Menštruácia mi mešká každý mesiac
Uz dva a pol roka.si s muzom.pozor nedavame neberiem.tab ani nic podobne a kazdy mesiac zijem.v tom.ci pride mm stale.mesuanie niekedy tyzden niekedy 10 dni a dnes je to.9 den 🙂 testovala.som.stale kazdy mesiac ci nahodou ale tento mesiac kaslem nato 🙂 pockam.si vcera mi neurobila kava velmi po chuti sedala na zaludku az som.ju musela zo seba dat von ale to nic neznaci samozrejme ospalost unava a tocky v hlave uz mame deti 3 aaj pri dcere mi tlak balancoval.aj pri
dvojickach tak uvidime hlave tak cakme dalej
@pondelok01 dakujem.pekne za radu poviem.ako je nesledujem.tie take veci viem.ze meska.tak.meska ale ze dlhsi cyklus aj to moze ale az tak ze som august vynechala uplne menstruaciu??? 🙂 mozno ano no treba asi viac citat v mojom pripade ale nejako sa nezaujimam nesnazime sa iba sa nebranime cize ak by bolo tak ok ale uz dva a pol roka si nedavame pozor vobrc a nic a zdravotne som uplne ok 🙂
No dobre a diskusia má byť o čom? Alebo to je len prispevok na blog?
@jabadabadu len tak troška tomu nechápem mám brať Duphaston 10 dni a potom mám brať Clostilbegyt?? ďakujem ”
@simanka123 clostylbergit máte brat od 3 dna cyklu až 8 (5dni) Po 1 tabletke. A dupaston od 16 dna cyklu po 25 jedna tabletka ráno jedna večer
@sara1985 ak mas dlhsi cyklus, potom si mala zrejme MS na konci jula a dalsia MS pride az v septembri. takze v auguste ti nic nevynechalo. zrejme mas dlhsiu folikularnu fazu. ja mam tiez dlhsie cykly, takze ms nemeska, meskala by jedine vtedy, ak by si mala od ovulacie viac ako 16 dni a to zrejme nemas
@sara1985 menstruacia sa neriadi kalendarom co mas na stole, takze ano, ak mas cyklus dlhsi ako 31 dni, tak je uplne normalne, ze niektory kalendarny mesiac krvacanie nenastane.
@pondelok01 tie ciarky vyzeraju dost silne 🙂 asi to nnebude dlhsi cyklom 🙂
@sara1985 gratulujem ☺️

@sara1985 ak ti “meska” kazdy mesiac 7-10 dni, tak ti nemesk a mas proste dlhsi cyklus. Odsleduj si, kedy mas ovulaciu (testy, bazalna teplota), nasledne dlzku lutealnej fazy, a budes vediet kedy meska, resp ci meska.