Manžel vždy zaspí predtým ako by sme sa mali snažiť o dieťa
Už nevládzem. Snažíme sa o dieťa rok. Konečne sme pobehali nejaké vyšetrenia a muž je v poriadku u mňa boli problémy a cyklom
Zacala som sa liečiť a už sa pomaly cyklus dáva do poriadku. No strašne som nahnevaná. Už týždeň sme nemali nič. Muž vždy zaspí pri deťoch keď ich uspava. Teraz má ranné. Keď bude mať zasa nočné to nič nebude lebo, keď sa vráti z nočnej už budú deti hore. Na poobednej som sa zas vyčerpaná po celom dni s deťmi ale premôžem sa. Vždy sme si našli čas, že sme mali ten sex každý druhý tretí deň. Teraz keď sa to mohlo konečne podariť vždy povie, že zajtra a nič z toho neni. Je mi z toho ťažko a dosť plačem aj počas dňa.
@anonym_autor vieš...aj jemu je možno ťažko. Možno až tak ďalšie dieťa nechce, ak ťahá od nevidím do nevidím. Čo takto sa trochu pozerať aj na neho?
Odpovedala si si sama. Dieťa chced hlavne ty, nie on plus tým "tlačením na pílu" si mu ten sex znechutila, lebo nejde už o užitie si intimity a toho druhého, ale len o produkciu
No je pravda, že dieťa som skôr chcela ja. Kúpil si aj výživový doplnok ale ani ten neni schopný pravidelne brať. Niekedy ho to drží, že sa snažiť chce ale väčšinu času nie. Príde mi to, že mu to je úplne jedno a ja tým strašne trpím.
@anonym_autor no ty sa hlavne z toho upokoj, netlač, deti máš, lebo sa môže stať ,. že keď príde ďalšie.... tak ti začne nadávať, že ty si chcela atď....👉👉👉
mala by si sa liečiť
Teraz zasa hovorí že to zaspáva z toho výživového doplnku Fertiduo že ta nočná tableta niečo obsahuje na zaspávanie. Iba sa vyhovára.
Neries teraz muza. Skus riesit seba. Ano snazim sa vzit aj do tvojej situacie. Ale dieta musite chciet obaja! Nie len ty. Daj si chvilku pokoj. Bude doma lepsia atmosfera....
Teraz zasa hovorí že to zaspáva z toho výživového doplnku Fertiduo že ta nočná tableta niečo obsahuje na zaspávanie. Iba sa vyhovára.
@anonym_autor https://www.pnpp.sk/kontaktne-udaje-1/kontakty. Volaj. Najlepsie hned.
@anonym_autor ty aj čítaš co ti tu píšeme? Ci v riti to mas a sama so sebou pises.. dost je to trapne
Proste sa mi nepáči, že ma klame a vyhovára sa to sa proste nerobí.
Ja dufam, ze toto je vymyslene. Lebo nikto si nezasluzi zit s takouto porusenou osobou. Fakt velmi dufam.
@anonym_autor ty si pripad 🤦♀️
@anonym_autor čítaš čo ti tu baby píšu?? Tvoj muž je úplne v poriadku a má rozum aj za teba. Daj sa konečne liečiť.
@anonym_autor nerobi sa to, ze ho nutis do dietata
@anonym_autor a co ti ma na to povedat??Ze dalsie dieta nechce,a nema na teba chut,ani v myslienkach a nieto este v cinoch??Chod uz do prace,aj popri rodicaku mozes pracovat,neubudne z teba,prides na ine myslienky ako len dalsie,dalsie dieta,ked muz s tebou ani nespava,ani sa mu z teba nestavia.
@anonym_autor klame? Mozno aj to dieta chce ale nie za tychto podmienok a za takej atmosfery aku doma mate. Ze dieta nasilu!!!! Ty akoby si mala svoj svet. Svoji predstavu a bodka.
Mozno sa ti boji povedat toto co ti tu piseme. Mozno dufal ze pochopis aj sama. Nie....
dieta ma byt z lasky a hlavne chcene oboma. Nie len vynutene matkou....
Ty nie si v poriadku, načo ti je ďalšie dieťa, mas doma koľko, 5 kusov?
Nedávno si fnukala, ze ta nebaví zivot.
Véd odpovedz, naco ti je ďalšie dueta??
Veď už terajší počet detí je nad vaše finančné možnosti, písala si, že jedlo chodíš pýtať k rodičom. Pripadáš mi ako mimo reality, sústredená len na seba, na svoju predstavu tehotenstva, vôbec neuvažuješ nad vyhliadkami do budúcnosti, ako to finančne utiahnete.
Veď už terajší počet detí je nad vaše finančné možnosti, písala si, že jedlo chodíš pýtať k rodičom. Pripadáš mi ako mimo reality, sústredená len na seba, na svoju predstavu tehotenstva, vôbec neuvažuješ nad vyhliadkami do budúcnosti, ako to finančne utiahnete.
@anonym_a169dd ona potrebuje byt tehotna, ze z tehotenstva je dieta, o ktore sa nevedia postarat je nedolezite
@anonym_autor chudák chlap
@anonym_a169dd ona potrebuje byt tehotna, ze z tehotenstva je dieta, o ktore sa nevedia postarat je nedolezite
@viestta a neni to aj ta,co jej muz zozral tu poslednu sunku detom a ona im nema,co dat jest??
@anonym_autor keďže píšeš "deti", tak sú určite min. 2. Možno mu to stačí a ďalšie nechce, keďže ty si to zjavne nedáš vysvetliť, tak radšej predstiera spánok. A možno ho nebaví ani sex, do ktorého ho nútiš a ty sa doň "premôžeš". Nikoho by nebavil
Asi nechce dieta, na sex sa cas a miesto vzdy najde. Aj rychlovka v kupelni 🙂
Psychiater co na to?Byt tvojim chlapom idem na vazektomiu.
A čo takto ísť do roboty, moja, podľa mňa si ešte nepracovala.....😆😆😊😃😃😃😃🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ak uspava deti ,to znamená, že sú ešte dosť male . Daj tomu čaj. Nesíl to . Neskôr si to dietatko dokonale užiješ. Chceš lietať medzi bábätkom a ďalšími malými deťmi? Neuzijes si ani jedno ....navyše tento nátlak pôsobí opačne na muža...nečuduj sa,že radšej zaspi
@anonym_0d10bb ano
@viestta kolko deti tam vtedy pisala,isto viac ako 3.
@anonym_autor keďže píšeš "deti", tak sú určite min. 2. Možno mu to stačí a ďalšie nechce, keďže ty si to zjavne nedáš vysvetliť, tak radšej predstiera spánok. A možno ho nebaví ani sex, do ktorého ho nútiš a ty sa doň "premôžeš". Nikoho by nebavil
@danica2711 ona má minimálne 4, možno 5-6detí.
Keď sa jej v inej téme pýtali tak nejak pri 4 napísala, že viac a nebude ďalej konkretizovať, lebo nechcela byť odhalená, lebo že taký počet detí má málokto..

Toto tlačenie do dieťaťa, ktoré muž nechce teda zrejme dve mu už plne stačia nedopadne dobre, nakoniec to celé nedá, možno chce už aj kľud a nie 15 rokov riešiť malé deti a ostaneš sama s tromi to chceš?