. Snažíme sa o dieťa rok. Konečne sme pobehali nejaké vyšetrenia a muž je v poriadku u mňa boli problémy a cyklom
Zacala som sa liečiť a už sa pomaly cyklus dáva do poriadku. No strašne som nahnevaná. Už týždeň sme nemali nič. Muž vždy zaspí pri deťoch keď ich uspava. Teraz má ranné. Keď bude mať zasa nočné to nič nebude lebo, keď sa vráti z nočnej už budú deti hore. Na poobednej som sa zas vyčerpaná po celom dni s deťmi ale premôžem sa. Vždy sme si našli čas, že sme mali ten sex každý druhý tretí deň. Teraz keď sa to mohlo konečne podariť vždy povie, že zajtra a nič z toho neni. Je mi z toho ťažko a dosť plačem aj počas dňa.
Ako velmi musi byt clovek vysinuty, ked ju tu zakazdym zvozime pod ciernu zem a kazdy si z nej robi srandu a ona napriek tomu neunavne zaklada nove a nove temy? Len dufam, ze to nie je dedicne a deti su normalne (ak sa to pri takejto osobe vobec da).
@anonym_autor muži neznášajú takýto nátlak. Pre nich je sex sexom a nie aktom plodenia. To sú schopní akceptovať ako nejaký výsledok no nie cieľ. Muž chce aby si túžila po ňom a nie využila ho na plodenie.
Ak tlačíš na pílu tak chlap sa zatne a žiaden sex nebude už len z princípu.
Píšeš že už teraznsi na seba ledva nájdete čas, lebo ste unavení z detí a práce. On z Teba ako ženy nemá nič, lebo máte toho nad hlavu a ty rú situáciu chceš ešte zhoršiť ďalším malým dieťaťom.
Popravde ani ja by som sa do dieťaťa nehrnula a tvojho chlapa tak trochu chápem.
Musíš sa ukľudniť. Prestať byť posadnutá len tým jedným. Nehovor o tom. Na čas sa prestaň snažiť. Uprav si cyklus z čisto sebeckých dôvodov ako je zdravie a nevhaj veci plynúť. V tomto strese aj tvoje telo bude mať problém otehotnieť. Prosto zmeň myslenie, reč, konanie a dopraj si od toho pauzu.
@anonym_autor podľa mňa, o dieťa sa snažíš hlavne ty, mne príde že tvoj muž bude riadne vyčerpaný a po ďalšom prírastku do rodiny netúži 🌼🌲🍄
Bože baby, to je ona, so spievaním speriám a tisickou tem o tom, ako nemajú čo jesť a muž zje deťom posledné jedlo a ona nechce žiť, chce umrieť a žije, len keď je tehotná...😔🙄😰
@enmery je. urcite
Ved chod do prace,a uvidis,ze hned po prvom mesiaci budes tehotna,ani nebudes vediet ako.Mala som to tak,ked som sa zmierila s tym,ze budu ,,len 3ja chalani,,pol roka sme si davali pozor,telo oddychnute od vecneho snazenia,hlava oddychnuta od vecneho snazenia,lebo ako tebe,to prepinalo aj mne.Ja som si aj vybavicku kupovala kazdy mesiac nieco,ze no ved teraz sa to isto podarilo.Od roka maleho.Po pol roku bez snazenia,sme si povedali hop alebo trop,raz stacilo,raz potom sme si opät davali pozor a podarilo sa,a nakoniec som si kupovala ruzovu vybavicku pre malu,maly mal uz skoro 3roky.
Muz ani neveril,po sonach,ze uveri az ked uvidi.Lenze mi sme tie deti chceli obaja,obaja sme mali v plane od zaciatku 4deti.Tak isto prislo aj 5te,po jednom raze.Ale my sme vedeli,ze ho chceme,ze sa spolu dokazeme o deti postarat.
Zacni nad sebou rozmyslat,ukludni sa.
Nebojis sa ze silene budete mat dalsie dieta ktore on nechce ,bude z toho nestastny a ty mozes s detmi casom ostat sama ?
@anonym_autor ty by si mala navštíviť aj iného odborníka a nie len gynekológa🤦
@anonym_autor mate minimalne dve deti, obaja (ano, aj ty) padate na hubu a neviete si najst cas a priestor pre seba, ale chcete dalsie dieta. Neda mi neopytat sa - preboha preco?? Ci len sa ti nechce chodit do prace, tak sa chces zasit tri roky na rodicak? A muz nech taha aj nonstop aby uzivil o dalsieho cloveka viac…
@anonym_autor choď už konečne k psychiatrovi
@anonym_autor Tebe totalne preplo. "Strasne som nahnevana” ze tvoj muz nema chut na sex??? "Premozem sa” aby si mala sex s vlastnym muzom aj ked nemas chut? Fakt neviem co ine na to napisat ako ze ti preplp 🤦♀️
@anonym_autor napísala si, že máte "deti", z čoho vyplýva, že ich máte minimálne 2 a to ti nestačí ? Hmm. Čo sa ale samotného sexu týka, mala by si sa s ním vážne porozprávať, že je to pre teba dôležité a kľudne iniciuj ten sex ty, keď on nezačne prvý ....
Bože ďalšia🙏 chcem chcem chcem!
Ty si ešte stále nenavštívila psychiatra? Snáď sa vám to dieťa nepodarí.Si tým posadnutá.Ste sociálne prípady.Tvoje deti musia trpieť tým,že majú pošahanú matku a mužovi sa hnusíš. Ty mu aj hodinu fajčíš zvädnutý penis,ak sa nemýlim. Podobné hlúposti tu píšeš snaď každý mesiac.Je to už na odborníka,to nie je urážka,ale smutný fakt.
Aspoň tvoj muž má rozum na mieste.
Nebojis sa ze silene budete mat dalsie dieta ktore on nechce ,bude z toho nestastny a ty mozes s detmi casom ostat sama ?
@ivik4 podľa mňa jej to bude jedno, hlavne že bude mať ďalšie dieťa...
Zrejme nevhodný čas na ďalšie dieťa. Vyčerpaný už aj z toho, čo je teraz. Pravdu poviem, po prečítaní Tvojho príspevku (deti, uspavanie, nočné, poobedné....) sa mu ani nečudujem.
@anonym_autor a naco uspavate deti? Ste si ich naucili na uspavanie tak sa nedivte, ze to uspi aj rodica 🙈🙈
Síce ste lekárov pobehali ale toho hlavného odborníka - psychiatra si vynechala…. Šup sa k nemu objednať
Síce ste lekárov pobehali ale toho hlavného odborníka - psychiatra si vynechala…. Šup sa k nemu objednať
@brrunetkaa psychiatra?
@brrunetkaa psychiatra?
@anonym_37bf98 Píše tu pravidelne ,známa firma.
@anonym_autor nechce sa ti robit tak chceš ďalšie decko... choreeeeeee... aspoň muž ma rozum, pozdravujem ho 🙋♀️
Tak ho znásilní keď on nechce 😁(sranda samozrejme)
Ale fakt ty by si mala ineho odborníka navštíviť. Už si mu to zhnusila ešte aby ťa nenechal preto .
Každý eň čo nemáme sex tak trpím. Teraz som zas po menzese a odvtedy nič nebolo. Všetka moja nádej je preč. To mne tečú aj v aute slzy hocikedy kôli tomu. A hlavne kôli tomu, že sa tvári akoby nič a tejto téme sa vyhýba. Iba keď sa s ním strašne pohadam potom chvíľku o tom hovorí a potom zas nič a nič. Ticho. Cítim z toho už zúfalstvo. Keď on hovorí úplne o blbostisch veciach v robote s mňa to nezaujíma, keď on mňa ignoruje a moje túžby.
@anonym_autor myslim že ty ignoruješ jeho tužby
nekomunikujete ako partneri , v podstate vôbec
častejší sex ti nezaruči dalšie dieta, a pokial takto tlačiš na pilu tak sa divim že už od teba neodišiel niekde do kludu a ticha ....
smer psycholog u teba ,nerada to pišem
Aby si neskončila s bruchom a sama s deťmi doma. Uhanas chlapa. Dieta musia chcieť dvaja , nie iba jeden. Ani sa mu nečudujem. Ženská zobud sa. Bud rada za to co mas.
Prepac-neviem ci mas aj ine psychicke problemy. Ale toto ozaj zachadza do velkeho extremu....
tvoj muz sa ti vyhyba. Umyselne. Lebo vidi ze to nie je ok.
Ma voci tebe este aspon tolko trpezlivosit kolko ma.... visc od neho uz ozaj cakat nemozes.
Tvoja posadnutost je cititelna aj cez obrazovku... a ver nie je to ok. Daj sa hlavne ty dokopy. Upokoj sa a uvidis ze to pride-ak to prist ma. Nie z donutenia a dupnutia si CHCEM!
Keby ste sa radšej začali starať o tých 5 kusov či koľko to máte. Mala si tu nedávno príspevky, ako sa ti nechce žiť, deti nemajú čo jesť. Potrebuješ pomoc, ale momentálne určite nie od gynekológa.
Ja mam pocit, ze tu hadzeme hrach na stenu. O mesiac je to tu znova.

Bože baby, to je ona, so spievaním speriám a tisickou tem o tom, ako nemajú čo jesť a muž zje deťom posledné jedlo a ona nechce žiť, chce umrieť a žije, len keď je tehotná...😔🙄😰
@enmery Byt tym muzom, tak pre istotu si dam spravit zelezny "pas cudnosti" a kluc hodim do rieky😄