Meškala vám MS pri užívaní inofolicu?

agata610
17. sep 2019

Ahojte. Stalo sa niektorej z vás, že jej pri užívaní inofolicu meskala menstruacia. Ja beriem inofolic mesiac a menzes mi mešká 3 dni, doteraz som mala pravidelný cyklus. Prsia mám návrate a boľavé už týždeň , testy vychádzajú negatívne. O bábätko sa snažíme rok.

opi14
17. sep 2019

Ahoj aj ja som užívala inofolic a meškal mi menzes 5 dni, prsia ma neskutočne boleli. Ale dostala som ho 😪

marinecka95
17. sep 2019

@agata610 mne menzes po užívaní Inofolic meškal 12 dní, nakoniec dorazil

petkasaurus
17. sep 2019

Ja ho presne kvoli tomuto nechcem skúšať

marinecka95
17. sep 2019

@petkasaurus mne Inofolic rozhadzal všetko, čo dovtedy fungovalo

petkasaurus
17. sep 2019

Ja som si o nom precitala mnoho diskusii a presne za toto sa vela zien, co mali dovtedy pravidelny cyklus, stazovalo, tak som si povedala, ze nebudem riskovat.. I ked potom zevraj sa to zvykne dat doporiadku, ale aj tak..

marinecka95
18. sep 2019

@petkasaurus tak mne sa to doporiadku vôbec ani časom nedalo. Akonáhle som ho vysadila tak cyklus opäť pravidelný 28 dni ako hodinky. Dokonca aj ovulaciu som mala s Inofolic pri 45 dňovom cykle až na 41DC 🤦🏼‍♀️. Samozrejme je to tvoje rozhodnutie, ale po mojej skúsenosti by som ho už nikdy neužívala. Mne ho odporučila bývala gynekologička tá ku ktorej som potom prešla tvrdí, že je určený najmä pre ženy s problémami, PCO a zdravej žene by ho nikdy neodporučila.

agata610
autor
18. sep 2019

Tak ráno menzes prišiel :( takze inofolic posunul o tri dni . Ovulaciu neposunul , mala som presne ( podľa testu). Ešte to s ním skúsime mesiac možno dva.

neluskas
18. sep 2019

@agata610 ahoj, na tvojom mieste by som ho neuzivala, kedze ti tak rozhadzal menstruacny cyklus. uzivala som ho, ked sme sa snažili o babatko, ale ani v tomto probléme mi nepomohol. skôr by som to skúsila riesit prirodnou formou alebo detoxom. niekedy staci telo precistit od toxínov a škodlivých látok a potom sa zadari. poznam baby, ktore skusili tento detox na prirodnej baze a podarilo sa im otehotnieť. je niekedy lepšie precistit si poriadne telo ako uzivat produkty z lekarne na podporu otehotnenia, ktore v konečnom dôsledku aj tak nepomahaju

janula66
3. dec 2019

Pripájam sa. Kamoška mi odporučila inofolic. Mávala som pravidelny 27 dňový cyklus. Začala som brat inofolic a hneď prvý mesiac, dnes je 31 Den a nič. Testy negatívne. Takže si myslím, že aj mne to len rozhadzalo cyklus.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre