Máte nejaké rady ako splodiť chlapčeka?
Ahoj. Veľmi by sme chceli po 4 dievčatách chlapčeka a chcem sa spýtať, či ste niekto skúšali nejaké zaručené rady a metódy ako splodiť chlapčeka, ktoré aj naozaj vyšli a nakoniec sa narodil chlapček... Viem, že v prvom rade je dôležité zdravie bábätka, ale túžba po synovi je neskutočná... Ďakujem...
@zuzzinka áno dá sa to presne tak ako píšete.Umelé oplodnenie stojí okolo 1500 eur a viac.Ak má žena do 39 rokov.Do 39 rokov jej nejakú časť preplatí poisťovna ,po 39 si platí všetko sama v plnej sume.A plus ďalších 1500 eur stojí vyšetrenie,kde sa zisťuje genetika embrijka.Vtedy vedia zistiť,či je to chlapec,či dievča ,ale NEROBÍ sa to za účelom,že si niekto želá mať chlapca alebo dievča.Urobia to iba vtedy,ak je genetický dane,že práve chlapec alebo dievča ma dedičnu chorobu alebo nejakú vývojovu vadu a rodičia sa chcú tomu vyhnuť ,aby sa tá určita choroba už v rodine nededila z pokolenia na pokolenie.Teda ak by boli chory chlapci,vylúčia sa teda tie embria s chromozomami chlapcenskym a vyberu vam dievca alebo naopak.Dajú vám to zdravé pohlavie.Umelé oplodnenia sa robia u nás na Slovensku -Košice,Martin,Bratislava..No genetikú až takú podrobnú pre nich robia v Brne.Teda chlapčeka im aj tak nedajú,bolo by to len v prípade,že dievčatka v ich rodine majú nejaké dedičné choroby...A to nemajú...CHválaBohu 😊
@bluka2 tak to je teda blbosť s tymi vzorkami a otáčkami.... 😃😃😃😃😃
Tá ako?podaril sa?
Sesternica ma 4dievčata a teraz čaka po rokoch chlapčeka 😉 tak ktovie… aj na vás možno pride 😉
jednoduche, pred ovulaciou, pretoze spermie s Y chromozomom, "ziju" kratsie ako tie s X chromozomom ale za to su zevraj rychlejsie, takze v case ovu sa odporuca ze tie co najskor oplodnia vajicko. Tak sme to citali s priatelom a tak to aj vychadza ked pozerame okolie co ma chlapcekov 😁 i my by sme chceli chlapceka
Ťažko povedať,
chlapec - možné oplodnenie 05.07. a 10.7. . ovulacia 08.07.
dievča - možné oplodnenie 20.08. a neskôr... ovulácia 20.08. takže 😅
chlapci by sa mali robiť v čase ovulácie lebo spermie Y sú rýchlejšie a skôr sa dostanú k vajíčku. Dievčenské X sú pomalšie ale dlhšie vydržia,pokiaľ prídu ovulácia tak Y zomrú. U mňa to nejak neplatí 😀
Ja len ze sledujem jednu rodinu na FB. Maju 6 chlapcov a najmladšie je dievčatko (cakaju 8me , ale netusim co)
Ahoj , my sme splodili 6 chlapcov , neviem či to bude tým ale vždy sme mali veľmi častý sex ale ono je to také ozaj , že recept žiadny nenájdeš 😂 tiež som chcela dievčatko , lekcia pre mňa prišla ozaj veľká pri 4 tom synovi . Malý sa pôrodu nedožil a odvtedy som nesmierne šťastná za mojich synov a hlavne vďačná . Najmenší má zajtra 6 mesiacov a neskutocne si ho všetci užívame 🥰 či chlapci , či my s mužom . Nie je nič viac ako zdravie 🙏❤️

Ahoj. Nečítala som všetko čo Ti tu písali, a tak možno zopakujem čo tu už napísané bolo. Podľa toho čo som viem, spermie s chromozómom X (ženské) sú pomalšie a prežijú v tele ženy asi 2 dni (ak si dobre pamätám). A tie s chromozómom Y (chlapčenské) sú rýchlejšie ale majú kratšiu životnosť. Z toho vyplýva, ak je styk pred ovuláciou (1-2 dni), je väčšia šanca na dievča, ak v ten deň tak sa k vajíčku dostanú skôr tie rýchlejšie, takže je tam šanca že bude chlapec 🙂