icon

Mešká mi menštruácia a nemám príznaky tehotenstva

sofijecka
9. apr 2020

Ahojte..Meska mi menstruacia.Nemam ziadne priznaky zeby mala sa dostavit ale ani tehotenske..Snazime sa uz dost dlho..Uz som to neriesila..Ale stale pred ms uz 2 tyzdne pred zacatim ma strasne boleli prsia..Ale teraz absolutne nic..Stertli ste sa stym ?Dakujem a krasny dnik prajem 😉

Strana
z2
sofijecka
autor
11. apr 2020

@deean a ty uz mas ?

deean
11. apr 2020

@sofijecka nemam, ale nic, uplne biely test...

sofijecka
autor
11. apr 2020

@deean urcite budes ak sa ti nedostavili 😊Mozno este skoro testovat..Nemas jeden zvysny 😂😂😂

deean
11. apr 2020

@sofijecka mam este dva, aj ma brucho prestalo boliet, ale cely den som v kuchyni nemam to cas vnimat 🤦🏻‍♀️😅 oni pridu...

sofijecka
autor
11. apr 2020

@deean ja som zohnala test..vysiel negatívny 😭

deean
11. apr 2020

@sofijecka och, to mi je luto 🙈😢 sme v tom spolu vidis 🤷🏻‍♀️😏

sofijecka
autor
11. apr 2020

@deean 😭😭😭😭

nana40
11. apr 2020

Ahojte. Je tu niekto kto mi vie poradit kedy sa mi vrati menzes po chemoterapii. Prekonala som rakovinu prsnika. Absolvovala som 4 chemo a 25 ozarov a pocas chemo mi pichali zoladex. V january som mala posledne chemo a este stale sa mi nevratil menzes. Mam 40r a chcela by som este dieta. Cakam na vase rady dakujem

deean
11. apr 2020

@nana40 nepomozem ti s tymto, skus oslovit odbornu poradnu. Velmi drzim palce, aby si bola najma zdrava a mala este deti - ako si prajes 🍀❤️

sofijecka
autor
12. apr 2020

@nana40 Neviem odpovedat na tvoju otazku.Skus zavolat na gyndu...A vela zdravia ti prajem 😊

sofijecka
autor
12. apr 2020

@deean no co dostavila sa ti ??Mne nie..Uz mi sibe stoho 😂😭

deean
12. apr 2020

@sofijecka ano, az dnes rano v plnej sile 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😅

sofijecka
autor
12. apr 2020

@deean vazne ?Ja zajtra skusim druhy test.Stale nic 😕

deean
16. apr 2020

@sofijecka co nove??

sofijecka
autor
16. apr 2020

@deean ahoj..Tak vcera som dostala...Sklamanie velke Aj sme si s manzelom obaja poplakali...

deean
16. apr 2020

@sofijecka tazke dni, nam pred 2 h umrel psik, necakane, bez varovania... mal by 15 rokov o 3 tyzdne... hotove sme s mamou, nesmierne sme ju milovali, nasu Lilly 💔❤️

sofijecka
autor
18. apr 2020

@deean tak to ma mrzi... 😰

Strana
z2