Môžem byť tehotná, keď mi mešká menštruácia?
Ahojte baby môžem byť tehotná ? Snažíme sa s priateľom o bábätko 8 mesiacov približne. Testy mi ukazujú neg. výsledok spravila som si 4 testy. Mešká mi to 3 týždne čo nie je u mňa zvykom , max. 1 tyzden najdlhšie čo mi meškala menzes ale vždy prišla alebo po dni až dvoch . Inak mam pravidelne každý mesiac.
Samozrejme som objednaná na gynku na budúci týždeň.
Nerobila som si test priskoro ?
V podbrušku som cítila pobolievanie ako pred očakávanou menzes , cítim únavu a slabosť a tlak v podbrušku.
Treba ísť k Dr. ... po 3 týždňoch meškania by Ti už minimálne jeden test ukazoval + ... cysty môžu byť, myómy, mimomaternicové ...
Treba ísť k Dr. ... po 3 týždňoch meškania by Ti už minimálne jeden test ukazoval + ... cysty môžu byť, myómy, mimomaternicové ...
@dzulli1980 pri mimomaternicovom by testy mala pozitivne.
Test by si už mala pozitívny. Môže to mať x iných príčin.
Po troch tyzdnoch by si uz mala kolajnice, ze by ti oci vybili.. chod k lekarovi, nech ta pozrie, moze to byt zo stresu, liekov, z cysty...
@mysicka27 ak ti meska 3 tyzdne, a test je negativny, zial tehotna nie si a ma to asi iny dovod... lekar ti povie viac
@mysicka27 Nezačala si užívať nejaké vitamíny alebo doplnky, napríklad vitex (drmek)? Mne vtedy meškala menštruácia, pretože mi posunul ovuláciu. Už som sa tešila, ale nakoniec to bolo len kvôli tomu...
@mysicka27 Nezačala si užívať nejaké vitamíny alebo doplnky, napríklad vitex (drmek)? Mne vtedy meškala menštruácia, pretože mi posunul ovuláciu. Už som sa tešila, ale nakoniec to bolo len kvôli tomu...
@anonym_8e7f94 okrem magnézia som nebrala vôbec nič a žiadne iné vitamíny ani lieky som nebrala . Pri užívaní antibiotiká mi to mešká týždeň ale žiaľ ani tie som nebrala a už nevidím žiadny iný dôvod prečo by mi mali meškať.
Ale ďakujem aj vám ostatným za komentáre už som sa začala tešiť žeby som v tom mohla byť mám 28 a túžim po dieťatku
@mysicka27 pokial ti mešká 3 týždne a test je negatívny, tehotná nie si. Hľadaj iné priciny

Ja čakám na komentáre "dieťa sa nerobí s priateľom"