icon

Môžem byť tehotná, keď mi mešká menštruácia?

mysicka27
11. aug 2026

Ahojte baby môžem byť tehotná ? Snažíme sa s priateľom o bábätko 8 mesiacov približne. Testy mi ukazujú neg. výsledok spravila som si 4 testy. Mešká mi to 3 týždne čo nie je u mňa zvykom , max. 1 tyzden najdlhšie čo mi meškala menzes ale vždy prišla alebo po dni až dvoch . Inak mam pravidelne každý mesiac.
Samozrejme som objednaná na gynku na budúci týždeň.
Nerobila som si test priskoro ?
V podbrušku som cítila pobolievanie ako pred očakávanou menzes , cítim únavu a slabosť a tlak v podbrušku.

anonym_622e19
11. aug 2026

Ja čakám na komentáre "dieťa sa nerobí s priateľom"

dzulli1980
11. aug 2026

Treba ísť k Dr. ... po 3 týždňoch meškania by Ti už minimálne jeden test ukazoval + ... cysty môžu byť, myómy, mimomaternicové ...

anonym_47110a
12. aug 2026
@dzulli1980

Treba ísť k Dr. ... po 3 týždňoch meškania by Ti už minimálne jeden test ukazoval + ... cysty môžu byť, myómy, mimomaternicové ...

@dzulli1980 pri mimomaternicovom by testy mala pozitivne.

anonym_4b17e0
12. aug 2026

Test by si už mala pozitívny. Môže to mať x iných príčin.

crazy_cat_lady
12. aug 2026

Po troch tyzdnoch by si uz mala kolajnice, ze by ti oci vybili.. chod k lekarovi, nech ta pozrie, moze to byt zo stresu, liekov, z cysty...

krasneleto
12. aug 2026

@mysicka27 ak ti meska 3 tyzdne, a test je negativny, zial tehotna nie si a ma to asi iny dovod... lekar ti povie viac

anonym_8e7f94
12. aug 2026

@mysicka27 Nezačala si užívať nejaké vitamíny alebo doplnky, napríklad vitex (drmek)? Mne vtedy meškala menštruácia, pretože mi posunul ovuláciu. Už som sa tešila, ale nakoniec to bolo len kvôli tomu...

mysicka27
autor
12. aug 2026
@anonym_8e7f94

@mysicka27 Nezačala si užívať nejaké vitamíny alebo doplnky, napríklad vitex (drmek)? Mne vtedy meškala menštruácia, pretože mi posunul ovuláciu. Už som sa tešila, ale nakoniec to bolo len kvôli tomu...

@anonym_8e7f94 okrem magnézia som nebrala vôbec nič a žiadne iné vitamíny ani lieky som nebrala . Pri užívaní antibiotiká mi to mešká týždeň ale žiaľ ani tie som nebrala a už nevidím žiadny iný dôvod prečo by mi mali meškať.

mysicka27
autor
12. aug 2026

Ale ďakujem aj vám ostatným za komentáre už som sa začala tešiť žeby som v tom mohla byť mám 28 a túžim po dieťatku

anonym_febc68
12. aug 2026

@mysicka27 pokial ti mešká 3 týždne a test je negatívny, tehotná nie si. Hľadaj iné priciny