Menzes plus tehu
Zienky, je tu niektorá, ktorá aj napriek tehotenstvu na zaciatku dostala menzes? Mal inu intenzitu, čas?
Dakujem.
Ja nie. Ale kamaratka zistila ze je tehotna ked jej brusko vykuklo v 5mesiaci (tretie dieta a ziadna zaostala zienka, a stihlejsej postavy). Brala antikoncepciu, a menstruovala, az v 5m menzes nedosiel, a brusko vykuklo, a u dr ju skoro ovalilo, ze je uz v 5m. Prve dve tehotenstva jej bolo zle, toto tretie proste nezistila.
@katuskamala1 paaaani 😯🙈 riadne prekvapko
@guga79 no 🙂 otehotnela ked účinok liekov bol znížený, lebo mala vtedy crevne problemy.
@katuskamala1 páni, a to ani necítila nejaké zmeny? chute, nálady a pod.? čo všade čítam, väčšinou ženy zistia tehotenstvo v +/- 8tt a ona už bola v 20. Akosi nerozumiem, že to žena zistí až vo vyššom štádiu tehotenstva 😯
Švagriná tak mala... tehotná a dostala menzes..takže nevedela že je tehotna
@rony2255 nic. A to cakala tretie, pri ktorych vedela ze je tehotna hned. Absolutne jej nic nebolo, klasicky menstruovala, brala antikoncepciu, nemala nic co by tomu nasvedcovalo. Ani pohyby, a ako vravim, ona bola takej stihlej postavy, kusok zadok. A zrazu kuk brucho von v 5m a menzes nedosiel, tak urobila test ze waw. No ale ani vo sne necakala, ze by mohla byt az v 5mesiaci. Ona uz bola tehotna, boli sme na party, ona pila alkohol, tak sa neskutocne bala a plakala, aby bolo zdravé dieta. Nastastie vsetko v poriadku.
@katuskamala1 asi jej to ta antikoncepcia tlmila vsetko 😯
@guga79 no asi

Áno mala som presne na Vianoce, ale trvala ms iba 2-3 dni a bola slabšia. Koncom januára som už ďalšiu nedostala. Na teste koľajnice a u dr už 8+4tt