Meškajúca menštruácia, bolesti v podbrušku. Som tehotná?
Ahojte,neviem či sa s tým niektorá z vás stretla...snažíme sa cca rok,zatiaľ bezúspešne. Ms príde každý mesiac ako hodinky načas. Poslednú som mala od 15-18.4. cyklus mávam cca 28-29 dňový. ďalšia ms mala prísť túto stredu, je sobota a nič, avšak pociťujem sem tam veľmi jemné bolesti v podbrušku, ako pred ms. Rovnako som mala v stredu,aj včera veeeľmi slabý ruzkovkasty výtok,naozaj to bolo slabucke..Môže ísť ešte stále o uhniezdovanie? Aj keď je to teoreticky viac ako 15dni po ovu? S testom počkám do pondelka..len či sa s tým niektorá z vás stretla, či môže ísť o tehotenstvo aj keď ma jemne sem tam zabolí v tom podbrušku..
@emuska72 den ms..test takto 😏
@daniela2227 hm, neviem 🤔 ale neprišla ti ms?
Skúsila by som znovu zajtra alebo pozajtra ak nepríde. Nič iné neostáva 😏 vidím tam niečo ale či to nie je len tá evaporačná čiarka.
@emuska72 zatiaľ neprišla.. urobím zase pozajtra ak nepríde
@daniela2227 veľmi držím prsty! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞💛
@emuska72 dakujeeem 😘
Drzim palce baby🙂 ja ma testy negativne no zatial neprisla...dufam ze ani nepride🙂
@emuska72 presne boky a bradavky a stále menzes nemám a mám negatívne testy a niekedy ma boli pod bruchom a ide so mňa neustále výtok
@emuska72 Prsia ma bolia ako koňa z boku mám výtok kramy nič už skoro týždeň a test negatívny
@erikalukanova hm 🤔 a test používaš aký? Aká citlivosť? Veľa žien nemá pozitívny test ani týždeň po vymeškaní 🙂
@baluinka gtatulujeeeem 😊❤ prajem zdravé tehulkovanie 🙏😊
@emuska72 citlivosť 10... snažíme sa a stále nič ja potom neviem
@baluinka gratulujem🙂 mne meska od stvrtka a dnes mam bolesti ako ked sa spustaju🙁 tak asi s toho nebude nic... testy negativne
@helcanw @daniela2227 @sandrusa777 Ďakujem pekne 😘🙂 dúfam,že bude všetko ok,lebo mám obrovský strach,ešte stále tomu nemôžem uveriť a bojím sa tešiť naplno...
@baluinka Doverne poznám 😏 neboj..všetko bude dobre..snaz sa myslieť pozitívne.. aj keď viem že je to ťažké..❤🙏
@baluinka tiež mám strach a radšej som nohami na zemi..Po predošlých 3MA..posledný 22.4.2018 v 12tt 😔 včera na termín ms
@adelka4 tak tu nie je o čom 😍 prajem zdravé tehulkovanie 😊
@daniela2227 ďakujem krásne 🙂 snáď bude všetko v poriadku ☺️
@daniela2227
@baluinka tak dievčatá, ja som včera znovu potratila 😪 2x za pol rok... Ráno začalo špinenie a večer zo mňa vyšiel celý plodik pri sprchovaní, až mi zle prišlo 😭
@emuska72 😭😭 bože môj 😭 nesmierne ma to mrziiii 😔 ja som po 2 dňoch meškania dnes dostala ms ..prajem ti veľa síl 🙏❤ zažila som to isté pred 2 rokmi .. naozaj ma to veľmi mrzí 😔
@daniela2227 ďakujem. Keby to aspoň nebol druhý potrat v jednom roku 😪 cítim sa ako pokazená žena... Ach
Joj moja, mrzí ma že prišla ms 😔 držím prsty silno aby nabudúce už neprišla 💛
@emuska72 poznám ten pocit..rovnako sa cítim ja 😪 ráno som bola ok..teraz to na mňa akosi doľahlo 😔 posielam objatie 😏 slova sú asi zbytočne 😕
Baby viete mi vysvetlit prečo mi vyše týždňa mešká ms, strašne ma bolia prsia na vonkajších bokoch, každé ráno mám hnačku a občas mám bolesti na spodu brucha a test nič?

@adelka4 je to taaam 😊😊 gratulujem!! 💛