Meranie bazálnej teploty - graf

ahoj, podla mna je to prilis malo udajov. prid do skupinky Spoznajme svoje telo (BT, STM, rady pre zlepšenie plodnosti).
ja mam tiez nizsie teploty, moje spodne su cca 35,8 a tak aj horne su nizsie.
Kazdy ma inu bazalku... ja som uz mala aj 35,98 bazalku a bezne ju mavam okolo 36,1-2... pooovulacnu mavam okolo 36,6-36,8, viac nie... dolezite je tam mat rozdiel a nie, kolko to presne je... a aj kazdy teplomer inak mera
Veru, každý to ma inak.. nedá sa povedat, že keď je napr. 36,8 = ovulacia.. treba to sledovať..
ja si to sledujem už dosť dlho a stále som jeleň z toho niekedy 😁 pretože tu teplotu dokáže ovplyvniť aj každá maličkosť
@anjelicek26 dakujem za skusenost, ja som si len tento cyklus zacala merat, tak som zvedava este na zvysne dni.
@sajmonka_1216 ďakujem, ja len zacinam, vselico som citala aj som si odfotila teploty, ake by mali byt v urcitych fazach, ale to zrejme na mna neplati :D
ja mávam ovulku cca 36,2-36,3.... pred a po ovulácii cca 36,6-36,8 a pred ms 37-37,1...
ja som napr. 35 ani nikdy nemala :D
Zalezi aj na ci merias vaginalne alebo oralne. Oralne teploty su nizsie ako tie tabulkove vacsinou