icon

Máte skúsenosti s vitamínmi Ovosicare Fertility?

nataliag2510
24. jan 2025

Ahojte,chcem sa opýtať,má niekto skúsenosť s liekmi (vitamínmi) ovosicare fertility? Nenašla som na internete žiadne recenzie na tieto vitamíny. Ďakujem

Strana
z2
tereziat
2. aug 2025
@michaela183bb

@anonym_6d8d58 ked som otehotnela tak som mala na 11 dc ovulaciu. To som mala sonom potvrdene. Davnejsie som bola u lekarky na 13 dc a to som mala uz po ovulacii. Takze predpokladam ze vacsinou 11dc.

@tereziat
@michaela183bb a este predsa mam otázku. Tá oani doktorka je už vašou gynekologičkou (písali ste, že tu pôvodnú ste zmenili) alebo je to len pani doktorka z kliniky pre samoplatcov? 🙂

michaela183bb
3. aug 2025
@tereziat

@tereziat
@michaela183bb a este predsa mam otázku. Tá oani doktorka je už vašou gynekologičkou (písali ste, že tu pôvodnú ste zmenili) alebo je to len pani doktorka z kliniky pre samoplatcov? 🙂

@tereziat do kliniky nechodim uz. Po prvej kontrole ked ma pozreli ze som tehotna ma poslali uz k mojej gyn. Tym ze nie som rizikova.. nasla som si lekarku v ruzinove v bratislave, plati sa tam nieco, nieco je hradene poistovnou. Mam ale istotu ze viem ze ma nezanedbaju..

tereziat
3. aug 2025
@michaela183bb

@tereziat do kliniky nechodim uz. Po prvej kontrole ked ma pozreli ze som tehotna ma poslali uz k mojej gyn. Tym ze nie som rizikova.. nasla som si lekarku v ruzinove v bratislave, plati sa tam nieco, nieco je hradene poistovnou. Mam ale istotu ze viem ze ma nezanedbaju..

@michaela183bb Ďakujem pekne za odpoveď 🙏 Prajem vám všetko dobré. 🙂

vrnk_1116
7. nov 2025
@tereziat

@nataliag2510 waaau, to je uzasna sprava! Velmi vam to prajem. 🙏❤️ Verim, ze aj mne sa podari takto vypnut a nemysliet na to. Ovosicare som si ale kupila. Teraz beriem druhu krabicku. Tak uvidime. Dakujem velmi pekne za odpoved. ☺️

@tereziat ahoj, vieš dat nejaku recenziu s odstupom času?

tereziat
7. nov 2025
@vrnk_1116

@tereziat ahoj, vieš dat nejaku recenziu s odstupom času?

@vrnk_1116 ahoj, uz ich davno neberiem. Brala som ich len pr tyzdnov a potom som presla na Inofolic + ine vitaminy. Teraz beriem uz len vitaminy - selen, kyselinu, cecko, omega 3, coq10 a decko. Pokusame sa dalej 🙏

Strana
z2