icon

Manžel vždy zaspí predtým ako by sme sa mali snažiť o dieťa

Včera o 20:51

Už nevládzem. Snažíme sa o dieťa rok. Konečne sme pobehali nejaké vyšetrenia a muž je v poriadku u mňa boli problémy a cyklom
Zacala som sa liečiť a už sa pomaly cyklus dáva do poriadku. No strašne som nahnevaná. Už týždeň sme nemali nič. Muž vždy zaspí pri deťoch keď ich uspava. Teraz má ranné. Keď bude mať zasa nočné to nič nebude lebo, keď sa vráti z nočnej už budú deti hore. Na poobednej som sa zas vyčerpaná po celom dni s deťmi ale premôžem sa. Vždy sme si našli čas, že sme mali ten sex každý druhý tretí deň. Teraz keď sa to mohlo konečne podariť vždy povie, že zajtra a nič z toho neni. Je mi z toho ťažko a dosť plačem aj počas dňa.

Strana
z4
anonym_9f0c3e
Včera o 20:56

@anonym_autor dalsie dieta nechce

anonym_4fe26a
Včera o 20:58

bud je unaveny alebo nechce uz dieta . ved ma tak naco dalsie... akk nic ine v hlae nemas len mnozenie sa -tak sa mu ani necudujem .. sex nieje o premahani sa-ale o chuti..aby ste z neho mali aj nieco ine ako ukakane pleny

enmery
Včera o 20:58

Podľa mňa nechce ďalšie dieťa. Okrem vyčerpania sa ti to asi bojí povedať. Chyba u vás to najzakladnejšie-komunikácia.

maryetta
Včera o 21:00

Ty si tu uz pisala ze?
Musite komunikovat a teda hlavne ma muza netlacit v tomto.... potom sa vyhyba radsej ako by ti mal povedat nieco co pocut vlastne nechces.

viestta

Kolko tych deti uspava? Chce on vobec dalsie alebo ho chces len ty?

anonym_3d1a72

Divné, on nemá gule povedať ti že ďalšie bábo nechce, a ešte sa aj stará o deti a tebe sa ani to nepáči ....

really8

@anonym_autor zhnusila si mu to

viestta
@maryetta

Ty si tu uz pisala ze?
Musite komunikovat a teda hlavne ma muza netlacit v tomto.... potom sa vyhyba radsej ako by ti mal povedat nieco co pocut vlastne nechces.

@maryetta ja dufam ze to nie je ta co sa rozprava so spermiami ked maju oral...

autor
Včera o 21:01

No je pravda, že dieťa som skôr chcela ja. Kúpil si aj výživový doplnok ale ani ten neni schopný pravidelne brať. Niekedy ho to drží, že sa snažiť chce ale väčšinu času nie. Príde mi to, že mu to je úplne jedno a ja tým strašne trpím.

biba_18
Včera o 21:01

terza bude dusno doma lebo muž nechce tretie dieťa 🤦‍♀️

enmery
Včera o 21:03
@viestta

@viestta Podľa mňa je...

autor

Sem tam sa tvári, že ano snažíme sa. To väčšinou po hádke a po čase to zase spadne do toho, že proste nič akoby to ani nechcel. Ani slovo o tom nepovie. A ja len čakám a čakám

maryetta
@biba_18

@biba_18 ono je tam dusno tak ci tak ☹ vidis ze obaja su nespokojni s tym co robi a co chce/nechce ten druhy ☹
Mozno keby takto nasilu neriesili tak.... uz mohli mat aj to tretie.

anonym_7770a9
Včera o 21:04

už deti máte - píšeš mn. číslo, tak netlač na pílu a nechaj to radšej na prírodu. možno o mesiac , dva bude lepšie.

deti95060810
Včera o 21:04
@biba_18

@biba_18 keby tretie. .. 😉

stellarstar
Včera o 21:05

Vzdaj to radšej 🙏

viestta
Včera o 21:06
@anonym_autor

No je pravda, že dieťa som skôr chcela ja. Kúpil si aj výživový doplnok ale ani ten neni schopný pravidelne brať. Niekedy ho to drží, že sa snažiť chce ale väčšinu času nie. Príde mi to, že mu to je úplne jedno a ja tým strašne trpím.

@anonym_autor ja sa ani necudujem, ze sa tomu plodeniu vyhyba. Vsak si musi pripadat ako plemenny byk, darca spermii, ked robis take dusno. Hadam by sa k tomu mohol aj on vyjadrit, ked nechce, tak nechce, deti uz mate

viestta
Včera o 21:08
@enmery

@viestta Podľa mňa je...

@enmery vsak pockame, ale aj mne sa zda.

beata_k
Včera o 21:11

@anonym_autor Ale vies o tom, ze sex nemusis mat kazdy druhy den cely mesiac za ucelom plodenia deti ak mas pravidelny cyklus, vsak?

autor
Včera o 21:11

Každý eň čo nemáme sex tak trpím. Teraz som zas po menzese a odvtedy nič nebolo. Všetka moja nádej je preč. To mne tečú aj v aute slzy hocikedy kôli tomu. A hlavne kôli tomu, že sa tvári akoby nič a tejto téme sa vyhýba. Iba keď sa s ním strašne pohadam potom chvíľku o tom hovorí a potom zas nič a nič. Ticho. Cítim z toho už zúfalstvo. Keď on hovorí úplne o blbostisch veciach v robote s mňa to nezaujíma, keď on mňa ignoruje a moje túžby.

autor
Včera o 21:14
@beata_k

@anonym_autor Ale vies o tom, ze sex nemusis mat kazdy druhy den cely mesiac za ucelom plodenia deti ak mas pravidelny cyklus, vsak?

@beata_k Cyklus práveže bol strašne nepravidelný. Tento posledný mesiac som začala s liečbou a konečne bol v rámci normy ten cyklus. Predtým som mávala anovulacne. A to akurát v čase mojej ovulácie a plodných dni mal abstinenciu pred spermiogramom takže zasa nič.

viestta
Včera o 21:14
@anonym_autor

Každý eň čo nemáme sex tak trpím. Teraz som zas po menzese a odvtedy nič nebolo. Všetka moja nádej je preč. To mne tečú aj v aute slzy hocikedy kôli tomu. A hlavne kôli tomu, že sa tvári akoby nič a tejto téme sa vyhýba. Iba keď sa s ním strašne pohadam potom chvíľku o tom hovorí a potom zas nič a nič. Ticho. Cítim z toho už zúfalstvo. Keď on hovorí úplne o blbostisch veciach v robote s mňa to nezaujíma, keď on mňa ignoruje a moje túžby.

@anonym_autor tvoja posadnutost tehotenstvom a detmi je uz chorobna a aspon tvoj muz vie co robi.

autor
Včera o 21:15

Ja som sa snažila byť trpezlivá a už je to vyše roka a už to prestávam zvládať čakať.

enmery
Včera o 21:15

Bože baby, to je ona, so spievaním speriám a tisickou tem o tom, ako nemajú čo jesť a muž zje deťom posledné jedlo a ona nechce žiť, chce umrieť a žije, len keď je tehotná...😔🙄😰

lintu
Včera o 21:17

Zjavne to dieťa nechce. Určite nie takýmto nátlakom. Len sa ti to bojí povedať, lebo presne vie, čo by prišlo.
V aute neplač. Aspoň nie počas jazdy. Veď čo už len tie cez tie slzy vidíš? Snáď nechceš urobiť so svojich detí siroty, resp. niekoho iného zabiť....

anonym_5235ac
Včera o 21:19

Pri takom citovom natlaku a drame sa necudujem, ze sa mu tr*kat nechce.

anonym_453809
Včera o 21:24

keby si chodila na terapie, co ti chyba, ze potrebujes stale dalsie a dalsie deti plodit uz si mohla byt v poriadku, on ma extremnu trpezlivost

anonym_445e77
Včera o 21:29

@anonym_autor zamysli sa nad sebou a pozri sa na vec očami tvojho manžela.. Akoby ste mali týždeň naopak.. Ty by si bola v ulohe tvojho muža a on v tvojej úlohe.. Páčilo by sa ti to jednanie? To, čo ty robíš, tie nátlaky na tvojho muža? To by si TY prežívala... A potom si daj odpoveď...
Poraď sa s psychologičkou...

anonym_0d10bb

Vies,co to je mat rannu pri zmenach??Ja sa ani necudujem,ze zaspal aj ja som doteraz spala,keby ma nezobudil tel.prisla z rannej a do pol 6tej si isla lahnut,a od 21 znova.Teraz cakam na muza z poobednej a ideme spat okolo 1hod.Ale chvala bohu uz o 4r nevstavam ale o 6tej,mam nocne,piatok,sobota 12tka,a nedela.Takze viem ho pochopit.

anonym_811b42
@viestta

@viestta kebyze som chlap ani sa mi nepostavi šuhaj….

Strana
z4