icon

Meškanie menštruácie a negatívne hCG aj test

michellitka
2. aug 2023

Zdravím, nemáte niekto náhodou podobnú skúsenosť ako ja? Poslednú MS som mala 21.6. a doteraz som ju zatiaľ nedostala, bola som 27.7. na gynde na sone, negatívny výsledok, odber HCG tiež negatívny.... Vraj, ak mi nepríde MS v auguste, mám prísť na vyvolávačku... Myslíte si, že môžem byť teho a že sa to ešte neukázalo, alebo to bude nejaký problém? Na sone bolo vidno len zväčšenú sliznicu v hornej časti maternice... Vraj by tá sliznica mala menštruáciou z tela odísť.... Tak neviem, som z toho na prášky, s manželom sa snažíme o mimi... Vopred ďakujem za reakcie...

pininka1
•
2. aug 2023

@michellitka určite by zistili, skôr zblblo telo asi. Aj mne sa to stalo, išla som na vyvolávačku potom.

zuza265
•
2. aug 2023

@michellitka a kolko dnove mas vacsinou cykly?🤗 ovulaciu nemas asi odsledovanu ze? Minimalne vies, ze ovulacia uz prebehla pred 27.7. Ked uz videl vysoku sliznicu atd. A test si neskusala teraz?

michellitka
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
michellitka
autor
•
2. aug 2023

@zuza265 Cykly mávam 23-25 dňové, ale v júni som mala až 29 dňový cyklus... Naposledy som test robila ráno 27.7. a nič.... Tak reku mám čakať do ďalšieho, čo by mal byť +- kolo 8.8.... Tak uvidíme, ak nepríde v tom týždni, potom urobím ďalší test.... Už som sa ich natestovala voľačo a to sklamanie :(

taktotedanie
•
2. aug 2023

@michellitka podla mna len zblbli hormony tehu by sa ukazalo ked je vsetko negativne tak negativne

michellitka
autor
•
2. aug 2023

@pininka1 a po tej vyvolavacke ti uz nabehol cyklus normalne aj po dalsie mesiace?

viky173
•
2. aug 2023

Predsa ked mas vsetky vysetrenia negativne, tak tehotna logicky nebudes. Tehotenstvo nie je jediny dovod kedy vynecha menstruacia, sa cudujem, ze stale sa najdu dospele zeny, ktore o tom nevedia...

michellitka
autor
•
2. aug 2023

@viky173 Tak mne sa to este nestalo za 20 rokov... A kazda zena je ina, praveze preto sa pytam, lebo existuje XY roznych pripadov 😉 A clovek sa tu pride popytat na podobne situacie, poradit s niekym a nie preto, aby sa tu niekto na nom prisiel cudovat. Vsak ked nemas taku skusenost, nemas s cim a ako pomoct, nemusis reagovat, nikto ta nenuti 😉

lucia851
•
2. aug 2023

@michellitka mne meškáva menzes každý mesiac aj 10 dní a trhu nie som ale mám cystu na vajecniku tak ta mi to asi narúša

pininka1
•
2. aug 2023

@michellitka potom už áno, aj keď ja mam cely život brutálne nepravidelnú ms, ale takto dlho mi nemeskal už potom.

vejuska029
•
2. aug 2023

@michellitka zdravím ja som mala podobnú situáciu s druhým tehotenstvom... tiež mi meškala menštruácia mesiac testy negatívne aj hcg, tak mi pichli vyvolavačku, že ak nepríde do 10 dni menštruácia, tak môžem byť tehotná a aj tak bolo , menštruácia neprišla do 10 dni a spravila som si test ,ktorý potom vyšiel pozitívny a aj som tehotná...

vejuska029
•
2. aug 2023

@vejuska029 * bola tehotná

zojeva
•
2. aug 2023

Mne meškala tiež tak dlho, tiež testy negatívne HCG tiež pichla vyvolávačku ms došla o týždne po nej, niekedy sa to môže stať, nedostavila sa ovulacia, prírodne sa oneskorila, stres, zmena stravy, lieky hocičo to môže spôsobiť

michellitka
autor
•
3. aug 2023

Ďakujem vám milé žienky... Uvidíme, sama som zvedavá, ako to celé dopadne... Začala som teraz od pondelka užívať gynex, či to pomôže na úpravu MS a na jej privolanie... Ale začali ma podozrivo bolieť prsia ako pred MS, tak uvidíme...

lackovamatka16
•
30. máj 2024

Ahojte dievčatá..idem sa vás opýtať,či s vás mal niekto problém ako ja.., poslednú menštruáciu som mala 14.4.24 (od vtedy ju ani nemám), test som si robila až 22.5.24 a vyšiel mi negatívny,no potom som si spravila test 25.5.24 a vyšiel mi pozitívny, k doktorke som šla na sono a odber krvi na HCG....na sone mi videla vačok 4mm a do konca mi povedala, že som otehotnela z pravého vaječníka, no na druhý deň keď som si volala o výsledky tak mi povedala že ten test na HCG je negatívny a hneď som si spravila tehotenský test-negatívny a mám prísť v pondelok3.6 na ďalší odber na HCG....prsia ma pobolievajú, no podľa mňa to HCG by už dávno bolo vyššie a ja som asi potratila.. má niektorá z vás takúto skúsenosť ? Ďakujem