Máte skúsenosti s netypickými bolesťami po partnerovej ejakulácii ?

vanilka_n
11. júl 2019

Dobry den,

zaujimalo by, ci sa niektora z vas stretla s cosi podobnym... Este sme ani v pravom zmysle nezacali a uz mam obavy. Doteraz sme s partnerom roky praktizovali prerusovanu suloz. Rozhodli sme sa, ze uz ju prerusovat nebudeme 🙂. Lenze... pocas prerusovej suloze som nikdy bolesti vnutri nemala, sem-tam cosi bezne, jednoducho nic atypicke!
V sobotu rano sme mali prvy nechraneny styk do konca, do par hodin na to ma zacalo boliet "letmo" brucho, ako pocit svalovky, alebo ked pomaly cakate vase dni. Na druhy den, vecer, po dalsom milovani, som sa v noci zobudila, ze ma picha pri pravom vajecniku, a to dost ostro (nikdy som taketo problemy nemala, ani pocas ovulacie atd...), a to dost ostro, no do par minut to bolo prec, bolest brucha zostala... v treti den taktiez po milovani, sa mi pridruzila aj mierna hnacka,a takisto aj na tvari sa mi objavili 4 bolave akne, nie moc velke, ale za to bolestive, tie jedovate ...cize posledny styk "priamo", bol v pondelok, odvtedy som si netrufala.
Mozno ze to bolo cele s tou hnackou a akne jedna velka nahoda, ale brucho si citim v podstate doteraz v takych vlnach...niekedy viac, niekedy menej, navyse som bola naozaj dost nafuknuta.
Palenie, stipanie a podobne veci po ejakulate nemam. Vysledky z gynekologie spred 4 mesiacov boli vsetky v poriadku, mala som drobnu cystu, tusim 2.5mm, ktoru najpr lekar odignoroval a potom povedal, ze sa na to v lete este chce raz pre istotu pozriet, lebo mu to predsa len "az tak male" nepride....
Nadabila som aj na nejake clanky o nejakej bunkovej imunite, ked maternica zabija spermie a samozrejme, cloveka hned popadne myslienka a uz sa vidi neplodnym a alergickym na muzov ejakulat, takze prichadza stav beznadeje uz len z toho citania. Avsak neviem, ci tie prejavy nie su moc brutalne, nikde sa tam o vyrazkach nepisalo....trocha sa uz aj bojim praktizovat. K lekarovi s tou cystou, ci zmizla a ci nie, planujem zajst co najskor, caka sa dlho a je na dovolenke.... no napriek tomu....prilis normalne to asi nebude?!!! Pred asi 3-4 rokmi som brala hormonalnu antikoncepciu a nemala som taketo problemy. Pred rokom v septembri sme sli jeden jedinykrat s partnerom naostro, len tak spontanne, ziadna hnacka, ziadne vyrazky, ale tiez tlak a mierna bolest brucha...
Budem fakt vdacna, ak mi niekto napise pripadne nejake vlastne skusenosti...dufam, ze ma moc nevystrasia.

pininka1
11. júl 2019

Síce som takéto starosti nemala, ale počula som už aj o alergii na spermie. Osobne si ale myslím že popisujes dosť veľa veci ktoré nemaju súvis s tým že ste mali nechránený sex. Nebude to náhodou skôr psychika, možno na to ešte niesi celkom pripravená. Ďalšia vec môže to byť aj blbá náhoda, že na teba niečo lezie, prekonala si nejakú infekciu v rovnakom čase a preto tie problémy. Skúste to znova, a uvidíš či sa to bude opakovať.

bubli21
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
11. júl 2019

@bubli21 toto snad nemyslis vazne

vanilka_n
autor
11. júl 2019

@pininka1 vdaka za reakciu...vies co, pripravena na to som, ved mam uz aj svoje roky na to, ked nie teraz, tak uz neviem kedy... Brala som to uplne s nadsenim, az kym sa mi nezacali tie prejavy... Bud som hyperextra alergicka na jeho produkt, co dufam nie alebo nahoda ako blbec... infekcie nemavam, klop klop, az na tu spominanu cystu, ale aj to si oklepnem, ze ako sa to ma... boli sme zrovna na dovolenke, ziadna exotika a praveze som sa citila lepsie ako kedykolvek :/, dokonca som nemala ani zlc, co casto mavam a podrazdene mandle :/. Ale urcite dam vediet...mozno to aj v buducnosti niekomu pomoze. Ja len dufam, ze vazne nemam nieco vazne, lebo to si rovno klinec do rakvy davam...

vanilka_n
autor
11. júl 2019

@bubli21 na tomto som sa normalne pobavila, prepac 🙂). Take neexistuje...

vinkel
11. júl 2019

Nebude to slepé črevo? Vieš pri milovaní sa napĺňajú všetky svaly a pod. Ja som mala príznaky na žlčník cez deň nič a v noci slabé bolesti a po milovaní riadne to bolelo.

diewcatqoo
11. júl 2019

@vanilka_n ahoj, podla mna to nemas z toho. Ak by si bola alergicka na spermie, to sa prejavuje skor palenim, urcite nie hnacka a akne. A ak by to bola fakt ta alergia, mala by si to aj predtym, ked ste sli naplno minuly rok a ak praktizujete prerusovany pohlavny styk, tak aj tam sa mozu nejake zabludene spermie obcas objavit, takze by si asi tiez nieco pocitovala aj predtym.
Podla mna to bola zhoda nahod, telo asi zareagovalo na nieco ine a ty si si to dala dokopy prave s tym vasim sexom a uz potom aj psychika zapracovala a tie priznaky si pocitovala po sexe vacsie.

pallacinka29
11. júl 2019

@bubli21 Co si mala z biologie? Vacsiu sprostost som asi v zivote necitala 😂😂😂😂 Tusis aspon zhruba, aku velkost ma jedna spermia?????

alica311
11. júl 2019

Pichanie a bolesti brucha mozu súvisieť s tou cystou. Sestra ma cysty na vajecnikoch a ma problemy s bruchom, picity sko ns menzes a pichanie pri vajecnikoch

veronikaszabova
11. júl 2019

@pallacinka29 asi ako jedno kladivo ;) 🙂 ;)

diewcatqoo
11. júl 2019

@pallacinka29 tak ale tych spermii je niekolko milionov... a ked sa do toho vsetky naraz opru... 🤷‍♀️😀😀

veronikaszabova
11. júl 2019

@diewcatqoo aby jej bok nevyvalili 🙂 🙂
Boze, strasne dlho som sa tak nezasmiala. Toto sa zaradi medzi top komenty na MK

diewcatqoo
11. júl 2019
eliska13
11. júl 2019

@vanilka_n aký by mal súvis boľavé akné a spermie?buď máš nejaký zápal po dovolenke dosť bežné bazén, mokré plavky....alebo tá cysta z toho môžeš mať bolesti.Vobec by som nemyslela na to, co píšeš.Hlavne nebuď vystrašená😉 hnačka a ostatné s tým nič nemá buď zapracovala psychika, alebo...

vanilka_n
autor
11. júl 2019

@eliska13 citala som po nete nejaky prostaglandin, v com su obsiahnute muzske spermie (vlastne na to maju zeny alergiu, nie na spermie same) a tam sa pisalo, ze sa to moze vstrebat do stien a prehnat az hrube crevo...vraj sa to produkuje aj pri zaciatkoch menstruacie a to by vysvetlovalo, preco ma to vzdy tak prehana :D no nasledne som nadabila na to, ako to znici vsetky spermie, lebo sa maternica brani a uz tu mam stres...lebo bez ejakulatu vsetko ok a s nim hned bolesti podbruska....aj pichanie napravo som citila len 2-3 hodinky po ejakulate...ale uvidime....dakujem vam krasne za nazory, urcite potom napisem, ako sa veci maju... (a veruze aby mi tie spermie bok nevyvalili :DDD)

veronikaszabova
11. júl 2019

@vanilka_n inak ono psychika je mocny pan. 🙂
Pre pokoj v dusi zbehni na gynekologiu na stery

vierocka888
11. júl 2019

Nemala si nahodou ovulaciu ? V tom obdobi byvaju aj bolesti....Z hormonov byva to "jedovate" akne, ja to mam vzdy do 2 dni po ovulacii....

pallacinka29
11. júl 2019

@diewcatqoo ved toto 😂😂😂😂😂

oli18
11. júl 2019
eliska13
11. júl 2019

@vanilka_n niekedy je lepšie menej čítať😉budeš kludnejsia.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre